2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849490 بازدید | 9732 پست
عزیزم آلرژیتو باید درمان کنی منم قبلا آلرژیم حاد بود اگه تونستی طب سنتی برو چون تو طب مدرن ک فقط میگن باید دارو و اسپری مصرف کنی بابت بینیتم اگه دوست داشتی عکستو به صورت سانسوری و نه کامل بزار تا بقیه هم نظر بدن چون عمل دومم یه جور ریسکه معلوم نیست ک حتما بهتر بشه بازم هر طوری ک صلاح میدونی
ایاک نعبد و ایاک نستعین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسا جون من اصلا انتظار تغییر اساسی ندارم فقط کج بودنش برطرف شه. دکتر منافی بم گفت عکس قبل عملتو بیار شاید چون باورش نشد که از اول کج نبوده. میگفت که جراح نمیاد بینی صاف رو کج کنه! راستی از من پرسید کی شمارو معرفی کرده همونجا یادت افنادم کاش اسم و فاملیتو می پرسیدم
میناذجون بینی من کج کج بود به من اینجوری نگفت من دیکه آب از سرم گذشته بود میدونستم دکتر هر کاری کنه بهتر از الانم میشم. شما هم باز بیشتر تحقیق کن پیش دکترهای دیگه هم برو ببین به کدومشون بیشتر میتونی اطمینان کنی.
ما هم دنباله همین یه ذره بودیم بینیمون نابود شد گفتم فقط نوک بینیم یکمی درست شه همین هیچ ایرادیم نداشت جاهایه دیگش ورداشت تراشید نوک بینیم بدتر از قبل شد بعد از عمله من دوستم میخواست پیشه دکتره من عمل کنه گفتم نکن واسه منو که داری میبینی گفت نه من بهش میگم کوچیک نکنه تو اتاق عمل 10 بار به دکتره گفت اقای دکتر صورته من گندس بینیم کوچیک نکن دکترم حرف گوش کرده تا اونجای که تونسته کوچیکش کرده از منم کوچیک تر دکتر وقتی حالیش نباشه حرف زدن باهاش هیچ فایده نداره یه نفر که بینیشو ترمیم کرده بود حرفه خوبی میزد میگفت بینی اگر بار اول درست شد که شد نشد بار 2وم خرابتر میشه اگر میخواست خوب بشه همون بار اول میشد دیگه
بچه ها این بینی من کلافم کرده یه روز گندس وسربالا، یه روز قلمی وزیبا ،یه روز کجه یه خط روش افتاده ،یه روز یه طرفش یه ورم افقی داره واقعن نمیدونم این آخرش چی میخواد بشه بعضی روزا خیییییییلی زشت میشه
بانو منییر 1ساله پیش که رفتم پیشش عکسه یه خانمیو نشون داد بینیش خیلی قشنگ بود گفت از دنده و جمجمه سرش پیوند زدم من همینحوری خشگم زده بود تاحالا جمجمه دیگه نشنیده بودم تا چند وقت دیگه میرم پیشش منتظرم کمی هوا خنک تر بشه
دلسا جون من همین الانم پیش همین دکترایی که رفتم گیجم. نمی تونم انتخاب کنم... بیشتر شه انتخاب برام سختر میشه :( اگه پیش دکتر دیگه ایی برم فقط امیری زاده. پیش منافی هم عکسمو ببرم بینم چی میگن دوباره
آقا مجید جراحی بسته خیلی بهتره. معنیش اینه که به پوستتون اصلا قرار نیست دکتر مجلسی دست بزنن. در ضمن مهمترین عوارض بعد از عمل همون پوسته که خیلیها به خاطر همین موضوع به مشکل میخوردن و تصمیم میگیرن ترمیم کنن. مثلا همین که پره های بینی رو باز میکنن عمل باز هست و امکان آسیب به پوست خیلی بالاست. مطمئنا دکتر مجلسی انتخاب درستی کردن و ریسکو پایین آوردن که خیلی خوبه.