2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها امروز دوسته من تماس گرفت گفت اون پسره که بهت گفتم از یه گوشش قضروف برداشته داره میاد اینجا بیا ببینش سریع رفتم رو صندلی نشسته بود اولین کاری کردم به گوش هاش توجه کردم از پشته گوشش بخیه خورده بود و اصلان پیدا نبود اما از روبه رو که نگاه میکردی کاملان تو یه گوشش با اون یکی فرق میکرد و خیلیم تابلو بود بهش گفتم چرا تویه گوشت انقدر تابلو شده گفت تازه تا 1 هفته میرفتم اب گوشمو تخلیه میکردم وگرنه از این بدتر بود خوب این از گوش رفتم سره بینیش عکسایه قبلشو نشون داد گفت فقط این چاله بقله بینیمو پر کرده اصلان به جاهای دیگش دست نزده بود به نظره خودم اصلان نمیشد اسمشو ترمیم گذاشت ناقص کردن گوش اونم بخاطر یه چال کوچیک
اسمه دکترش رجای بود بهش گفتم چه جرعتی داری که با یه دکتر ناشناس عمل کردی گفت پیشه چنتا دکتره دیگهم رفتم از سبکاشون خوشم نیومدگفتم بهش منافی و بشارتیم رفتی گفت منافی فقط رفتم از سبکه اونم خوشم نیومد و اینکه قیمتشم خیلی بالا بود خودش که خیلی راضی بود البته بینیش از اولشم خوب بود انقدر ایراد نداشت از نظر من ما که میخوایم بینیمون تغییر کنه فکر نمیکنم اصلان قضروف گوش جواب بده واسه این پسره که خیلی گوشش بد شده بود
من درباره بینی خانوم مل مل نظر نداده بودم وقتی که عکساشو دیدیم دهنم باز موند به این میگن یه ترمیم درسته حسابی از نظر من 3تا ترمیمو تو یه ترمیم انجام دادن پیوند دنده پیوند از گوش و از همه سختر پیوند پوست اصلان انتظارشو نداشتم دکتر امیر زاد ترمیم به این سختیو به این خوبی انجام بده دسش درد نکه