قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
آقا سعید درست دیدین.منم کسی رو نمیشناختم ولی ساعت 5اونجا بودم داخل اتاق پانسمان 20دقیقه معطل شدم.منافی فکر کنم براین بشینین آخر وقت برید تو ولی برای اطمینان رنگ بزنید مطب ده پانزده روزه وقت میده. در ضمن دکتر منافی پانزده شهریور میره سفر.
دلسا جان من نه . فقط چون من به نخ بخیه حساسیت دارم و از اولم داشتم سیپروفلوکسیتین و سفالکسین خوردم با تجویز دکتر . چون من 17 سال پیش هم تصادف کرده بودم و پام شکسته بود به بخیه های پام هم اون موقع بدنم واکنش داد ... هنوز هم بعضی وقتا یه تیکه از جای بخیه متورم میشه
من فقط دکتر ابیانه رو قبول دارم. اینم سایتش: بهترین جراح بینی هم من و هم 2تا از دختر خاله هام رو ایشون جراحی کرده. هم خوش اخلاقه، هم حرفه ای ، هم اینکه پولکی نیست خیلی.
تا ابد در اوج قدرت زیستن //// ملک هستی را مسخر داشتن
برتو ارزانی که ما را خوش تر است /// لذت یک لحظه "مادر" داشتن !
دلارام جان خداروشکر پوستت ک کم نیست پیوند بخواد اینطور ک تو عکس معلومه غضروف هم ب حد کافی داره نوک بینیت نهایت هم احتیاج بشه بنظرم غضروف گوشت کافیه اصلا نترس اگر پزشکت خوب باشه عالی میشی فقط انگار پوستت ضخیمه یا تو عکس اینطور بنظر میرسه ک اونم فقط تو ورم تاثیر گذاره بینیتو اولیه تر کرده انگار دکتر .... بخاطر همین راحت درست میشه
مرسی بانو جان و مل مل جان. ماهسارک جان بله مشکی بود مانتوم حالا نمیدونم با چسب چیزی متوجه شدی. اگه شناخته بودمتون دم آینه که چسب در آوردم نشونتون میدادم