2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سارا جان من ترجیح دادم از گوشم پوست بگیرن حتی اگر خراب شه چون تو چشم نیست در حالیکه الان حتی جای بخیه هامم معلوم نیست جای خط خندت راضی میشی سرتاسر بخیه باشه؟؟؟یا حتی پیشونیت؟؟؟ من بخاطر همین مسائل بعضی دکترها رو رد کردم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
دلسا جان دقیقا باید قبل و بعد رو دید
شاید فی المثل کسی از کار د. امیری زاد اگر من نوعی رو ببینه خوشش نیاد ولی باید قبلمو ببینه چی بودم چی شدم
......
همیشه این اختلاف نظرها هست
........
اما بعضی وقت ها خود طرف ک از وضعیت قبل و بعدش آگاهه اعلام نارضایتی میکنه(ک البته از بچه های اینجا هم داشتیم) br>......
بچه ها اگرم ماچیزی میگیم نقل قوله نه اعلام و اجبار به پذیرشعقاید شخصی(خودم رو میگم)
مینا جان در مورد دکتر امامی و خودت بگم ک همیشه چون یکی اسمش در رفته شاید تو بعضی کارا تبحرش بیشتر باشه دلیل نمیشه چون اون نتونسته هیشکی نمیتونه ...... ب منم گفت تنها راهت پیوند از خط خنده است اگر نه هیچ راهی نداره!! اگر میتونی با بخیه رو خط خندت کنار بیای بیا وگرنه ک وظیفم بود بهت بگم راه حل چیه .... درحالیکه من دیگه داشتم ناامیدمیشدم الان فهمیدم ک حالا ایشون این نظر رو داشته الان ک من انتخاب دیکه ای کردم و خوب با عمل راحت تر راضی هستم
ب من میگفتن حتی تنها کسی ک از عهده بینیت بر میاد د . عباس زاده است رفتن دو جلسه مطبشون راهشون پیوند پوست سفید دستم ب بینیم و وصل موندن اینها بهم ب مدت بیست روز بود ک اگر جواب میداد جدا میکردن و پیوند رو برقرار میکرد و گرنه پیوند جدامیشد ک حتی گفتن اگر نشه ممکنه بدتر از این شه ....... خوب من خیلی ترسیدم و داشتم ازخودم قطع امید میکردم ولی اونم گذشت ....... پس باید بری و ببینی کی از عهده کار تو با کمترین خطر و ضرر و عوارض بر میاد
مل مل جان چقدر سختی کشیدی گلم خداروشکر که دکتر امیری زاد پیدا کردی واقعا معجزه کرده. من هیچوقت فکر نمیکردم دکتر امیری زاد چنین شاهکاری انجام بده پس نتیجه میگیریم دکترهای خیلی خوب و متبحر که ما نمیشناسیم هست له قول مل مل باید گشت و تحقیق کرد.
مینا جان از پهلو اگر به عکس کسی که عمل کرده نگاه کنی ممکنه جای بخیه هاش یا برش اولیش معلوم باشه که مثلا در مورد خانوما چون واقعا کرم پودر می پوشوندش نمیشه نظر قطعی داد که آیا باز شده یا نه. به تبحر دکتر اول هم برمیگرده دکتری که کارشو خوب بلد باشه اصلا نمیشه فهمید پره بیمارشو باز کرده یا نه. در ضمن میشه حتی اگه جاش بمونه با لیزر هم درستش کرد. اما من هر چی به عکسای سایت دکتر منافی نگاه کردم متوجه نشدم کدوم باز شده تو عمل اول کدوم نه.
مل مل جان اگر واقعا پوست گوش به تدریج با پوست بینی همرنگ میشه کار خیلی عاقلانه ای کردی. چون واقعا خط خنده و پیوند از پوست صورت خودش یه نقص دیگست. اما بازم میگم من هیچ ترمیمی رو ندیدم که فاصله بین عمل قبلی و ترمیمش اینقدر زیاد باشه. بازه بهتر شدن بینی تو اونقدر زیاد هست که باید گفت دکتر امیری زاد توی جراحی پلاستیک یه نخبه است. ایشون سوگند پزشکی و وظیفه انسانیشونو به نحو احسن انجام دادن. اما مل مل جان اسم دکتر قبلتو بگو چون خیلیا ممکنه تو دام اون شیاد بیفتن. بذار کس دیگه ای این راه اشتباهو نره.