2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 4ساعت اتاق عمل بود ریزش مو و ابرو فراموشی سرگیجه دارم فراموشی این اواخر زیاد شده ولی منم بنظرم خیلی اومد دلسا جان ان شاءالله ک عوارضش زود از بین بره عزیزم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
+جوش زیاد صورت من تو مطب د. منافی ی خانم دیدم ک از ترمیمش خوشم نیومد یعنی خودشم مردد بود من ک ب قبل از اینکه بفهمم ترمیمیه ب مامانم گفتم مامان ببین این خانمو!!! من اگر ب این روز میفتادم شاید چاره نداشت،الام خدا بزرگه بعد یهو گفت یک ماهه ترمیم کردم
من عمل اولم استند گذاشته بود ک اصلا نفس نمیکشیدم و پنج روز بعد در آورد گوش هم درد زیاد نداره من تا هفته اول درد داشتم . روز پنجم ک بخیمو کشید دیگه بهتر میشدم . البته گوش من اندازه دو سانت برش خورده بود و تا روزی هم ک رفتم بخیه بکشم نمیدونستیم ک از پشت همبخیه داره اصلا معلوم نبود اصلا از گوش نترسین
در مورد هزینه بعضی وقتا آدم ترجیح میده آدم از حد متعارف مقداری بیشتر بده تا سلامت شه و از شر خیلی چیزا راحت شه ....... دکتر ابوالحسن امامی ب من گفت دو سال شاید عملت طول بکشه دو ماه دوماه بری اتاق عمل گفتم هزینه؟؟؟ گفت بالاست....30م40م50م!!!!!! بله.... اینجور قیمتا هم هست
مل مل جان به نظرت پیوند پوست باید از گوش باشه یا خط خنده یا پیشونی؟ مال تو از گوش بوده اگر اشتباه نکنم. اما چون هر دکتری یه روشی داره میخوام ببینم تو با تجربه ای که بدست آوردی میگی کدوم پوست برای بینی بهتر جواب میده؟
سلام به همگی مل مل جان و دلسا جان من از کاربرای قدیمی هستم . منم نیاز به ترمیم دارم میشه واسه من عکساتونو بفرستید لطف میکنید واقعا . delaram4411@yahoo.com یا همین جا هم بذارید ممنون میشم
سلام به همگی دوباره چسب برداشتم عکس میگیرم میزارم. از ساعت دو و نیم رفتم اتاق عمل همسرم میگه به ما گفتن ساعت هفت از اتاق عمل اومده بیرون در واقع عملم 4تا4/5طول کشید. خدارو شکر علائم خاصی نداشتم.
یه خانمی حدود پنجاه سال تو مطب دکتر دیدم به مامانم گفتم چقدر بیچاره بینی ش خراب شده بعد که باهاش صحبت کردیم گفت من ترمیم کردم پیش دکتر در صورتی که ما فکر کردیم تازه میخواد ترمیم کنه. پای صحبتش که نشستیم کفت قبلا ده بار عمل کردم شب که میخواستم بخوابم در حال خفگی بودم همه صورتمو می کندم از خفگی. میگفت دکتر قبولی نمیکرد آنقدر رفتم و اومدم التماس دکتر کردم. گفتم دکتر منو نجات بده نفسمو بهم بر گردون حتی اگه ظاهر بینی م فرق نکنه دیگه دکتر قبول میکنه عملش کنه بهش میگه زیاد امید نداشته باش. خانمه میگفت خیلی از ظاهر بینی م راضیم سما قبل عملمو ندیدین
میگفت دکتر منو نجات داد تا آخر عمرم مدیونشم. اومده بود پلکشو بکشه که عملش با روز عمل من یکی بود. دوستان همیشه باید قبل عمل دید بعد نظر داد متاسفانه بعضی ها بی انصافن قبل عملشونو یادتون میره.
بچه ها اسم دکتر امامی میاد مو به تنم سیخ میشه..چون دکتر خودم بود. خیلیا برای ترمیم دکتر امامی رو معرفی میکنن حتی سایر دکتر ها برای مشاوره میفرستن پیشش. و من این ترس برم میداره که اگه امامی نتونسته با دو تا عمل بینی منو درست کنه شاید هیچ دکتر دیگه ایی هم نتونه :( :(