2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849514 بازدید | 9732 پست
دوستان سلام شما توی گروه ت ل گ ر ام که واسه ترمیم بینی از بچه های همین سایت تشکیل شده نمیاین؟ بانو منیر جان و دوستانی که عمل کردن اگه بیان میتونن به ماها که میخوایم تصمیم گیری کنیم کمک بهتری کنن البته هر طور مایلین ولی گفتم اعلام کنم هر کس دوست داره بیاد یه سوال دیگه هم داشتم مل مل جان من عکسای شمارو متاسفانه ندیدم بهتون توی و ا ت ز آ پ پیام دادم چون ازقبلا توی گروه ت ل گ ر ا م بودین و رفتین ولی فک میکنم نخوندین خواستم اگه ممکنه عکساتونو واسم بفرستین یا اینکه بزارین توی سایت منم بتونم ببینم ممنون میشم
خداجونم ممنونم <3 <3

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مل مل جون من خیلی پیگیر عملتون بودم و الان خیلیییییییییی خوشحالم که عملت موفقیت امیز بوده وراضی هستی...ولی تا حالا موفق نشدم که عکسای بعد عملتو ببینم ممکنه برات بازم بذاری...
سلام بچه ها. من دو روز گذشته تهران بودم با دکتر سامی و دکتر منافی ویزیت شدم. هر دو برخوردشون عالییییی بود خیلی با حوصله معاینه کردن و وقت گذاشتن. دکتر سامی بم گفت از گوش غضروف بر میداره ولی اگه خوش شانش باشیم ممکنه اون ته مه بینی غضروف باشه! بعدم گقت در بدترین حالت 10% درصد و در بهترین حالت 70% بهتر میشه. دکتر منافی خودش هیچ ایرادی نگرفت ازم. اول پرسید که خودت فک میکنی چیه مشکلت؟ من گفتم کجه البته اگه شما تایید کنین. گفت یعنی اگه کج نباشه دیگه مشکلی نداری باهاش؟؟؟ گفتم نه اصلا. بعد اسم دکترو پرسید. گفت دکتر امامی استاد منه! چرا نمی ری پیش خودش. برو پیش خودش. بعد من اصرار کردم گفت یه سیتی اسکن و عکس قبل عملت بیار تازه ببینیم چیکار کنیم... بعدم مامانم هزینه رو پرسید گفت چون امامی استادمه ملاحظه میکنم... نظرتون چیه؟ دلسا جون به نظرت منافی برام کاری میکنه؟
windfolwer من نزدیکه سه ماهه واقعا کوچیک شده هر کی میبینه میگه شب ها خوب میخوابم ولی موقع کار وراه رفتن اصلا بینیم کارایی نداره روزبه روزهم اب میره بچه ها عکسم رواون یکی تاپیک دیدن .اگر ماساژ خاصی داره لطف کنید به من بگید واین که از کی شروع کنم.
مینا جون دکتر منافی اصولا قولی نمیده امیدوارت هم نمیکنه باید ببینی میتونه بهش اطمینان کنی یا نه. من سر عمل گوشمو دید گفت کوچیکه دور دنده مو خط کشید گفتند اگه ناکافی باشه از دنده هم میگیرم. من مخالفتی نکردم خودمو سپردم بهش. حالا ببین اگه بینی تون خیلی مشکل داره که بهتر میشه مثل بینی من ولی اگه مشکل بینی ت کم باشه انتظار یه تغییر اساسی رو نداشته باش.
بینی من خیلی مشکل داشت کج و کوله مثل خمیر شده بود طول دراز. ارتفاع بینی کم نوک بزرگ و کج. الان که 25روز میگذره روم داره ولی متوجه کوتاه شدن،بلند شدن بینی،صاف شدن،کوچک شدن نوک خدارو شکر الان راضیم میدونم که بهتر هم میشه.چون نوکش خیلی روم داره فعلا عکس نمیزارم بعدا که ورم کمتر شد براتون عکس میزار .