2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851648 بازدید | 9732 پست
مل مل جان دکتر امیری زاد فوق العاده عالی برات کار کرده. از اون ساعتی که عکساتو دیدم به تبحر و استادی این دکتر دارم احسنت میگم. با گذاشتن عکسات امید زیادی به من و دوستان دادی که بدونیم واقعا مشکل بینی قابل حله فقط همت میخواد و گشتن و پیدا کردن یه دکتر عالی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مل مل جان اگر میشه خواهشا یه عکس از نیم رخ قبل و بعدت میزاری خیلی برام مهمه. راستی شما پوستت از نظر ترمیم جای زخم چجوری بود ؟ منم پیش دکتر امیریزاد رفتم علاوه بر پیوند از دنده و فاشیا بهم گفت پیوند پوست میخوام بین سوراخای بینی که بتونه ارتفاع نوک بینی رو زیاد کنه ولی من خیلی میترسم از پیوند چون جای یه زخم معمولی همیشه برام میمونه
مل مل جان سلام من از بچه های قدیمی اینجام هنوز ترمیم نکردم میشه همه عکسای قبلو بعدتو بزاری ازت ممنون میشم یا ایمیلمو میزارم اگه سختته به ایمیلم بفرست لطف بزرگی میکنی smoosavi60@yahoo.com
سمیرا جان منافی کار ترمیمش عالیه برای بالای بینی اگه مشکل قرینگی نداری خوبه ولی بری ریزه کاری و قرینه کردن برای یکی از دوستان کاری نکرده بود بعد ترمیم بهتر شده بود ولی اصلا قرینه نبود
مل مل جان دماغت خیییییلی خوب شده خیلی برات خوشحالم عزیزم.من که یه عمل دیگه سال بعد دارم . نمیدونم چرا پیام هام به دستت نمیرسه . راه دیگه نیست با هم در ارتباط باشیم؟