2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851835 بازدید | 9713 پست
سلام به همگی......این تاپیک برای من ناراحت کننده بود.چون هر کسی صرف نظر از پوی که هزینه میکنه امید به ظاهری زیبا تر رو توی ذهن داره....امیدوارم که همگی به نتیجه دل خواهتون برسین.امین
سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش
همسر من 25 تیرماه عمل کرده یعنی دقیقا21 روزه.بینیش هم قوز داشت هم افتادگی.عقابی بود .میخوام بدونم طی 3 هفته ی اول 70 درصد ورم از بین میره؟؟؟یعنی الان میشه روی شکل ظاهریش نظر داد؟؟؟
توی اینترنت خوندم که 10 درصد باقی میمونه که طی 3 ماهه بعد از بین میره
میشه تجربه هاتون دودر اختیار من بذارین....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخوام بدونم حالا که 3 هفته از عمل میگذره چقدر از ورم خوابیده..اخه بینیش یه جوریه.به دل نمیشینه.از روبه رو گوشتی شده
سلام .من دوبار اول پیشه حمید رضا کریمی تهران عمل کردم که اصلا بینیم تغییر نکرد و بار سوم پشه یه خانم دکتر دروغگو بنام ماریا مرادی تهران عمل شدم و تمامه غضروفامو نابود کرد دوتا فرورفتگی دو طرف نوک بینیم ایجاد شد بینیم بزرگتر و نامتقارن شد اون موقع تهران دانشجو بودم ولی الان شیرازم خیلی از دکترا گفتن دست به بینیم نمی زنن حاتمی پور گفت باید بری از دکترت شکایت کنی تا من عملت کنم و خلعت بری هم قبول کرد ولی کار خراب زیاد ازش دیدم و جرات ندارم برم پیشش واقعا دارم دیوونه میشم بینیم افتضاحه شب و روز ندارم از اخرین عملم چهار سال میگزره کمکم کنید
آره دکتر مصباحی چند تا از دوستام باهاش عمل کردن ولی خیلی سایز بینی رو کوچک نمیکنه، یکی از دوستام تصادف کرده بود رفت پیشش عمل کرد خداییش خیلی خوب شد ولی ناراضی زیاد داره
خانم صبا 67 اونایی که از دکتر خلعتبری ناراضی بودن بینیشون خراب بود؟ چون من 2 ماه هفته ای 2 بار میرفتم مطبشون که کاراشونو ببینم 1 کار خراب دیدم و1 ناراضی که میگفت دوست داشته بینیش عروسکی بشه اما نشده ولی فرمه بینیش خوب بود،منم از سبکه کارش خوشم اومد و پیشش ترمیم کردم، شما هم با هر دکتری میخواین ترمیم کنین زیاد برید مطبش بشینید و نمونه ببینید
بانومنیر جان خودمم میخوام پیگیری کنم که اگه امکانش باشه شیراز ازش شکایت کنم چون نمی تونم برم تهران واقعا اگه ماها پیگیر بودیم و شکایت میکردیم اونا چرات نمیکردن با روان و جسم ما بازی کنن
Sa2edجان ممکنه عکساتونو بفرستین واسم ؟عمل اولتون با کی بود؟کسه دیگه رو تو شیراز واسه ترمیم توصیه نمیکنید؟واینکه مشکلتون چی بود که خلعتبری حلش کرد نیاز به پیوند غضروف داشتین؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم اخه واقعا مستاصل شدم
عمل اولم با دکتر البرزی بود که متاسفانه نتیجش شد یه بینیه قوسدار با یه تو رفتگیه خیلی عمیق سمت چپه بینیم و حالته نوکه بینیم قشنگ نبود الان 2 هفته هست که ترمیم کردم پیوند غضروف از گوش هنوز ورم داره ولی همین الانم راضیم،ولی متاسفانه عکس رو به خاطره یه دلایلی نمیتونم بفرستم و به غیر از اون تویه عکس بینی بهتر از چیزی که هست خودشو نشون میده و باعث اشتباه شما میشه،اگه خواستین روز هایی که میرم مطب رو بهتون میگم بیاین بینیمو ببینید عکسای قبلش رو هم بهتون نشون میدم
اقا ساعد خلعتبری برا ترمیم چقد ازتون گرفت. راستش بینیه من خراب نشده.اما خیلی بهتر میتونست بشه. البته چیزی که منو خیلی عصبانی میکنه اینه که مصباحی حتی تیغه بینیه منو درست تراش نداده بود.که من مجبور شدم برم تو مطبش برام روتوش کنه بدون بیهوشی و همین الانم باز درست تراش نداده.صاف نیس.از زاویه سه رخم کاملا قوز داره. خود دکتر سر عمل اول بهم گفت بینیتو کوچیکتر میکنم. اما ی ذره هم سایزشو تغییر نداده. من اگه میدونستم اینقد کم میخواد رو بینیم کار کنه عمرا پیشش عمل نمیکردم