2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851701 بازدید | 9732 پست
سلام دوستان من قضیه ی فیشیا رو خوندم ولی خیلی فرصت نداشتم توضیح بدم ببخشید دیر وارد بحث شدم در عمل اخرم دکتر از فیشیا استفاده کرد یعنی از کنار سرم برداشت اون قسمت رو تراشیدن و کلی بخیه خورد فکر کنم حدود 12تا نخ بخیه مثل سیم خاردار بود و تا وقتی بخیه ها کشیده نشده بود نمیتونستم به اون سمت بخوابم چون مثل سیم خاردار فرو میرفت توی سرم اصلا درد نداشتم وکشیدن بخیه هم درد نداشت ولی تا مدتها حس بدی داشتم و موقع شستشو اصلا لمسش نمیکردم الانم لای موهام رفته و جیزی پیدا نیست ولی در مورد نتیجهباید بگم پوست بینی من در اثر عملهای مکرر کدر شده بود ولی بایان عمل اخر 5مین بار پوست بینیم شفاف و خوب شد البته جای خالی غضروفای نوک بینیم پر نشد وحتی خطای روی بینیم هم از بین نرفت پس فیشیا معجزه ای نمیکنه فقط پوست را شفاف تر و لطیفتر میکنه البته دکترم گفت برای جمع وجور کردن غضروفها این کار رو کرده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همگی......این تاپیک برای من ناراحت کننده بود.چون هر کسی صرف نظر از پوی که هزینه میکنه امید به ظاهری زیبا تر رو توی ذهن داره....امیدوارم که همگی به نتیجه دل خواهتون برسین.امین
سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش
همسر من 25 تیرماه عمل کرده یعنی دقیقا21 روزه.بینیش هم قوز داشت هم افتادگی.عقابی بود .میخوام بدونم طی 3 هفته ی اول 70 درصد ورم از بین میره؟؟؟یعنی الان میشه روی شکل ظاهریش نظر داد؟؟؟
توی اینترنت خوندم که 10 درصد باقی میمونه که طی 3 ماهه بعد از بین میره
میشه تجربه هاتون دودر اختیار من بذارین....
میخوام بدونم حالا که 3 هفته از عمل میگذره چقدر از ورم خوابیده..اخه بینیش یه جوریه.به دل نمیشینه.از روبه رو گوشتی شده
سلام .من دوبار اول پیشه حمید رضا کریمی تهران عمل کردم که اصلا بینیم تغییر نکرد و بار سوم پشه یه خانم دکتر دروغگو بنام ماریا مرادی تهران عمل شدم و تمامه غضروفامو نابود کرد دوتا فرورفتگی دو طرف نوک بینیم ایجاد شد بینیم بزرگتر و نامتقارن شد اون موقع تهران دانشجو بودم ولی الان شیرازم خیلی از دکترا گفتن دست به بینیم نمی زنن حاتمی پور گفت باید بری از دکترت شکایت کنی تا من عملت کنم و خلعت بری هم قبول کرد ولی کار خراب زیاد ازش دیدم و جرات ندارم برم پیشش واقعا دارم دیوونه میشم بینیم افتضاحه شب و روز ندارم از اخرین عملم چهار سال میگزره کمکم کنید
آره دکتر مصباحی چند تا از دوستام باهاش عمل کردن ولی خیلی سایز بینی رو کوچک نمیکنه، یکی از دوستام تصادف کرده بود رفت پیشش عمل کرد خداییش خیلی خوب شد ولی ناراضی زیاد داره
خانم صبا 67 اونایی که از دکتر خلعتبری ناراضی بودن بینیشون خراب بود؟ چون من 2 ماه هفته ای 2 بار میرفتم مطبشون که کاراشونو ببینم 1 کار خراب دیدم و1 ناراضی که میگفت دوست داشته بینیش عروسکی بشه اما نشده ولی فرمه بینیش خوب بود،منم از سبکه کارش خوشم اومد و پیشش ترمیم کردم، شما هم با هر دکتری میخواین ترمیم کنین زیاد برید مطبش بشینید و نمونه ببینید
بانومنیر جان خودمم میخوام پیگیری کنم که اگه امکانش باشه شیراز ازش شکایت کنم چون نمی تونم برم تهران واقعا اگه ماها پیگیر بودیم و شکایت میکردیم اونا چرات نمیکردن با روان و جسم ما بازی کنن
Sa2edجان ممکنه عکساتونو بفرستین واسم ؟عمل اولتون با کی بود؟کسه دیگه رو تو شیراز واسه ترمیم توصیه نمیکنید؟واینکه مشکلتون چی بود که خلعتبری حلش کرد نیاز به پیوند غضروف داشتین؟ببخشید زیاد سوال پرسیدم اخه واقعا مستاصل شدم