2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862577 بازدید | 9715 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی هستس جون به خاطر راهنماییت ب ای دکتر حسنانی من تو قسمت گالری دکترها می رم از بعضی بینی ها بی نهایت خوشم میاد از بعضی مدل ها هم واقعا بدم میاد. حالا تکلیف چیه؟ دکتر حسنانیو سامی برام اینطوری شده فعلا
مهسارک دقیقا همون حرفی ک امیری زاد بت زد بمن گفت فاشیا استفاده می کنم خوب میشی ولی تا اونجا ک می دونم فاشیا یه لایه میان بافتی که برای پوستای نازک و لطیفتر شدن ظاهر بینی کاربرد دارع والا مگه چقدر ضخامت داره که بینی من که نوکش تیزه رو حجم بده !!!!!!! برا همین نسبت بهش دودل شدم
سلام.بچه ها من دنباله یه دکترخوب واسه ترمیم تو شیراز میگردم تورو خدا کمکم کنین سه بار عمل وردم والان بینیم داغونه خیلی افسرده شدم بینیم بزرگه و بدفرم و تو اخرین عملم دکتر هرچی غضروف داشتمو برداشته واقعا دارم دیوونه میشم توروخدا اگه دکتر خوب واسه ترمیم تو شیراز میشناسین معرفی کنید
آره بعدش من از منشی دکتر امیری زاد خواستم عکس ترمیمیارو بهم نشون بده همه دماغایی ک ترمیم کرده بودد خیلی داغون و ناقص بودن ک درستشون کرده بود و همشون نیاز به ی عمل دیگه داشتن نتونستم بینی شبیه خودمو ببینم..هرکی هم اومده بود مطب فقط واسه تزریق چربی و عمل سینه اومده بود..
بچه ها پس این چه سایتی من تا به حال هیچ کمکی برای انتخاب دکتر اینجا بهم نشده نتونستم تشخیص کدوم ددکتر خوبه یا کدوم دکتر بد و مطمئنم به جز این چند تا دکتر که اینجا شناسمشون برده میشه دکترای ترمیم خوب دیگه ایی هم هستن که قیمتشان هم مناسب تره