2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849542 بازدید | 9732 پست
سلام.بچه ها من دنباله یه دکترخوب واسه ترمیم تو شیراز میگردم تورو خدا کمکم کنین سه بار عمل وردم والان بینیم داغونه خیلی افسرده شدم بینیم بزرگه و بدفرم و تو اخرین عملم دکتر هرچی غضروف داشتمو برداشته واقعا دارم دیوونه میشم توروخدا اگه دکتر خوب واسه ترمیم تو شیراز میشناسین معرفی کنید
آره بعدش من از منشی دکتر امیری زاد خواستم عکس ترمیمیارو بهم نشون بده همه دماغایی ک ترمیم کرده بودد خیلی داغون و ناقص بودن ک درستشون کرده بود و همشون نیاز به ی عمل دیگه داشتن نتونستم بینی شبیه خودمو ببینم..هرکی هم اومده بود مطب فقط واسه تزریق چربی و عمل سینه اومده بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها پس این چه سایتی من تا به حال هیچ کمکی برای انتخاب دکتر اینجا بهم نشده نتونستم تشخیص کدوم ددکتر خوبه یا کدوم دکتر بد و مطمئنم به جز این چند تا دکتر که اینجا شناسمشون برده میشه دکترای ترمیم خوب دیگه ایی هم هستن که قیمتشان هم مناسب تره
Samira خانم اصلا به بینیتون ژل تزریق نکنید چون من این کار رو کردم و بعد واسه ترمیم اون دکتر هایی که مد نظرم بود رو رفتم گفتن به هیچ عنوان نباید ژل به بینیت تزریق میکردی و به من گفتن باید 6 ماه بگذره تا جذب بشه و یکی از دکتر ها میگفت اگه به بینی تزریق بشه احتمال این که بعد از ترمیم بینی عفونت کنه میره بالا پس با بینیتون کنار بیاین تا ترمیم و 300 هزار تومان یا بیشتر رو الکی دور نریزین من ژل الینا گرفتم300 و تغییرات هم فوق العاده کم بود من هم واسه قوس و تو رفتگیه کنار بینیم گرفتم
صبا 67 من هم شیرازی هستم و همه ی دکتر های اینجا رو میشناسم فکر کنم بتونم کمکت کنم. پیشه چه دکتر هایی عمل اول و ترمیمت رو انجام دادی ؟ و پیشه چه دکتر هایی جدیدا ویزیت شدی ؟