2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849528 بازدید | 9732 پست
آقای مجید شما ادب و شخصیت خودت رو همونموقع نشون دادی که با بی ادبی و به ظاهر رک گویی در مورد بینی بانو منیر نظر دادی البته ایشون بازهم با روی باز به شما کمک می کنه. اگه فکر می کنی نظرات من بار منفی داره مجبور نیستی بخونی شون خیلی راحت برو پست بعدی. خیلی قبل تر از اینکه شما اینجا باشی من بودم و با بقیه منصفانه و نرمال تبادل نظر می کردم. خیلی بهت سخت اومد که گفتم بشارتی یه ناراضی داشته؟ بار منفی داشت؟ همین یه نظرم نمی خواستی بشنوی؟ دوست داشتی همه ازش تعریف کنن؟ خب ندیده بگیر. من اصلا خانم بشارتی رو نمی شناسم نقل قول کردم که همین جا ریحانه کلی ناله و نفرینش کرد و کلی بحث پیش اومد و اون کاربر هم گفت که بابا من باهاش عمل کرده بودم خیلی راضی بودم. آیا باید می گفتم که من ناراضی ام؟؟اینا رو برای اطلاع شما نگفتم ها ...کلی گفتم برای کسانی که دوست دارند همه حقایق رو در مورد همه بدونن و همون حرف همیشگی:::::همه دکترا راضی و ناراضی دارند. همه حتی کسانیکه ما دوست نداریم در موردشون بد بشنویم.ضمنا اگه یک کم سایتو میخوندی می فهمیدی که از ترمیمم راضی هستم. هیچ وقت هم کسی رو ترغیب به عمل با دکترم نکردم چون هیچ نفعی به حال من نداره. به همه تو خصوصی گفتم که خودتون برید ببینید. و فکر هم نمی کنم کسی بعد صحبت با من با دکتر من عمل کرده باشه فکر کنم اکثرا منصرف شدن. تو پست قبلیم گفتم ظاهرا خوب نخوندی گفتم فکر کردم عکس قبل ترمیم هم گذاشتی. آره هدف خاص که دارم اما نه اونی که تو فکر می کنی ....بعضی دوستان اینجا رو از نزدیک دیدم و می دونم که چه رنجی می کشن. برخی کاربرا از دکتر من ناراضی بودن من فقط گوش دادم و اگه می تونستم راهنمایی کردم مثل آرزو و کاتلیا و ....من بهشون حق دادم .حتما دلیلی برای نارضایتی داشتن. شما که هنوز با دکترت عمل نکردی تحمل یه احتمال منفی رو هم نداری وای به روزی که باهاش عمل هم بکنی..... اما...... اینو تا بحال تو هیچ خصوصی و تو سایت هم نگفتم اما محض اطلاع شما عرض کنم که بنده با توجه به شرایط قبل عملی که داشتم و مشکل بسیار وسیع بعد عمل اول از ترمیمم با دکتر سامی راضی هستم. بینی من هم مثل بقیه ترمیمی ها عالی نیست ولی قابل قبوله. بطور کلی می گم دستش درد نکنه، دستشو می بوسم. پولی که بهش دادم حلالش باشه. اینم بزار به حساب همون اهداف خاصم.... مرسی سپاکو جان. چشم.
ترمیم با دکتر سامی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من هر روز یه دکتر به لیستم اضافه میشه. دیگه انقد گیج شدم میخوام کلمو بزنم تو دیوار این دکتر فرزام چطوره برای ترمیم؟؟؟؟ شنیدین چیزی؟ تعداد عمل هایی که کرده خیلی زیاده این خوبه یا بده؟
آقا مجید یعنی اگه بینی شما بعد ترمیم خوب شد دیگه به این سایت سر نمیزنید؟؟؟!!! آخه خودتون گفتید کسی که بینیش خوب شده دیگه چرا اینجا میاد!!! مریمی جان از روی حسن نیت و کمک به دیگران اینجا کامنت میزارن بینیشون هم من دیدم خوب شده. بانو منیر جانم که بینیشون خوب شده میبینید که به هر تازه واردی از جمله خود من خوشآمد گفتن و جواب سوال همه رو میدن. اگه این دوستان توی سایت نبودن نه شما نه من نه هیچ کس دیگه ای دکتری مثل خانم بشارتی یا دکتر منافی یا دکتر سامی و یا خانم دکتر علامه رو به این سادگی پیدا نمیکردیم. باید همه تمام چیزهایی رو که دیدن و اطلاعاتی که دارنو در اختیار هم بزارن تا همه بتونیم تصمیم درست بگیریم. کار بد دکترا رو باید گفت کار خوبشونم باید گفت. شما هم وقتی ترمیم کردید و خوب شدید بیایید اینجا و به من و بقیه ای که هنوز ترمیم نکردیم کمک کنید. براتون آرزو می کنم ترمیمتون به خوبی پیش بره و دکتر بشارتی همونی که گفته براتون انجام بده.
در مورد ریحانه بگم ! ریحانه به خاطر قرصی که قبل عمل مصرف میکرد ( یه سری از قرصهایی که دوستان سر خود قبل عمل برای کاهش ورم و از اینجور داستانها ) . ریحانه جون در مورد این قضیه به دکتر بیهوشی نمیگه و سر عمل حالشون بد میشه و دکتر به خاطر حفظ جون ریحانه عمل جمعش میکنه و بعد از جند روز باز ریحانه میبره اتاق عمل . ذلیلش همینه ولی اواخر ریحانه یه بار امد تاپیک گفت با بینیش از روبرو مشکلی ندار و مشکلش از نیمرخش
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اقا مجید امیدوارم بینیت عالی بشه . تجزیه و تحلیلت در مورد پزشکا خیلی خوب بود . منافی پزشکی هست که بینی رو خیلی نامحسوس تغییر میده اگه کسی دنبال یه تغییر نامحسوسی منافی براش خوبه که البته فکرکنم تغییر نامحسوس برای عمل اولی هایی که بینی پرکار ندارن خوب باشه . فکر کنم کار عاقلانه ای نباشه اون همه پول بدی برای تغییر نامحسوس
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام دوستان. بشارتى تو گرفتن غضروف از دنده هم تبحر و تجربه کافى داره؟ غضروف گوش براى بینى من کافى نیست.من دنبال دکترى هستم که بینیم و بزرگ کنه، منافى تجربش بیشتره از بشارتى و جراح پلاستیکه ولى بشارتى گوش و حلق و بینى.پیش بشارتى ویزیت نشدم هنوز که ببینم اصلا چى میگه و نظرش چیه تا قبل از اینکه این حرفارو راجب منافى بخونم فکر میکردم سبکش اصلا بینى بزرگ و کم کارى نمى کنه دیگه تو رفع ایرادایى که باعث بزرگ شدن بینى میشه!!!! الان نظرا به اینه که بشارتى براى مورد هایى مثل من از منافى بهتره؟به پره ها هم دست میزنه بشارتى؟
دزیره جان کلا اینطوریه که یه مدت مثلا آقای دکتر منافی-جراح پلاستیک محبوب میشه بعد مثلا دکتر بشارتی-گوش و حلق و بینی برای ترمیم بینی محبوب میشه. دوباره چند وقت دیگه میبینی بشارتی بده شده آقای دکتر منافی شده دکتر محبوب. همه دکترا کار خوب و بد دارن فقط باید ببینی از پس بینی تو برمیاد یا نه. ترمیمم که ریسکه هیچ کاریشم نمیشه کرد.
دزیره جان باز و بستن پره های بینی واقعا کار هر کسی نیست. خیلی از دکترا تا به تا درمیارن. خیلی دقت کن که پزشکت بفهمه زیبایی چیه یا جراحی پلاستیک چیه. یک میلیمترم کم ببره یا زیاد تو نتیجه تاثیر زیادی میزاره. من پره های بینیم سر عمل اولم باز شده بود. به نظر خودم که پیوند پوست میخوام ولی آقای دکتر منافی چیزی نگفتن. راستش من اولین دکتری بودن که باهاشون ویزیت میشدم خیلی حال روحی مساعدی نداشتم در کل نتونستم راحت باهاشون حرف بزنم. عمل اولم با مقدم فرد گوش و حلق و بینی بود که هیچی در مورد زیبایی نمیدونست خب حقم داشت این قضیه مال 7 سال پیشه و من هم اصلا در جریان اینکه گوش و حلق و بینی کجا زیبایی کجا هیچ اطلاعی نداشتم. پس دقت کن به اشتباه نیفتی. نه تنها باید هزینه مالیشو بدی بلکه روحی روانی اونقدر آدمو درگیر میکنه که از زندگی عادی میفتی. این عکسای سایت دکتر منافیه برای ترمیم: www.cosmeticsurgery.ir/fa/gallery/nose/secondaryrhinoplasty خواستی یه چکی بکن باهاشون ویزیت شو. بینی پردیس جان که اواخر سال 93 باهاشون ترمیم کردن خیلی خوب و طبیعی شد ولی پردیس جان توی عمل اولشون پره هاشون باز نشده بود. البته توی ترمیمیای دکتر منافی میبینی که خیلیا پره هاشون باز شده و دکترم از پس ترمیمشون براومده.
مرسی از توصیحتون اقا مجید.راستش من بار اول که بینیمو عمل کردم پیش یه دکتر عمل کردم که اصلا هیچ کاری برام نکرده.در صورتی که مطمینم میشد رو بینیم خیلی بیشتر مانور داد.ه الان گفتم طبیعیه شیک.برا این بود که طبیعی بودن معنیش این نیس که بینیو رواصلا دست نزنه.دکتر اول من این برداشتو از طبیعی بودن داشت.برا همین الان گفتم طبیعی شیک.اخه بینیه الان من بس که ایراد داره به نظر طبیعی مباد.