قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام دوستان من همیشه نظرات شما رو میخوندم ولی حالا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید . من یازده سال پیش با یوشی عمل کردم واقعا گند زد یک طرف بینی رو کلا صاف کرده و فرو رفتگی بزرگی داره نوک دماغ رو خیلی باریک کرده چند وقت پیش رفتم مطب منافی گفت بعد عمل خیلی تغییر نمیکنه به نظر شما حرف منافی درسته یا نخواسته عمل کنه ؟ پیش بشارتی برم چطور؟
بانو جان من اصلاااااا بشارتی رو نمی شناسم.صرفا چون ریحانه رو یادم بود گفتم.واگرنه هیچگونه اطلاعی راجب کارش ندارم.تصمیم درست رو فقط زمانی میشه گرفت که کارهای خوب و بد یدکتر رو دیده باشی.واگرنه منم زمانی که با سامی ترمیم کردم همینجا یه ترمیمی ناراضی داشت.ولی دیدن یه ناراضی باعث شد من متوجه شم که نباید انتظار خیلی بالایی داشته باشم. من دیدم از بشارتی تعریف شده یه مورد هم که خودم یادم اومد رو هم گفتم.واگرنه میگم من هیچوقت در موردش تحقیق نکردم صاحب نظر نیستم. دوستی که با یوشی عمل اول کردی وناراضی هستی منم مشکل شما رو داشتم.
اجازه بدیم هرکسی نظر و شنیده هاشو در مورد هر دکتری بگه.اگرنه دیگه کسی اینجا نظر نمیده.ما که عمل کردیم و تموم شد حداقل بقیه بتونن تصمیم صحیح بگیرن.تصمیم هر کسی هم مختص خودشه شاید دکتری که برای من بهترین بوده برای دیگری بدترین تصمیم عمرش باشه.ولی خوبه اینجا هرکسی نظرشو منصفانه بگه و دیگران هم با فکر باز تصمیم بگیرند.
مریم جون منم منل سمیرا جان باید کریسمس بیام ایران .نظر شما دوستان خیلی بهمون کمک میکنه. راستم مریمی جان من عکس نگرفتم ممکنه یک بار دیگه بفرستید .فعلا نظرم روی سامی است برای عمل.
آقا مجید معمولا هر عکسی که از عمل می گذارن باید قبل و بعد باشه روی این حساب من هی نگاه کردم دیدم سه تاعکسی که بود شبیه هم بود فقط عکس سمت راست نوک بینی زیادی بالا بود فکر کردم این عکس قبل ترمیمش هست. و خیلی هم بود نبوده و بخاطر همین گفتم که کم کار بوده. که ظاهرا هر سه عکس مال بعد ترمیم بوده. من هم خیلی خوب می دونم که ترمیم خیلی ریسکی و حساس هست بخاطر همین هم سعی کردم شما رو ازیه ناراضی آگاه کنم اما شما...... من کلا دیگه در مورد سایردکترا نظر نمیدم. مثل بسیاری از دوستانی که اینجا میومدند و دیگه نیستند...اگه کسی کاری داشت یا کمکی از دست من برمیومد بهم ایمیل بزنید یا خصوصی ازم سوال کنید.
مریمی جون اگه میشه خواهش می کنم عکس بینیتو برای منم بفرستی و مدل کار دکتر سامی آشنا بشم. در ضمن خواهش می کنم به اینجا سر بزنی و نظراتت رو بگی تا ما بهتر بتونیم تصمیم بگیریم. مخصوصا ما که شهرستان هستیم و نمی تونیم خوب بگردیم حرفای تک تک بچه ها که بدون حب و بغض هست کمک بزرگی بهمون می کنه
اقا مجید عزیز از اونجایی که مشکل بینی من به نظر خودم شبیه بینی شماست از بین بچه ها با شما نزدیکی بیشتری احساس می کنم و یه جورایی فکر می کنم خیلی هم دردتر هستیم. اما با تمام احترامی که براتون قائلم این حرفتون خظاب به مریمی باید بگم خوب نبود . (مریمی خانم بله شما نظر ندین بهتره فکر میکنم. چون نظراتتون فقط بار منفی داره برای دوستان تا بار مثبت.) آخه ما که نیومدیم اینجا به همدیگه بار بدیم. یک بار هممون تحت تاثیر همین بارها قرار گرفتیم و تصمیم گرفتیم و نتیجشو هم دیدیم. حالا وقت اینه که همه نقطه نظرها رو بررسی کنیم و با توجه به سلیقمون خودمون یه تصمیم نهایی بگیریم