2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849520 بازدید | 9732 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بانو منیر از پاسخگوییتان این ورم معمولا چقدر طول میکشد خوب شود؟چون سمت راست بینی خیلی راحتتر تنفس میکنم ولی سمت چپ هم میتونم نفس بکشم ولی یه حالت بد و عذاب آوری چه کاری انجام دهم ورم داخلیش زودتر خوب شه؟
دوستان سلام ممنون بابت اطلاعات مفیدتون. من از بانو منیر عزیز و دوستانی که ترمیم داشتن یه سوال دارم اینکه میگن ممکنه غضروف خدایی نکرده بعد از عمل جذب بشه ، به چه علتیه و آیا برای بینی های گوشتی این احتمال بیشتره؟ و اگه یه درصد جذب بشه، بینی چه ایرادات ظاهری پیدا میکنه مثلا تو رفتگی؟ این قضیه شانسیه یا بر اثر علت خاصیه؟! آخه خیلی بده این همه هزینه کنی ریسک کنی درد بکشی آخرشم خدایی نکرده جذب بشه:( و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه غضروفی که از گوش برمیدارن هیچ عارضه ای نداره؟ روی شنوایی تاثیر بدی نمیزاره در دراز مدت؟ ممنونم میشم جواب بدید
خداجونم ممنونم <3 <3
Minaجون سامی ممکنه خیلی ایرادای عجیب عریب بگیره از صورتت.مخصوصا از چونه ات.ناراحت نشو و تمام سوالاتت رو بپرس.خودش بهت درصد میگه.اگه نگفت حتما بپرس.ولی حتما بخواه اگه ترمیمی مثل خودت انجام بده بهت تو کامپیوترش نشون بده.این خیلی مهمه.اگه دیدی خیلی درصد پایینی نشون میده واسه بهبود دیگه تردید کن تو انتخابش
ترمیم با دکتر سامی