قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
ممنون بانو منیر از پاسخگوییتان این ورم معمولا چقدر طول میکشد خوب شود؟چون سمت راست بینی خیلی راحتتر تنفس میکنم ولی سمت چپ هم میتونم نفس بکشم ولی یه حالت بد و عذاب آوری چه کاری انجام دهم ورم داخلیش زودتر خوب شه؟
دوستان سلام ممنون بابت اطلاعات مفیدتون. من از بانو منیر عزیز و دوستانی که ترمیم داشتن یه سوال دارم اینکه میگن ممکنه غضروف خدایی نکرده بعد از عمل جذب بشه ، به چه علتیه و آیا برای بینی های گوشتی این احتمال بیشتره؟ و اگه یه درصد جذب بشه، بینی چه ایرادات ظاهری پیدا میکنه مثلا تو رفتگی؟ این قضیه شانسیه یا بر اثر علت خاصیه؟! آخه خیلی بده این همه هزینه کنی ریسک کنی درد بکشی آخرشم خدایی نکرده جذب بشه:( و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه غضروفی که از گوش برمیدارن هیچ عارضه ای نداره؟ روی شنوایی تاثیر بدی نمیزاره در دراز مدت؟ ممنونم میشم جواب بدید
مجید جان ایشالا عمل خوبی خواهی داشت خیلی انتخاب بهتریه برات بشارتی نسبت به مجلسی، نیلوفر بهبودی من یادمه شنیده بودم با سامی عمل کرده بود، سبک دماغش ظریفه
Minaجون سامی ممکنه خیلی ایرادای عجیب عریب بگیره از صورتت.مخصوصا از چونه ات.ناراحت نشو و تمام سوالاتت رو بپرس.خودش بهت درصد میگه.اگه نگفت حتما بپرس.ولی حتما بخواه اگه ترمیمی مثل خودت انجام بده بهت تو کامپیوترش نشون بده.این خیلی مهمه.اگه دیدی خیلی درصد پایینی نشون میده واسه بهبود دیگه تردید کن تو انتخابش