2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
سارا جان دکتر منافی گفتن ک براتون پیوند پوست انجام میدن؟؟؟؟ چون معمولا این کارو نمیکنن.خودشون گفتن هم کار فوق العاده سختیه و هم جاش میمونه.و گفتن سخت ترین کار برای ی جراح پلاستیک پیونده پوسته
نازنین 1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازنین جان دکتر منافی که به من گفت بینیت خوبه نمیخواد ترمیم کنی!!! اما من از بس میرم جلوی آینه بینیمو کج و راست میکنم میبینم شاید پیوند پوستم بخوام!! نمیدونم. حالا یکی دو ماه دیگه میرم با دکتر منافی ویزیت شم هم اینکه عکسای قبل عملمو بهش نشون بدم هم اینکه ببینم ایندفعه چی میگه.
تو مطب دکتر منافی خانمی رو دیدم که گفت بینیش خیلی خراب بوده و با منافی 4 بار رفته بود اتاق عمل و الان دیگه راضی بود. پیوند پوست هم شده بود من زیاد وارد جزییاتش نشدم و سوال نکردم ولی رو صورتش هیچ چیز غیرطبیعی نبود. بینی اش هم خیلی معمولی شده بود و خودش کاملا از دکتر راضی بود. ظاهرا قبل ترمیم تیغه بینی اش عفونت کرده بوده و خیلی مشکل ساز شده بوده.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان ممنونم از توضیحاتت کاش از خانومه میپرسیدی از کجا پوست برداشته دکتر. چون بانو منیر جان که گویا از گوشش قراره بردارن. اما دکتر منافی رو فکر کنم از پیشونی پوست برمیداره مطمئن نیستم.
دکتر منافی به من گفتند اگر لازم باشه از پیشانی بر میدارند ولی به من گفتند با ماساژ قطعا پوست کش میاید فکر کنم پردیش و هستی هم که با منافی ترمیم کردند پیوند پوست نداشتند ولی نمیدونم ماساژ داده بودند یا نه
سلام دوستان من دیروز که با دکتر کاظمى و یزدانفر و سازگار ویزیت شدم همشون گفتن پره هایى که کوچک شده رو اصلا نمیشه دیگه کاریش کرد من خیلى اسرار داشتم که حتما پره هام مى خوام درست شه و از پیوند پوست که پرسیدم گفتن اصلا همچین چیزى نیست و بدتر میشه. خیلى امید داشتم که پره هام با پیوند درست بشن بزرگ شن دوباره، بانو منیر جان هم می گفتن که این کارو دکتر براشون انجام دادن ولى این دکترا کاملا گفتن پره قابل برگشت نیست