قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
شیما جان صفحات پیش رو اگه نگاه کنی میبینی که یکی از دوستان(یادم نیست کی) گفته ترمیمیای بدی از دکتر قیصری دیده. راستش منم روی دکتر قیصری خیلی حساب باز کرده بودم ولی با این حرفا ازش ناامید شدم.
ممنونم شیما جان راستش من با قیصری ویزیت شدم ولی خیلی نتونستم نمونه ببینم یه دختری اومده بود که بینیش ظریف ودر عین حال زیبا وطبیعی هم بود که منشی هم بهش میگفت خیلی عالی شدی غیر ازون یه دختری بود مثینکه چند تا عمل چونه وگونه وبینی وتزریق زل همه رو با قیصری انجام داده بود که یه چهر ه معمولی داشت واصلن تابلو عملی نبود ولی بینیش کا ملن معمولی بودکه هر دکتری میتونه در بیاره زیبا نبود وبقیه هم که میخواستن ویزیت شن هنو عمل نکرده بودن خودش هم همون حرفایی که دکترای دیگه گفته بودن تکرار کرد که باید پیوند بشی ازین حرفا
عمل بینی چقدر ناراضی داره تو این سایت و اطرافیان خودم .ارایشگاه رفته بودم دو تا دختر بودن یکیشون ببنیش کج بود لبشم کج شده بود چشمشم چپ شده بود سوراخاش کاملا کوچیک بزرگ بود.یکی دیگه هم ببنبشو دو بتر ترمیم کرده بود انقدر بزرگ بود .از زندگی سیر شده بود قیافه قبلیشو ارزو میکرد..شوهر دوستمم جذابیتش رو از دسست دادو چشماش چپ شد.
ریسکه به خدا گلناز جون عمل نکن الان هرکسم که عمل میکنه طبیعی میخواد که طبیعی همون چهره ی خود آدم بهتره، من خیلی دلم میخواد دماغم صاف بشه اما نمیدونم بعد از ترمیم چی میشه واسه همین ل بعضی وقتا کاملا منصرف میشم که ترمیم کنم
خانوم گلناز من با این که از بینیم راضی نیستم اما از چهره قبله خودم خوشم نمیاد اگر برگردم به قبل بازم عمل میکنم چون واقعان بینی رو چهره تعصییر داره فقط اونای که تپلن اصلان نباید عمل کنن یا صورت خیلی بزرگ دارن