2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
شیما جان پیوند من از دنده بود. هستش جان خوب بینی منم اون موقع تو چسب بود اما بینی شما میگم تو چسب هم کوچیک به نظر میومد و من میگفتم ایکاش مال منم اونجوری بود اما الان که میگی خیلی کوچیکه با اینکه طبق گفته خودت انگار پیوند دندت هم بیشتر از من بوده خیلی تعجب میکنم که بینیت بزرگ نشده ، البته بینی قبل عملت رو ندیده بودم، من فقط گفتم چی فکر میکردم امیدوارم بد برداشت نکرده باشی و در مورد قوز یک طرف بینیم باید بگم بله برطرف شده خوشبختانه. بانو منیر پس این قوز بینی برطرف میشه؟ راستی اون یه ماه اول دستیار دکتر ،اول چسب رو که میزد اولینش رو بالای بینیم با فشار زیاد میزد به منم گفت تو هم با همین فشار بزن ، 2 هفته بعدش رفتم دکتر نبود به منشی گفتم حالا که تا اینجا اومدم به دستیار بگو بیاد ببینه چسب رو درست زدم اونم از اونور داد میزد :مگه اینجا چسب عوض کنیه؟ فکر کنید! یه هفته بعدش که دکتر من رو دید گفت دیگه با این فشار چسب بالای نوک بینیت رو نزن خط میندازه ، حالا دقیقا همون جا خط افتاده ! باید چیکار کنم ؟ به خاطر ندانم کاری و سهل انگاری جناب اقای دستیار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پردیس جان چه پرستار مسئولیت ناپذیری. انگار شرح وظایفش بهش خوب تفهیم نشده. تعویض چسب حداقل تا یک ماه وظیفه اون پرستاره. حتما این موضوع رو به آقای دکتر منافی بگو. دکتر منافی سالها کار نکرده که یه پرستاری که هیچ اطلاعی از روابط درست کاری نداره با اسمش بازی کنه. حتما اینبار به آقای دکتر منافی بگو. در مورد اون برجستگی که روی بینیت هست به نظرم ورمه و اگر تو همین زمان که مدت زیادی از ترمیمت نگذشته مراقبش باشی مطمئنا میره.
سلام سلام وستان من دیروز مطب دکتر منافی بودم داشتم نا امیدانه می فتم توی مطب با استرس این که دکتر قبولم میکنه یا نه که یک دخترخانم بهم گفت برای ترمیم امدی و ...باهم صحبت کردیم میگفت میخاد با قیصری ترمیم کنه و فقط امده دوستش را که منافی ترمیم کرده ببیند اخل مطب خلوت بود یک عمل دست اول امده بود چسبش را با کند وبعد از ساعتی دیدیمش بینی 1ماه عمل کرده داشت بسیار طبیعی و میگفت قبلا کج بوده ولی الان خوب صاف بود.من وقتی یدم مطب خلوته از منشی پرسیدم میتونم وی یت شم و رفتم داخل .دکتر بسیا خونسرد وارام بود ومن سراسر هیجان منفی .داخل فرم ترسیدم تمام خواسته هام رو بنویسم و نوشته بودم بینی طبیعی میخام با رفع نقص ها در جد امکان!!!!اخه دلم میخاد نقایص 100/خوب بشه ایشون خیلی ارام داستان 5بار عمل من را شنید عکس قبل اولین عملم را هم نشان دادم ایشون وارد جزییات نشدند و گفتند 3ماه از اخرین ع ملت میگذره باید 1سال ونیم صب کنی و در این مدت حسابی ماساژبدی تا پوستت ظرفیت غضروف پیوندی ا داشته باشد شغلم را پرسیدند وقتی گفتم مدرس دانشگاهم خیلی احترام گذاشتند البته اخر وقت بود و من اینقدر استرس داشتم که خیلی از سوالاتم را نپرسیدم دراین حین هستی جان داخل مطب شدند و .... هستی جان را قبلا ندیدم که بگم بینیش چقدر تغییر کرده و در عکس هم ممیشه فهمید ولی دید من راجع به بینی ایشون قوس کاملا پ شده بود و اصلا خالی نبود ، ظاهر بینی در کل بسیار طبیعی بود البته به قول خودش بزرگ نشده ولی شای ظرفیت از این ب رگتر شدن رانداشته ولی بینی خوب و به قول من ابرومندی بود کتر بسیار با ایشون خوش برخو د بود و به ایشون گفت صبر کن اگر راضی نبودی یک کا ری برات میکنم خیلی صمیمانه و خوب بودند جالب اینجا که خانمی که منتظ دوستش بود مثل من منتظر هستی بود
سلام به همه یه سوال داشتم بینی من شدیدا نیاز به ترمیم داره دو سال پیش با محبی عمل کردم دکتر میگفت برا ی عمل مجدد چون پوست بینیت خیلی نازکه باید یه چیزی بخری تا توی عمل ازش استفاده کنم و رو بینیت بذارم راستش من اسمشو یادم نیست حالا قبل از عمل دوشنبه دیگه دارم میام تهران و میخام پیش منافی هم ویزیت شم اگه کسی اسم اون وسیله رو میدونه لطف کنه بهم بگه تا در موردش با منافی هم صحبت کنم
دوستانی که با منافی ویزیت شدن ازتون خواهش می کنم جواب منو بدین. شما از دکتر می پرسیدین که بینیم بعد از عمل چجوری میشه؟ یا اگه این نقص برطرف بشه چه مدلی پیدا خواهد کرد؟ کلا پیش بینی از مدل بینیتون انجام گرفت؟
بجه های ترمیمی عمل دوم هم مثل عمل اول با ورمه؟ مثلا برای من که فقط میخوام قوسم پر شه بازم اونقدر ورم میکنم؟
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
وست هستی که بامن ام د اخل دقیقا همین سوال را داست وگفت بینی ایسون بعد لمل چه مدلی میشود ولی دکتر گفت هرکس بینی خودش را دارد البته به من گفت ق بینیت باید بلندتر شکد ولی چون تا ه عمل کردم گفکند تا بینیش فرم نگیره نمیشه گفت