2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیما جان به من روز شنبه وقت داده اما هنوز مطمئن نیستم که برم اما اگه خواستی بگو باهات هماهنگ کنم. خیلی ممنونم ارزو جان ایشالله همه به بینی پرفکت برسن که واقعا رفتن این راه خیلی مشکله . من 7 سال از عمل اولم میگذشت.
شیما جان یعنی اصلا نمیشه نظر داد بینی کسی چه جوری میشه بعد از عمل؟ یعنی دکترهایی که می گن دروغ می گن؟ یکی از خانومااسمش یادم نیس چند صفحه پیش پرسیده بود دکتر حمیدرضا کریمی میشناسیم یا نه به من یه نفر پیشنهاد کرد پیش اون حتما برم و بینی هارو قلمی و تر و تمییز در میاره. من خودم ندیدم اما دوست دارم در موردش بدونم منم
من دیروز رفتم مطب دکتر علامه خانم دکتر خیلی خوش اخلاق هستن مطب هم کلی شلوغ بود ولی من زیاد نپسندیدم از شانس بد یا خوبم چند مورد بد دیدم . بینیها اکثرا فانتزی هستن و خیلی قوس دار و نوک تیز هم من دیدم
چرا نی نی سایت خراب بود؟ از صبح نمیتونستم وارد بشم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من دوشنبه مطب منافی بودم . شیما خانم دیدم ایشون هم من دید . منافی هم گفت صبر کن راضی نبودی برات روتوش میکنم البته خودش گفت مشکل تنفسی نداری؟ پردیس جان با اجازه عکس بینیتون به دکتر نشون دادم بهش گفتم بینیم چرا این شکلی نشد؟ گفت دوباره 6 ماه شد بیا . کلی عکس از ترمیم های دکتر داشتم بهش نشون دادم بهش گفتم برا اینا که از برا من بدتر بود بهتر درست کردی برای من چرا این شکلی شد ؟ در مورد چونه ام بهش گفتم که سر عمل بهم گفتین گفت اون بیخیال شو فعلا این درست کن
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .