قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سارا جان بستگی به میزان خرابی بینی داره . برای بینی هایی که خیلی خراب شده منافی گزینه بهتری هست فعلا البته من بقیه پزشکان نمی شناسم ولی منافی نسبت به قیصری که الکی پول میگیره و چند تای دیگه بهتره اما در مورد بینی خودم فکر میکنم پیش بشارتی میرفتم بهتر بود . چون من مدل عمل اولاش دوست دارم من پیش بشارتی یکبار تابستان سال گذشته رفته بودم نمونه های بد هم دیدم نمونه خوب هم دیدم . دی ماه سال 93 باز هم رفتم مطب بشارتی اون روز نمونه های 2 سال و 1 سال از عمل اولاش نمونه های خوبی دیدم (از نظر من) به خاطر همین همون روز باهاش برای 14 بهمن وقت عمل گرفتم که کنسلش کردم . اخه خیلی بین منافی و بشارتی مردد بودم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
شیما جان بیهوشی خیلی خوبی داشتم اصلا اذیت نشدم . پرسنا مرکز جراحی هم خیلی خوب هستن اصلا نیاز به همراه نداری برای یک شبی که باید بمونی . درسته که بینیم باز هم ایراد داره ولی خوب شاید من بد شانسی اوردم . شیما جان 1 خانمی قبلا 7 بار عمل کرده بود و برای دفعه 8 با منافی ترمیم کرد تماسی که باهاش داشتم خیلی راضی وبد قرار شد بعد از چسب عکسش برام بفرست . شیما جان پس امیدوار باش و غصه نخور
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
ممنون بهترینها را برات ارزو میکنم نمیخام ناراحتت کنم ولی خیلی زجر کشیدم هستس جان مدل بینیت الان طبیعیه در کل؟ من زیاده خواه نیستم فقط میخام ظاهرم طبیعی بشه
میفهمم چی میگی . من خودمم بعد از عمل اولم خیلی اذیت شدم چون بینی قبل عملم خوب وبد هر کی من میدید میگفت وای تصادف کردی اخه خیلی زشت شده بودم . بینی الانم خوبه ولی میتونست بهتر از این درست کنه . مشکل بینیم اینه که هنوز کوچیکه البته تو عکس خیلی خوبه شاید من عکس بزارم همه بگن وای چقدر خوب شده( قبل از ترمیمم عکس گذاشته بودم خیلی ها گفتن خوب شده و ترمیم نکن )حتی یکی از کاربرا البته بعد از ترمیم میلش دیدم گفت خواهشا ترمیم نکن بینیت خیلی خوبه به هر کی نشون دادم گفتن خوش به حالش چقدر بینیش قشنگ شده در صورتی که در واقعیت اصلا اینجوری نبود و حالا هم همینطور . به خاطر همین میگم از روی عکس تصمیم نگیرین حتما برید نمونه زنده ببینید .
ببخشید زیاد سوال میکنم الان حدود 3ماه از عمل اخرم گذشته ولی خرابکاریها حسابی معلومه یک طرف بینیم مثل ادامس جویده شده له وداغونه الان منافی ویزیتم میکنه یا باید صبر کنم؟
هستس جان من خودم با اینکه فقط با دکتر منافی ویزیت شدم از منش و شخصیت و تبحر ایشون مطمئنم. فقط گذاشتم سرم خلوت شه برم چند تا دکتر دیگه رو هم ببینم بعد برگردم پیش دکتر منافی. واقعیت اینه که فکر نکنم بتونم به کسی جز ایشون اعتماد کنم.
منم میخوام دماغم صاف باشه همه میگن اگر بدتر بشه چی کار میکنی ؟؟ من مطمینم اگر با منافی عمل کنم شاید بهتر نشه اما بدترم نمیشه ؟؟ نظرتون چیه ممکنه با ترمیم تازه از اینم بدتر بشم؟؟
من پارسال تصمیم گرفته بودم با بشارتی ترمیم کنم کارهای قبل عملم کردم ولی حرفهای ریحانه جان خیلی منو ترسوند و پشیمون شدم ای کاش دوستان قدیمی بیان اینجا دوباره تا بتونیم با هم همفکری کنیم مرمر ریحانه عسل لی ای بیت آسمان بیرنگ بی اعصاب آرمان و ...
نینا جان اگر اشتباه نکنم یدفه عکس گذاشتی البته از دور بودی زیاد مشخص نبود. منم باهات هم نظرم. اگر قرار به عمل هست اونم ترمیم آدم با کسی باید این کارو انجام بده که عیبی به عیبای بینیش اضافه نکنه و تا حدی بهترم بشه البته ما هممون میخوام صددرصد مشکلاتمون رفع شه. آقای دکتر منافی جزو اون دکترهاست که میشه بهش اعتماد کرد البته واقعا من به جز ایشون دکتر دیگه مناسبی رو نمیشناسم.