2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849514 بازدید | 9732 پست
بچه ها ممنون،اما من اینقد بدشدم بالای لبم مثل شاپانزه شده فاصله لبو دماعم،خوابیده بودن بینی کجی صخیم بودن سو اخ تابه تا عمل دومم بود خسته اام کاش میشد برگشت
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

کیا پوست ضخیم دارن
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله سارا جون من بودم عکس گذاشتم که کمی تار بود اما مشخص بود که کجه خودمم درمورد منافی همین فکر رو میکنم و خیلی دوست دارم حداقل قرینه بشه دوطرف دماغم حتی اگه نشه کاملا درستش کرد
دزیره جان من که با دکتر منافی ویزیت شدم گفتن عکس قبل از عمل بینیتو نشون بده. اما واقعیت اینه که من اصلا عکس واضحی از بینی قبلیم نداشتم. بهشونم گفتم. فقط کارت ملیم تو کیفم بود که درآوردم بهشون نشون دادم. اگر عکس قبل از عملتو بهشون بدی میدونم که خیلی بهتره و راحتتر میتونن کار کنن رو بینیت. اگر خواستی بری ویزیت حتما عکس قبل از عملتو ببر.
مرسى سارا جان من هر وقت بخوام برم مطب دکترا عکس همراهم هست حتما فقط عکس العمل دکتر به این حرف چى مى تونه باشه اصلا نمى دونم! ولى این احساس و دارم که منافى خیلى تو اینکه مریض چى میخواد ازش حساسه چون تو سایتش هم نوشته این موضوع و اصلا نمى دونم چطورى عنوان کنم مشکلات و پیششون چون این طور که همینجا گفتن خیلیارو قبول نکرد
دوستان منم اینقدر از دکتر منافى شنیدم انگار بهم تلقین شده که فقط اون میتونه از پس این عمل بر بیاد!!! اما اگر نفرات قبلى که با این دکتر عمل کردن انتخابشون کس دیگه اى بود شاید اون دکتر بجاى منافى اسمش تو ترمیم بزرگ میشد بازم باید دنبال دکتر گشت. من که فقط از توى اینترنت تحقیق کردم و تا حالا فقط دیدم با منافى و بشارتى ترمیم کردن اکثرا