قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
نینا جان واقعیت اینه که اگه بری تو سایت آقای دکتر منافی و عکسهای ترمیمیهارو چک کنی اصلا نمیشه درک کرد چه طوری میشه عیبهای یک بینی رو به سبک ایشون رفع کرد که نتیجه خوب شه. خب هر کسی توی تخصص خودشه و اینکه ما نمیدونیم چطور مشکل زیبایی یک بینی حل میشه دلیل به نشدش نیست. ایشون فقط 20 سال هست دارن جراحی میکنن. بماند زمان تحصیلشون. پس توقع اینکه ما هم سر در بیاریم نشده. همون که ویزیت بشی البته با عکس قبل از عملت به ایشون خیلی کمک کردی و البته به خودت. منم اینبار که رفتم پیششون حتما عکسای قبل از عمل واضحمو میبرم.
سلام دوستای گلم دلم براتون تنگ شده بود فکرکنم من بعد اینکه جراحی کردم بیشتر به اینجا تعلق دارم تا تاپیک جراحی بینی چون همه سوالام درمورد بعد عمل و شما همه عمل کردید
من خیلی نگران دماغمم بعد دوماه که اصلا قوزش خوب نشد که نشد تازه بیشترم زده بیرون و دکترم هم چنان میگن خوب میشه صبر کن حالا با قوز کنار اومدن مشکلم با تیغه بینی بچه ها بعد دوماه نمیشه اظهارنظر کرد درمورد تیغه بینی من احساس میکنم تیغه م خیلی نازک شده و از پایین که نگاه میکنم کجم هست به خاطر ورمه؟؟؟ یا واقعا کجه؟ تروخدا هرکی میدونه جواب بده
سارا اسکویی عزیز بینی ت خدایی از تمام رخ خیلی خوبه از نیم رخم باورکن خوبه فقط مثل بیشتر دماغای عملی یکم قوسش بیشتره همین دکترم راست میگن کی از پایین بینی تو نگاه میکنه ولی اگه مشکل تنفسی داری بحثش جداست
محیا جان مشکل تنفسی اصلا ندارم ولی اگر عکسایی که از سایت دکتر منافی هم گذاشتم مقایسه کنی که مثل من هست به نظرت دکتر منافی میتونه مثل همون بیماراش منم ترمیم کنه یانه؟ لطفا بی تعارف نظرتو بگو من جنبم بالاست. اومدم از شماها که مثل منه مشکلتون مشورت بگیرم که خب خیلی برام ارزشمنده و مسلما بهم کمک بزرگی میکنه نظراتتون. میخوام ببینم با عکسایی که از سایت دکتر منافی گذاشتم ایشون میتونه بینی من رو هم مثل بیماراش که تو سایتن در بیاره یا نه؟
نه شیما ترمیمی نیستم شهرستان عمل کردم ممنون بانو منیر عزیز بچه ها به دماغای بازیگرا توجه نکنید اونا همش گریم با گریم حتی میشه قوز یه دماغو پر کرد با یه خمیر مخصوص اصلا اونا رو بیخیال شین مگر اینکه واقعا از نزدیک و با آرایش کم دیده باشین دماغاشونو بینی ت خدایی از تمام رخ خیلی خوبه از نیم رخم باورکن خوبه فقط مثل بیشتر دماغای عملی یکم قوسش بیشتره همین دکترم راست میگن کی از پایین بینی تو نگاه میکنه ولی اگه مشکل تنفسی داری بحثش جداست