2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست
دوستان من صورتم لاغره. دکتر منافی گفتن چربی هم باید تزریق کنی به صورتت و البته اگه یادتون باشه به من گفته بودن 20 درصد بهتر میشی. نظرتون چیه؟(اینو هم در نظر بگیرید که تو فرم اولیه نوشته بودم باید 100 درصد بهتر شه چون به اخلاق دکتر منافی آشنایی نداشتم و سر همین فکر کنم گفت 20 درصد خیلیهاتونم با من هم عقیده بودید که نباید اینو مینوشتم.) حالا نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محیا جان منم با مقدم فرد عمل کردم. اگه یه شکل هست به خاطر همینه. ولی گفتم که موردای 13 و 19 دکتر منافی مشکل منو داشتن همون انحراف داخلی رو. دکتر منافی ترمیمیارو از کلوملا باز میکنه خب اگه مثل همین دو تا مورد از کلوملا باز کنه باید بتونه درستش کنه. من که اینطوری فکر میکنم. مرسی محیا جان در ضمن دکتر منافی به من گفتن بینیتو پایین میارم. نیازی به پیوند نداری. و اینکه انحراف داخلیتم تا اونجایی که میشه درست میکنم. دوستان نظرتونو بگید لطفا
سارا جان بینی شما نیاز به ترمیم نداره . خدا خیرت بده برای چی میخوای دست به این بینی بزنی برو زندگیت بکن . بینی به این خوبی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان دکتر منافی هم همینو اولش گفتن. تا گفتم باید ترمیم کنم گفت باشه برو پیش دکترای دیگه فکراتم بکن خواستی برگرد. اما باور کن هستس جان واقعا این انحرافه از روبرو و پهلو کاملا مشخصه. اون دو تا مورد رو هم دیدی هستس جان. به نظرت دکتر میتونه مثل مورد 13 و 19 که از پایین عکساشون مشخصه انحرافمو درست کنه؟
بانو منیر جان به نظرت من نیاز به ترمیم دارم یا نه؟ آخه هستس جان میگه نه. ولی خودم هر جور که نگاه میکنم میگم باید ترمیم شم. به نظرت با موردای 13 و 19 ترمیمیای سایت دکتر منافی که اونا هم انحراف داخلی دارن و دکتر منافی تونسته بینیشونو درست کنه به نظرت میتونم روی دکتر منافی حساب کنم. از پسش برمیاد یا نه؟
بانو منیر جان پس به نظرت دکتر منافی از پسش برمیاد. راستش به من گفت برو عکسای قبل از عملتو بیار. خب من عکس واضحی ندارم به جز عکسای پرسنلیم که رفتم شماره هاشو پیدا کردم قراره بدم تو سایز بزرگ چاپ کنن با همونا برم دوباره پیش دکتر منافی.
بانو منیر جان ممنونم از نظرت. خیلی نظراتتون برام مهمه. چون این تاپیک کل دوستان مشکلشون مثل همه. به خاطر همین میتونیم به هم کمک کنیم اونم بی تعارف. بینی من مشکل داره. خودمم میدونمو پذیرفتم. دیر یا زود باید برم واسه ترمیم. در مورد سبک منافی هم خب یه بینی معقول برات درمیاره. البته اگه همه چیز خوب پیش بره که تنها امیدم به همین مورده. در مورد هزینشم بانو منیر جان اگه کمتر میگرفت خب کی بدش می اومد کمتر بده. اما کاریش نمیشه کرد 12 میگه برای ترمیم با چونه 10 میگیره. اما من حاضرم 20 بدم این بینی درست بشه برم دنبال زندگیم.(نه که پولمو از سر راه آوردم نه فقط به خاطر اینکه پرونده بینیم بسته شه بره پی کارش منم برم به زندگیم برسم)
بانومنیر جان واقعا ازت ممنونم که داری وقت میزاری و نگاه میکنی. خیلی برام نظرت ارزشمنده مخصوصا که تو هم با مقدم فرد کلاه بردار عمل کردی. خیلی ازت ممنونم یعنی با این حرفت باید به دکتر منافی امیدوار باشم. فکر میکنی تا چند درصد از اینی که هستم بهتر میشم؟