2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849528 بازدید | 9732 پست
بانو منیر جان از کاراى دکتر امیرى زاد اطلاعى ندارم چطوره ولى به اسم شنیدم! ایشونم مطب دارن؟ اگر دکتر بشارتى از ایشون یاد گرفتن جراحى و شاید همون دکتر امیرى زاد بهتر باشن براى ترمیم
هستس جان الان این مدتى که از عملت میگذره جاى بخیه دنده تا چه حدى مشخصه؟ بد گرفتن غضروف از دنده باعث فورورفتگى نشده تو اون قسمت؟ یه سوال دیگه اینکه الان من براى تیغه بینیم روى همین غضروف دنده حساب کردم که مثل استخون بیاد بالا....... شما دست میزنى به اون قسمت پرشده خیلى سفته؟ چون اگر نباشه چطور میخواد جاى استخون پر کنه!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه گروه عضوم بچه دنبال دکتر واسه عمل اولن میرن مطب بعد میان اطلاعاتشونا در اختیاره بقیه میزارن که سبک عمل دکتر چه جوریه کار خراب دیدن یا نه اما اینجا کسی به کسی کمک نمی کنه
دزیره جان فعلا جای بخیه مشخص اما فرو رفتگی نداره . بینیم هم فعلا پر شده بهش دست نزدم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
شکلات جون آخه اونجا بحثش با اینجا جداس ما دنبال یه دکتری میگردیم که خراب کاری رو درست کنه عزیزم بحث دکتر عمل اول با دکتر عمل ترمیم خیلی فرق داره با هم .من خودم اصفهانم و برای ترمیم دنبال یه دکترم که بتونه یه چیزه خوب برام در بیاره حتی اگر نشه که مثل دماغ خودم رو برام ترمیم کنه،اما چون اصفهانم برام ممکن نیست برم مطب گردی و اطلاعاتمو در اختیار دوستان قرار بدم ولی تابستون حتما میرم تهران مطب چندتا دکترای خوب و اطلاعاتمو در اختیارتون میزارم،چون خودم اصلا دوست ندارم تا آخر عمر این مشکل رو داشته باشم،
سپاکو جان منم همینطور دیگه اعصابم داغونه از بس همه بهم میگن دماغت ایرادی نداشت که تازه بدتر از همه پسرخالم قبل عمل هی میگفت این چه دماغیه بر عمل کن و این حرفا بعد پریروز بهم گفت تو دماغت بد نبود که یعنی فقط دلم میخواست بزنمش :(((((
انواع گرافت های بکار رفته در جراحی زیبایی بینی اتوگرافت گرافت تهیه شده از بدن خود بیمار اتوگرافت نامیده می شود. اتوگرافت ها بهترین نوع گرافت را تشکیل می دهند. منبع اصلی‌ این نوع گرافت‌ها تیغه بینی‌ است. غضروف تیغه بینی، غضروف لاله گوش و غضروف های دنده مکان هایی برای تهیه این نوع گرافت هستند. غضروف تیغه بینی از آن جهت که از همان محل جراحی برداشته می شود، مناسب ترین نوع گرافت است. غضروف لاله گوش بدون آسیب به گوش از لاله گوش و غضروف دنده در بعضی موارد از استخوان برداشته می شود. جراح مجرب با انتخاب بهترین نوع گرافت خالق بهترین نتیجه از جراحی خواهد بود. هوموگرافت زمانی‌ که گرافت از فرد دیگری گرفته شود هوموگرافت نامیده میشود. از این گرافت‌ها به دلیل احتمال انتقال بیماری و عفونت بندرت استفاده میشود. هتروگرافت وقتی‌ که گرافت از یک حیوان گرفته شود هتروگرافت نامیده می شود. از این نوع گرافت‌ها در نقاط مختلف بدن مثل دریچه قلب استفاده می‌شده است ولی‌ در بینی‌ بدلیل جذب شدن استفاده نمیگردد. زنوگرافت مواد مصنوعی‌ را زنوگرافت یا پروتز می‌گویند. اینها میتواند مواد پلاستیکی مثل سیلیکون یا سایلاستیک یا انواع ژل باشند. مزیت آنها آماده بودن، سهولت کارگزاری و در اکثر موارد همیشگی‌ بودن آنهاست. تنها اشکال احتمال عفونت و دفع شدنشان است.
بانو منیر جان شمام میخواستى پره هات به حالت اول برگرده؟ یا دکتر خودش این کارو کرد؟ بعد الان معلوم نمیشه که پیوند پوست شده رو پره ها؟ مثلا تفاوت رنگ یا جایى روش مونده باشه؟ گوشتون چطور جاش مشخصه؟ الان پره هاتون مثل سابق شده؟