2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849520 بازدید | 9732 پست
دزیره جان فرقی نداره همه روز هایی که دکتر مطب هست نمونه ترمیمی هم هست فقط شما باید از ساعت 4/30 بری مطب بشینی نمونه ببینی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان سلام من سال ٨٥ پیش دکتر بلاجی عمل زیبایی بینی انجام دادم از ظاهر بینیم هم خیلی راضیم، اما بعد از ٥ سال تیغه بینی از داخل انحراف پیدا کرد که تنفس را برام مشکل کرد، رفتم پیشش جراحی ترمیمی انجام داد و تیغه را صاف کرد، الان دوباره انحراف پیدا کرده، تیغه از داخل مثل S شده یعنی ٢ بار انحنا داره در داخل ، حالا به نظر شما برم باز پیش خودش؟ یعنی ای مشکلش از دکتر به وجود اومده؟
شایلو جان برو پیش یه دکتر خوب تا ببینه مشکلت چیه.چون به هرحال نظر دکتر با چیزی که ما ایینجا بهت میگیم فرق داره و اون تشخیصش درست تره، و یه سوال دارم ازت،اینکه میگی تیغه دماغت کج شده یعنی اوایل کج نبود و خوب بود بعد یه دفعه کج شد؟؟
هستش جان من با همون یه ویزیتی که با آقای دکتر منافی شدم به نظرم اومد آدم با اخلاق و با انصافیه. حالا که گفتی منشیش گفته اگه ناراضی هستی از ترمیمت درستش میکنه خب خیلی خوشحال شدم و البته امیدوار به آقای دکتر منافی. بانو منیر جان خوشحال شدم که همون احتمال بیماری هم اشتباه بوده و سالم و سلامتی. امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی.
نینا جون نه تو ظاهر معلوم نیست، از داخل انحراف داره و مشکل تنفسی پیدا کردم، قبل از عمل انحراف بیرونی داشت یعنی بینی کج بود ولی مشکل تنفسی نداشتم، آره پیش چند تا دکتر باید برم، مرسی از شماره تلفن