2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849490 بازدید | 9732 پست
مرسی بانومنیر جون بوس عزیزم نینا جون علامه مد نظرم هست ولی یه سر به خاتمی ومسعود صحراییان هم میزنم (به سفارش دوستان فقط )کارشون رو ببینم ولی احتمال 99 در صد همون علامه رو اوکی میکنم گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس بانو منیر جون انشاالله اتفاقای بعدی که برات افتاد برای منم بیفته منظورم یه بینی زیباوقلمیه میخوام عکس شما رو به دکتر نشون بدم تا متوجه سبکی که مد نظرم هست بشه فقط دعا کنید علامه هم مثل بعضی دکترهای دیگه نگه بینیت بزرگ میشه که با شناختی که از کارش دارم نمیگه مرسی نینا عزیزم انشالله شما هم صاحب بینی دلخواهت بشی عزیزم
بانو منیرجان من که دیگه دارم دق میکنم امیدم به کل نا امید شده دکتر دومم دکتر ا ی ز د ی بود 3بار من رو برده اتاق عمل بدون این که فر رفتگی نوک بینیمو درست کنه فکر کنم تا بحال کار ترمیم نکرده بود و من احمق رفتم پیشش
مرسی گلم لطف داری مهربون چطوری باید پیام دوستی بدم زیاد وارد نیستم وااااای شیما جون چقدر مهربونی گلم بوس من هنوز وقت عمل نگرفتم عزیزم تقریبن یه ماهه دیگه کارم تموم میشه (شاغلم)میام انشالله یه مختصر تحقیق تکمیلیم رو بکنم:) تصمیم نهاییم رو بگیرم وقت عمل رو اوکی کنم خیلی بزرگواری عزیزم بوس
ایکاش همون اول میرفتم پیش بشارتی . به نظر شما هفته اینده یه روز از روزهای زوج هفته بدون وقت قبلی برم مطب دکتر اجازه میدن با دکتر صحبت کنم . نمیتونم تا 19 اردیبهشت صبر کنم دارم دیوونه میشم .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دنده ام شکافت اون همه استرس قبل عمل و مراقبت بعد عمل بماند کلی پولم بهش دادم همش هیچی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .