2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 865479 بازدید | 9721 پست
مرسی بانومنیر جون بوس عزیزم نینا جون علامه مد نظرم هست ولی یه سر به خاتمی ومسعود صحراییان هم میزنم (به سفارش دوستان فقط )کارشون رو ببینم ولی احتمال 99 در صد همون علامه رو اوکی میکنم گلم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس بانو منیر جون انشاالله اتفاقای بعدی که برات افتاد برای منم بیفته منظورم یه بینی زیباوقلمیه میخوام عکس شما رو به دکتر نشون بدم تا متوجه سبکی که مد نظرم هست بشه فقط دعا کنید علامه هم مثل بعضی دکترهای دیگه نگه بینیت بزرگ میشه که با شناختی که از کارش دارم نمیگه مرسی نینا عزیزم انشالله شما هم صاحب بینی دلخواهت بشی عزیزم
بانو منیرجان من که دیگه دارم دق میکنم امیدم به کل نا امید شده دکتر دومم دکتر ا ی ز د ی بود 3بار من رو برده اتاق عمل بدون این که فر رفتگی نوک بینیمو درست کنه فکر کنم تا بحال کار ترمیم نکرده بود و من احمق رفتم پیشش
مرسی گلم لطف داری مهربون چطوری باید پیام دوستی بدم زیاد وارد نیستم وااااای شیما جون چقدر مهربونی گلم بوس من هنوز وقت عمل نگرفتم عزیزم تقریبن یه ماهه دیگه کارم تموم میشه (شاغلم)میام انشالله یه مختصر تحقیق تکمیلیم رو بکنم:) تصمیم نهاییم رو بگیرم وقت عمل رو اوکی کنم خیلی بزرگواری عزیزم بوس
ایکاش همون اول میرفتم پیش بشارتی . به نظر شما هفته اینده یه روز از روزهای زوج هفته بدون وقت قبلی برم مطب دکتر اجازه میدن با دکتر صحبت کنم . نمیتونم تا 19 اردیبهشت صبر کنم دارم دیوونه میشم .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دنده ام شکافت اون همه استرس قبل عمل و مراقبت بعد عمل بماند کلی پولم بهش دادم همش هیچی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .