2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
سلام بچه های گل کسی هست که از دکتر خاتمی ودکتر مسعود صحراییان نمونه ترمیم دیده باشه ؟ بانومنیر عزیز بینی شما خیلی شیک وتمیز شده بینی من خییییلی وضعش اسفناک من با دکتر سهرابی 4 سال پیش عمل کردم وداغون شدم پیش خیلی دکتر ارفتم ولی میگن که بینیم بعد از عمل بزرگتر میشه که من نمیخوام علامه هم رفتم گفت احتمالن به یه روتوش هم احتیاج پیدا میکنی به شما هم اینوگفت؟من خیلی دوست دارم بینیم کوچیک وظریف بشه به نظرتون اگه به علامه تاکید کنم برای کوچیکی وظرافت گوش میکنه یا دکتریه که کار خودش رو میکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نینا جان متاسفانه دکترمنم اینقدر پایه بینی منو کوتاه گرفته که عملا بینیم پهن شده و اصلا ارتفاع نداره طولش رو هم خیلی کم کرده درصورتی که بینیم از لحاظ طول و ارتفاع مناسب بود و اصلا نیاز به دستکاری نداشت بینی منم مثل شما معلوم نیس چیکار کرده که اینقد بزرگتر از قبل به نظرمیاد انگار میخواسته واسه آرنولد بینی درست کنه یه ذره ظرافت توش نیس ایشالا خدا ازش نگذره منم دربه در دارم تحقیق میکنم ببینم چه دکتری میتونه اصلاحش کنه طوری که ظرافت هم داشته باشه
ممنونم بانو منیر عزیز منم از خیلی وقت پیش دکتر علامه مد نظرم بود چون خیلی رو کوچیکیو ظرافت بینی حساسم بعضی دکترا حیفشون میاد انگار کوچیک کنندحتمن باید این هفته بعد عید برم بهش سر بزنم من خیلی پولم نتونستم تهیه کنم شهریور 5 تومن قیمت داده بود شما از قیمتهای اخیرشون خبر داری منظورم اینه به کسایی که خیلی تخفیف داده نهایت چقد گرفته؟من میخوام حسابی چونه بزنم:) آزاده جان تیغه بینی من دو تیکه شده باید پیوند بشه بینیم یه شکلیه پخش شده توصورتم سوراخ های بینیم خیلی کوچیک وتا به تاس جای بخیه افتضاح اون قسمت استخون کنار چشمم (بالای استخون بینی) یه قسمت استخونش رو تراش داده یه قسمت برجستس خیلی اذیتم میکنه بعضی ها ذل میزنند تو دماغ آدم فکر میکنند آدم کورمتوجه نگاهشون نمیشه چند تا آدم بی ادب هم به محض اینکه از کنارم رد شدن یه چیزی از بینیم با خودشون گفتند واقعن عصبی شدم حتمن بعد عید عمل میکنم
آخه شنیدم پوست خیلی مهمه تو ترمیم اگه پوست نازک باشه یا کشسانی خوبی نداشته باشه نمیشه زیاد قد بینی رو بلند کرد منه بیچاره هم پوستم خیلی نازکه . خیلی نگرانم که نشه بینیمو بلند کرد
نازنین جان پردیس جان هم با آقای دکتر منافی تو 2 ماه پیش ترمیم کردن. اولش که ورم داشتن راضی نبودن ولی الان دیگه راضی هستن. گویا ورماشون که داره میخوابه کم کم بینیشون داره بهتر و قشنگ تر میشه.
مریمی جان سامی برای صاف شدن بینیت و رفع انحرافت بهت چی گفت؟؟گفت کاملا برطرف میشه یا فقط تا حدی؟؟ چون احساس میکنم هنوزم ی خورده انحراف داره.من خودمم انحراف داخلی و خارجی دارم
نازنین 1