2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
بانو منیر جان یادمه گفته بودی دکتر بیگدلی توی مطبش پیوند پوست برای پره های بینی یا تصحیحشون رو هم انجام میده(اگر اشتباه می کنم تصحیح کن). میدونم ایشون عضو جراحان پلاستیک هست و گویا توی ترمیم هم دست داره. شاید از ایشون هم نظر بخوای بد نباشه.
دوستان من با این دو مورد آخری از بیمارایی که با آقای دکتر منافی ترمیم کردن و ناراضی هستن واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم. اما توی سایتشون خیلی ترمیمیها خوب دراومدن. پس اونا چیه؟ یعنی به نظرتون ایشون هم دیگه واسه ترمیم مناسب نیستن و بی دقت شدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانو منیر جان خیلی خوبه که دیگه فقط یه ترمیم کوچیک مونده. امیدوارم اون هم به خوبی پیش بره. راستش منم با 20% که از دکتر منافی شنیدم ازش تا حدودی ناامید شدم. با این نارضایتی که دوستان جدید ترمیمیشون هم دارن که دیگه هیچی. باید بازم تحقیق کنم.
بانو منیر جان شما صورتت کاملا پر هست و گونه هات مخصوصا پره. من از بس تو این 7 سال گذشته حرص خوردم صورتم آب شده. جوری که دکتر منافی گفتن حتما به صورتت تزریق چربی انجام بده. البته با چند تا دکتر پوست دیگه هم صحبت کردم از جمله دکتر باریک بین که متفقا گفتن تزریق چربی نیاز داری. اینجوری که از دکتر علامه میگی شاید یه سری بهش زدم هر چند به دکتر گوش و حلق و بینی سر عمل اولم دیگه اعتماد ندارم.
بانو منیر جان حق با شماست. منم که 7 سال صبر کردم. بیشتر تحقیق می کنم تا یه دکتر مناسب پیدا کنم. صورت کاملا با اعصاب رابطه مستقیم داره. فکر می کنم همونطور که میگی نتیجه رضایت بخش ترمیمت تو روحیت تأثیر زیادی داشته و صورتت پرتر شده.
سارا جان مشکلت چیه از من که مسلما داغون تر نیستی بینی من که اصلا به کل خراب شده اینقد ریخت و قیافم تو این چندماه داغون شده که از دیدن خودم اوغم میگیره چشام رفته چسبیده به مغزم اینقد گود رفته شدم چهل کیلو پوست و استخوون
حالا چشه بینیت مگه ؟ اگه بده چطوری هفت سال باهاش زندگی کردی ؟ من که فقط منتظرم این 6ماه بگذره سریع برم ترمیم کنم حتی اکه کسی بگه زودتراز یکسال هم میشه میرم سریع عمل میکنم ایتقد که برام عیرقابل تحمله این بینی
آزاده جان من بینیم انصافا مشکل خیلی زیادی نداره. همونطور که گفتی اونقدر بوده که تونستم باهاش 7 سال زندگی کنم. من کلوملام مادرزادی انحراف داشته دکتر اولم بینیمو کشیده بالا انحراف معلوم شده. در ضمن به خاطر اینکه پره هام سر عمل اولم باز شده بود یک کم با هم تقارن ندارن و اگه از پایین بینیمو نگاه کنی انحراف کلوملام معلومه که البته با تمام این توصیفاتی که کردم وقتی پیش آقای دکتر منافی رفتم عینا بهم گفت "بیمارای بیرونو دیدی؟ تو که بینیت نسبت به اونا ایرادی نداره." بعدشم گفت عمل کنم 20% بهتر میشه. من اینو تو پستای قبلمم گفتم. ولی حق با بانو منیر جان هست. خیلی عجله نکن. خوب تحقیق کن. همین آقای دکتر منافی هم همین جا من 1 ناراضی که از قبل دیده بودم دو تا از دوستان آخرم که باهاشون ترمیم کردن راضی نیستن. انگار نمیشه به یه دکتر صد در صد اعتماد کرد. تو هم یه خورده بیشتر تحقیق کن. صبور باش. مطمئنا جز مرگ واسه همه چیز راهی پیدا میشه.
آزاده جون تو صفحه 274 شرحی از وضعیتم نوشتم.لطفا بخونش.من پیوند از دنده نداشتم. از غضروف خود بینی استفاده شده. هزینه عمل: 12 خود دکتر گرفت و یک و سیصد هم بیمارستان گاندی شد. الان میدونم گاندی بیشتر شده.حدود 14 دراومد کلا.من ممکنه چند روزی به نت دسترسی نداشته باشم. الان چندتا از دوستان با دکتر منافی عمل کردن و منبع اطلاعات خوبی هستن. پیشنهاد می کنم کسایی که دارن در مورد ایشون تحقیق می کنن با این دوستان ارتباط بگیرن. پردیس جان خوشحالم که تا حالا راضی هستی. وقتی می شنویم که کسانی از ترمیمشون راضی هستن باعث دلگرمی بقیه میشه که بالاخره راهی هست
ترمیم با دکتر سامی