2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851547 بازدید | 9732 پست
میلاد جان راجبه اینکه ک گفتی منافی جزییات رو نمیگه.ادم باید خودشو بزار جای دکتر.وقتی دکتر هنوز بینی رو باز نکرده و ندیده ک دکتر بینیت از درون چیکار کرده چطور میتونه جزییاتو بگه؟؟؟ دکتریک امید الکی میده و میگه بینیت عالی میشه واقعا وجدان کاری نداره..هر عملی مخصوصا عمل بینی ریسک بزرگیه و اصلااااا نتیجش مشخص و قابل پیش بینی نیس. ولی نمیدونم چطور بعضی از دکترا با اطمینان میگن بینیت عالی میشه!!!!!! دکتری ک امید الکی نمیده الکی توقع بیمارو بالا نمیبره ک بعد از عمل اگه بینیش اونجوری ک باید و شاید نشد تو ذوقش خیلی نخوره
نازنین 1
نازنین یه اصلی وجود داره که باید پذیرفت . همه ی دکترهای ضریب خطا دارن و خرابکاری داشتن چون کلا این جراحی ریسکه و بطور قطعی نمیشه نتیجه رو مشخص کرد . هیج جراحی 100 درصد خوب نیست . اگه بنا باشه شما فقط بیای خرابکاریای یه دکترو بگی و خوبیاشو نگی باید این تاپیکو جم کرد به نظرم چون همه هم کار خوب دارن هم بد . منافی هم کارای بد داشته اما به طور کلی جراح خوبیه . منافی به من و خیلی های دیگه 18 میگفت چندین ماه پیش ، حتی برگش رو هم دارم . کسایی که 12 دادن تخفیف میگرفتن دقیقا کسایی که چونه میزدن میاورد رو 12 . شما یه جوری صحبت میکنی انگار من از خودم در میارم حرفامو ! به فروغ هم تو همین تاپیک اول گفته بود 18 بعدش 12 داده بود . و مسئله اینجاست که من سعی میکنم اینجا منطقی صحبت کنم نه احساسی . یکی از فلان جراح خوشش اومده هی میاد تعریف میکنه یا یه کار بد از یه جراح دیده هی میاد اونو میگه . من علم جراح ، سبک ، هنرش و میانگین کارش رو مد نظر قرار میدم. و بطور کلی من با منافی موافقم مگه حرفهای منو نمیخونید شما ؟ فقط میاید میگید منافی منافی من مشکلی با منافی ندارم نظرمو در مورد جراهای دیگه میگم . دلیلی نیست هر کی از جراحی صحبت کرد بیاید بگید منافی این میشه تبلبقات کاذب برای اون جراح . هیج جراحی 100 درصد خوب نیست . دوست من جراحی اولش بوده اما یه ترمیمم ازش دیدم که خوب بود . به طور کلی ممکنه کسی با دکتری عمل کنه نتیجه خوب باشه کس دیگه عمل کنه نتیجه بد بشه . من طرفدار قیصری نیستم اما از نظر زیبایی کار قیصری رو میپسندم چون بینی که عمل میکنه همانگی خوبی با صورت پیدا میکنه . ________________________________ پردیس شما عکس گذاشتید بعد از عمل اینجا ؟ من یادمه قرار بود بزارید منتها صفحات زیاد شده نتونستم پیدا کنم . اگه گذاشتید بگید پیدا کنم ببینم . ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم یکی از پست های همین تاپیک پیرو صحبت قبلیم که همه ی دکترها خرابکاری میکنن حتی بهترین دکترها پس نه میشه صریحا از روی یک کار خوب دکتر گفت اون دکتر عالیه و نه از روی کار بدش گفت که کاملا دکتر نامناسبیه . ___________________________________________ maryam پست ها : 1691عضویت:1392/10/20 1393/11/9 - 12:53 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] اون تاپیک قبلی خیلی اطلاعات مفیدی داشت حیف شد به خاطر بعضی مسایل ترکید من 5 سال پیش عمل اولمو با منافی انجام دادم بینیم نه غوز داشت نه افتاده بود اکثر بچه ها عکس بینیمو دیدن فقط یه کم ظریفکاری میخواست.من اول دوست داشتم با کلانتر عمل کنم 5 سال تمام مطبش رفتم ولی دکتر قبول نمیکرد منو عمل کنه میگفت همه تناسبات لازمو تو داری و من به بینیت دست نمیزنم.خلاصه چرخ روزگار مارو چرخوند و انداخت مطب منافی بعد عمل اولم بقدری بینیم بد شده بود که خود منشی دکتر زنگ زد گفت دکتر گفته بیا بینیتو ترمیم کنم که ای کاش دوباره اون اشتباهو نمیکردمو نمیرفتم. ایرادای عمل اولم کلیبسی شدن شدید سمت راستم بالا پایین شدن محسوس سوراخای بینیم ارتفاع خیلی زیاد بینیم چسبندگی ایرادایی که بعد ترمیم دارم خالی شدن سمت راست بینیم که اکثر دکترایی که رفتم یه نظر گفتن پیوند غضروف از گوش دارم کج شدن تیغه بینی ناهماهنگی غضروف نوک بینیم و پهن شدن تیغه کلا منافی چه عمل اول چه ترمیم یه الگوی خاص داره عمل اولیاش یه سبکه ترمیمیاشم یه سبک دیگه ترمیمیهای دکترای دیگرو خوب میتونه انجام بده ولی ترمیمای خودشو باز ایراد میذاره عمل اولش 70 درصدشون به ترمیم میکشه ترمیمیهاشم 50 درصد به روتوش من شبرنگ ارکیده کاوه کاربرایی بودیم از اون تاپیک که عمل اولمونو با منافی انجام دادیم و کاملا ناراضی بودیم دوتا کاربرم بودن که با منافی ترمیم کردن که اونا هم به شدت ناراضی بودن.یکیشو اگه اشتباه نکنم اناروفیا بود که غضروفای پیوندیش همه تحلیل رفته بود یکی هم عسل نمیدونم چن که اونم بینیش کج شده بود و تیغش حسابی پهن من احترام زیادی برا منافی قایلم چون واقعا کارای بینظیری ازش دیدم ولی خوب کاراشم بی ایراد نیست.امیدوارم با دید باز دکترتونو انتخاب کنین و به حرف بعضی از کاربرای منشی نما که میان میگن وایییییی فقط منافی اگه تو دنیا یه دکتر باشه اونم منافیه و من حتما با اون عمل میکنم گوش ندیدن .برین مطب کاراشو ببینین شاید شما هم اصلا سبکشو نپسندین ____________________________________________________ پس خواهش میکنم همیشه منطقی صحبت کنید تا دوستانی که به این انجمن میان بتونن اطلاعات مفید و نه جانب دارنه بدست بیارن .
اقا میلاد اولا من نگفتم از خودتون در میارین گفتم نرخ منافی 10 و 12 هست و از کسی تا حالا 18 نگرفته و اون نرخی ک اول میده با نرخی ک بعد از تخفیف میده متفاوته..همونجوری ک شما قیصری رو قبول داری منم منافی رو قبول دارم..اگر نظر شما اینه ک هم خوبی ها و هم بدی های ی جراح گفته بشه پس اگر من گفتم قیصری کا رخراب داره شمام نباید ناراحت ببشین.من اون نمونه ترمیمی خراب رو با چشم خودم دیدم و از کسی نشنیدم..اگر شما قیصری رو قبول دارید میتونید باهاش عمل کنین اون دیگه بستگی ب شما داره ولی اگر کسی میگه کار خراب داره نباید ناراحت شید.من هررررجاااااا اسمی از قیصری بیاد اون نمونه ترمیمی خراب رو بازگو میکنم.چون اون خانم رو از نزدیک دیدم ک کلی هزینه کرد و کلی عذاب کشید و الان هم بخاطره بینیش خیلی ناراحته.
نازنین 1
فک کنم بهتره یک بار دیگه پستای من و خودتون رو بخونید.شما از قیصری تعریف کردین و منم گفتم من از قیصری نمونه بد دیدم و جدیدا هم دوتا ترمیمی داشتیم با قیصری ک اونا هم ناراضین.و گفتم از نظر من کیفیت کاریش از منافی پایین تره و پول بیشتری هم میگیره.این نظر شخصی منه.من نمیتونم توی تاپیک نظرمو بگم؟؟؟؟؟ یا اگر کار خرابی دیدم بگم؟؟؟؟؟ شمام اگر کار خراب از منافی یا هر دکتر دیگه ای دیدین بگین اینجا کسی نمیتونه جلوی نظرات دیگران رو بگیره .از نظر من منافی کار قابل قبول تری نسبت ب قیصری داره.این نظر شخصی منه و شاید نظر شما برعکس این باشه نه من میتونم جلوی نظر شمارو بگیرم نه شما جلوی نظر من رو..پس اگر قراره تاپیک برای همه مفید باشه نباید تا من گفتم قیصری کار خراب داشته و من دیدم شما بیای پست کپی کنی ک منافی هم کار خراب داره.من نگفتم منافی یا هر دکتر دیگه ای کار خراب نداره .فقط کار خرابی ک رو دیدم از قیصری بازگو کردم و اگر کار خرابی در حد اون خانم از منافی ببینم صد در صد انتخابمو عوض میکنم و همه جا میگم ولی هنوز کاری از منافی در اون حد ندیدم .نمیگم نداشته شاید داشته ولی من با چشم خودم ندیدم ک بازگو کنم.ا
نازنین 1
شما تو پستای قبلیتون کللللی از قیصری تعریف و تمجید کردین.گفتین پول زیادی میگیره ولی در عوضش کارش خوبه، گفتین خانمش بینی ها رو متناسب باصورت هر فرد طراحی میکنه،اونو بامنافی مقایسه کردین و گفتین کارش از منافی بهتره و ظریف کاریش از منافی بهتره، گفتین درسته سایتش عکس نداره ولی اگر عکس دوست شما و یکی دونفر دیگرو بزاره کفایت میکنه یعنی منظورتون این بود ک کارش انقدری خوبه ک با گذاشتن یکی دوتا عکس مشخص میشه، گفتین میتونه مثه بعضی از دکترا عکس بزار و فتوشاپ کنه ک کاملا مشخص بود منظورتون از فتوشاپ باکدوم دکتره.گفتین منافی چندتا عکس گذاشته و سایتشو ب روز نکرده.خب اینا همه تعریف و تمجید از دکتر قیصری بود ک البته نظرشخصی شماست و نظرتون محترمه و من اومدم گفتم من از قیصری کارخراب دیدم و همونطور ک شماگفتین قیصری از منافی بهتره منم نظرمو گفتم و گفتم ک ازنظرمن منافی از قیصری بهتره.و نیومدم مثه شما بگم منافی طراحیش فلانه و بینی رو متناسب در میاره و اگر پول زیادمیگیره کارش خوبه و......پس اگر بحث تبلیغ باشه پست شما جنبه تبلیغاتی داشته نه من.منم مثه شما نظرمو گفتم ولی نمیدونم چرا شما ناراحت شدید و پست کپی کردین ک ثابت کنین منافی کارخراب داشته.من فک کردم نظرتون رو قیصری هست و خواستم تجدید نظری روی انتخابتون داشته باشین. در ضمن اینجا خیییییلی وقته ک بحث منافی هست و خیلیا اینجا باهاش ترمیم داشتن و بد و خوب کارش تا حدودی گفته شده پس نیازی ب تبلیغات مثبت یامنفی نداره ولی قیصری خیلی کم اینجا راجبش بحث شده و ترمیمی تو تاپیک نداشتن بجز یک نفر ک جدیدا ترمیم کردن وظاهرا ناراضی هستن پس دکتر قیصری بیشتر ب تبلیغ نیاز دارن .اون پستی هم ک کپی کردین فک کنم مربوط ب مریم جان هست ک دوبار بامنافی عمل کرده و تعدادی از بجه های اینجا بینیشو دیدن و گفتن بینیش خوبه واقعا ولی خودشون راضی نیستن و هیچ چیزی مثه رضایت قلبی خود فرد نیس.و حتی من باهاشون صحبت کردم و وضعیت بینیمو گفتم بهشون طبق تجربشون گفتن ک منافی برام گزینه مناسبیه و راهنماییم کردن و مریم جان خودشون گفتن ک منافی خرابکاری نکرده و مشکل تنفسی ندارن و بینیشون خراب نشده ولی از ظاهرشون ناراضین..پس بهتره قبل از اینکه کسی رو محکوم ب تبلیغ کنین ب پستاتون نگاه کنین و ببینین کدوم پست جنبه تبلیغاتی داشته هرچند ک من اصلااااا نمیگم ک قصدشما تبلیغ بوده و فقط نظرتون رو گفتین ولی نمیدونم چرا ی نظری برعکس نظرخودتون رو شنیدین جبهه گرفتین.
نازنین 1
دوستان عزیز پیشاپیش سال نو رو به همتون تبریک می گم. بیایید با هم و برای هم آرزو کنیم که سال 94 سال حل مشکل بینی مون باشه و اینکه با موفقیت ترمیم بینی هممون انجام شه. برایتون بهترین ها رو آرزو می کنم