دوستان باز من نظرم رو میگم سوء تفاهم نشه یه موقع : سایت دکتر سامی رو رفتم ، در مورد تخصصش که چیز واضحی نگفته و خیلی مدعی شده که ایشون آدم هنری هستش ، اما نمونه کار هارو که دیدم رد پایی از هنر مشاهده نکردم و همینطور یک مورد از عکسها هم فوتوشاپ شده هستش . نمیخوام بگم همه ی کارهاشون بد بود اما لازم دونستم به دو تا از موارد اشاره کنم .باز هم میگم سلیقه من هست و دوستان ناراحت نشن . شاید از نظر کس دیگه خیلی هم خوب باشه . شاید هم اشخاص خودشون اینطوری خواستن . البته با وجود اینکه این موضوع به بخش ترمیم ارتباطی نداره اگر لازم دونستید انتقالش میدم به بخش جراحی زیبایی. عکس شماره یک :

به نظر من چهره مردانه این آقا رو کلا تخریب کرده و اگر چیزی از هنر میفهمید هیچوقت این آقارو اینطوری عمل نمیکرد . اصلا قوز رو نباید دستکاری میکرد و فقط افتادگی بینی باید رفع میشد . حالا نمونه ای که من خودم با فتوشاپ درست کردم و فقط هم نوک بینی رو کمی بردم بالا ببینید و مقایسه کنید :

و عکس شماره دو :

با توجه به اینکه بازهم من عقیده دارم چهره مردانه این شخص خراب شده و دماغ دخترانه براش گذاشته نکته جالب اینجاست که این عکس فتوشاپ شده . به این عکس توجه کنید : ( رو عکس کلیک کنید بزرگش رو ببینید )

تو عکس بعد از عمل جایی که با قرمز مشخص شده پیکسل های عکس تخریب شده که تو مواقعی که با استفاده از ابزاهای نرم افزارهایی مثل فتوشاپ پیکسل های عکس دستکاری میشه این اتفاق میفته . بنده تو زمینه گرافیک سر رشته دارم و این عکس رو میتونید به هر کسی که گرافیسته نشون بدید و مطمئنا حرف من رو تایید میکنه اما بازهم اگر اشتباه کردم عذر خواهی میکنم .