2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851563 بازدید | 9732 پست
صدف جان من زیاد عکس گذاشتم ولی بازم میزارم دلیل نارضایتیم هم اینایی که تو پست قبلی گفتم به اضافه اینکهرو پره بینیم تو رفتگی خیلی مشخصی افتاده ولی خراب کاری در حدی نیست که برم ترمیم کنم اصلا اعصاب یه عمل دیگرو ندارم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
ی سوال اگه دکتر توو مطبش بخاد عمل کنه بازم قبلش برگه رضایت نامه میده ک امضا کنیم؟!! من نوک بینیم مو یکم باید درس کنه و ی طرف بینیم تو رفتکی داره و ی طرفش برامده ک باید برامدکیشو درس کنه نمیخام قوس بینیمو پر کنه و ب نظر خودم باید. بعتراشونه سمت راست بینیمو کمی و نوکشم ی کوچولو درس کنه ولی از صدای تراشیدن و اینا میتذسم کسی بوده تو مطب سربایی عمل کرده باشه!؟؟؟؟؟؟ اینجا. جرا کسی جواب نمیده دینا هم ک منو نمیشناسه انکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلی این ایرادایی که میگیو واست تو مطب خودش گفته درست میکنه؟ من تو یه مطب گردیم یه دختره رو دیدم که سر پایی براش سوهان کشید چیز خاصی نبود اصلا ولی بقیه موردایی که گفتی به نظرم یه یه دکتره دیگه هم نشون بده ببین با عمل سرپایی جواب میده یا نه؟
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
goli جان یکی از دوستای خواهرم با دکتر جبار پور انحراف و پلیپ عمل کرده بود میگفت راضیه منم رفتم پیشش اما مشکل منو نتونست درست تشخیص بده و دو نفر اونجا بود عمل کرده بودن که من از سبک کارش خوشم نیومد به نظرم قبل عملشون بهتر بودن تا بعدش البته به نظر من اینجوری بود اما شما برو مطبش خودت ببین تا اونجا که یادمه رایگان بود ویزیتش
مونیکا جونم از بچه ها خیلی تعریف مماختو شنیدم راضی هستی از کار دکتر دادگری عزیزم؟ منم دوماه و 10 روزه با ایشون عمل کردم بینیم استخونی بود... شما ورم بینیت که خوابید فرمش قشنگتر و جمع و جورتر شد؟ دکتر بهم گفت هرچقد زمان بگذره فرم بینیت قشنگترمیشه...میخوام از تجربیاتت استفاده کنم عزیز تا شش ماه و یکسال واقعا فرمش قشنگترمیشه کوچیکتر میشه؟ انقدی که جزخودمون اطرافیانمونم متوجهش بشن؟ مرسیییییییییییییییییی دوست خوشگلم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
دوستان عزیز سلام. نظرتون راجع به دکتر کوچک زاده و دکتر ایرج علی اکبری( کرج) چیه؟ من دوازده سال پیش فقط یکم قوز بینیمو برداشتم پره ها هیچ دستی نخورده. الان میخوام شیک بشه پره ها. ضمن اینکه من کرج هستم خودم. پسرم کوچیک و شیطونه و خوندن کل تاپیک برام سخته...ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره در اختیارم بزاره. واقعا ممنون و سپاسگزارم
یا اباالفضل
سلام پروا جان مرسی عزیزم آره خدارو شکر از فرم بینیم راضیم کلا دادگری کاراش خیلی پر ورمه طول میکشه تا ورمش کم بشه شش ماهه اول که بینی من زیاد فرم نداشت تا یک سال خیلی بهتر شد ولی بعد یک سال مدل اصلیش کم کم مشخص شد الانم 2 سال و 3 ماه از عملم میگذره هنوز یه کوچولو ورم دارم ولی بینی من گوشتی بود استخونی زودتر ورمش میره در کل دادگری طبیعی عمل میکنه نباید زیاد انتظار داشته باشی هرکی میبینه متوجه بشه ولی من تا 1.5 سال بعد عملم تو عکسام مشخص بود بینیم عملیه ولی تو حالت عادی فقط کسایی که خیلی دقیقن میفهمیدن ولی بعد 2 سال که ورمم خیلی کم شده هر کی منو میبینه متوجه تغییرش میشه قوس بینی هم من از رو به رو بینیم صافه ولی نیم رخ و سه رخم یکم قوس داشت که ورم نوک بینیم خوابید قوسش کمتر شد الان بینیم صافه یه قوس خیلی خیلی ملایم داره که ریز بینا متوجه میشن بقیه فک کنم صاف میبینن در کل بینیت تازه عمل شده خیلی جم و جور تر میشه و شیک تر خوبیه دادگری اینه با اینکه طبیعی عمل میکنه چهره کلی تغییر مثبت میکنه شاید بعضیا متوجه عمل کردن بینیت نشن ولی همه متوجه تغییر چهرت میشن .

مرسی مونیکاجونم آره منم بااینکه دوماهه عمل کردم اما راضی ام فعلا که باوجود قوسی که داره مدش نیمه فانتزیه اما اگه نوکش کوچیکتربشه قوسشم ملایمتر میشه...پس راسته که میگن بینی بعد یکسال کوچیکترمیشه...دکتر دادگری هم بهم گفتا اما من یه کم دیرباورم مرسیییییییییییییییییییییییییی همشهری خوشگلم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **