2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851547 بازدید | 9732 پست
منم خودم میترسم تو اتاق خود دکتر عمل کنم ماه منیر یبار واسه پره هام رفتم تو مطب برام امپول زدن عزرائیلو جلوم دیدم جا برادری خوشکل بود ولی در کل سخته خودمم میگم باید برم کاینیک ولی خدا کنه هزینه م زیاد نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من امروز مطب یک متخصص و جراح بودم ، ایشون گفتن که بر اساس قانون اعمال شده جدیدی از سمت وزارت بهداشت جراحان موظف شدن که بر اساس نرخ مصوب که حدود 6 میلیون هست قیمت بدن و اگر جراحی قیمت های بالاتری بگیره از بیماران باهاش برخورد میشه . آیا اینجا هم کسی درباره این موضوع شنیده یا اطلاعات داره ؟
Doostan man emrooz matabe doctor jafarpoor boodam barate kajie binim hodude 20 min man faghat tu otaghe doctor boodamo hamechizo baram tozih dad be nazaram tuye doctorhaye esf vaghean ensaniat dasht karesho nemidunam chetorie nemunehayi k tuye burushur bood be nazaram khoob boodan va bedoone eyb hatta tuye tarmim hashon hame khoob bood nemikham tabligh konam amma ensaniateshoon mano khei tahte tasir gharar dad va hamin ye chizie k kheyli doctoraye dge nadaran va doctore manam nadasht age az esf kasi mikhad amal kone sar bezane be matabeshoon chon age amal kardanetoon be dalile etemad be nafs bashe o damaghetoon ziad eshkal nadashte basghe joori batoon harf mizane k kollan az amal monsaref beshin va har doctori in karo nemikone
نینا جان خوب میشد اگه فینگیلیش ننویسی و مثل همه فارسی تایپ کنی. مسلما خوندنش از فارسی کندتره. من که اینطوریم. البته فقط یه پیشنهاد بود. دکتر جعفرپور که گفتی تو اصفهان اصلا عضو انجمن پلاستیک و زیبایی نیست(محض اطلاع) اگه میخوای ترمیم کنی پیش یه دکتر عضو انجمن پلاستیک و زیبایی برو. لیست دکترا اینه تو خود سایتشون: http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm در ضمن انسانیت دکترا بعد از عملشون مشخص میشه نه قبل از عمل. قبل از عمل مودب و با نزاکتن. بعد از عمل دیدن دارن. مخصوصا اگر خرابکاری کرده باشن و زیر بار هم نرن. (این در مورد تمام پزشکها صادق نیست. آدمهای با وجدان هم هستن) این تاپیکو از اول بخون مخصوصا صفحه اولشو. مشخصه چه دکتری کمترین تعداد ناراضی رو داره یا کدوم دکتر از همه خرابکارتره. عجله هم نکن تو انتخاب دکتر. چون با عجله انجام دادن کاری نتیجه برعکس داره.
آقا میلاد درسته این مصوبه اومده ولی مسلمه دکتری که فوق تخصص جراحی پلاستیک داره یا میخواد جراحی ترمیمی کنه یا بینی که خیلی کار داره رو عمل کنه هیچ وقت 6 تومن نمیگیره. من هم خیلی خوشحال میشدم اگر همون 6 تومن یا حتی کمتر رو بگیرن ولی نمیشه یه دکتر گوش و حلق و بینی مثلا 6 بگیره فوق تخصص پلاستیکم 6 بگیره. توی تمام بیزینس ها هم این رعایت میشه. پزشکا خدمات میفروشن. مثلا به نظر شما درسته بلیط کنسرت استاد شجریان با یه خواننده بی تجربه و بدصدا و بی تکنیک و ناشناخته یکی باشه؟ (اسم دومین خواننده رو نیاوردم تا سوء تفاهم نشه) در 90% مواقع هر چقدر هزینه کنید خدمات می گیرید. کاری به اون 10% که فقط بازار گرمی می کنن ندارم و البته بعد از چند سالی هم از بورس می افتن و باید کارخرابیاشونو دکترای دیگه جمع کنن. شما هم گول قیمت پایینو نخورید. چون انگلیسیها یه ضرب المثلی دارن که میگن جنس گرون می خریم چون اونقدر ثروتمند نیستیم که جنس ارزون بخریم. منظورشون اینه که جنس ارزون خریدن باعث میشه دوباره بخوان بخرنش. شما هم عاقلانش اینه که پیش یه دکتر پلاستیک برید. بارها همه دوستان و من توی این سایت گفتیم ترمیم شوخی بردار نیست.
ی سوال همه ی بینیای ترمیمی نیاز ب پیوند داره!؟؟ من بخام نوک بینیم ظریفتر بشه باید باز پیوند کنم ینی!؟ با ی سوهان کشی جزئی نسبتا چون نوک بینیم مثل بینی اون بازیگرست ک بچه ها گذاشته بودن اسمشم یادم نیس همنکه قدش کوتاست
کسی هست که قبل یا بعد از عید نوبت برای دکتر منافی داشته باشه؟؟من چون ساکن اصفهانم تا تابستان نمیتونم مراجعه کنم. اگر کسی میره مطبشون من زحمت یک سوال کوچیک رو براشون دارم ممنون میشم اگر کسی اگر میره زحمت سوال من رو هم بکشه
saraoskouee من صحبت شمارو قبول دارم . حرفی نیست . اما موضوع صحبت من یه چیز دیگست . ببینید با گذاشته شدن تعرفه حد اقل ها و حد اکثر ها معلوم میشه . و طبق قانون اگر کسی این رو رعایت نکنه جریمه میشه . اگر بنا باشه این قانون اجرا بشه دیگه اینطور نخواهد که هر دکتری نرخ خودش رو بگه چون بازار که نیست . اگر یه پزشک مثلا کارش خوبه دلیل میشه که بیاد نرخ 40 م تومان رو به یک مریضی که از ناچاری بهش مراجعه کرده بگیره ؟ میدونید 40 م تومان حاصل کار چند وقته یه فرد متوسط تو جامعست ؟ نمونش دکتر قیصری که از مریضی بابت ترمیم 40 م گرفته بود . دکتر نراقی بابت یک آندوسکوپی و رینومانومتری تو مطب خودش 1.500.000 هزار تومن میگیره . چرا ؟ چون کسی نیست که بگه تو هر چقدر هم شهرت داری ولی حق نداری بابت این کار کوچیک انقدر پول بگیری . و و .... این موضوع باعث شده وقتی پیش دکتری میری میگه دکترای دیگه دارن همین عملو 20 م میگیرن من اگه گفتم 15 خوب گفتم ! شده مثل بازار فروش ملکو ماشینو.. من خودم در به در جراحی ترمیمی هستم ولی پزشک مناسب پیدا نمیکنم اگرم پیدا میشه نرخا بالاست . امیدوارم این قانون به اجرا در بیاد تا حد اقل قیمت ها به سطح معقول برسه و طمع رو از جامعه پزشکی خارج کنه .
دوستان کسانی که اطلاعاتی از آقای دکتر آورین سازگار دارن لطفا نظرشون رو برای جراحی ترمیمی با ایشون بگن . ایشون فلوشیپ فوق تخصص جراحی پلاستیک و همچنین متخصص گوش و حلق و بینی هستن . چون یکی از گزینه های انتخابی من برای جراحی ترمیم هستن . ممنون میشم .