2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851558 بازدید | 9732 پست
آقا میلاد دلیل شهرت یه دکتر چیه جز کار خوبش؟ من پیش نراقی نه برای ترمیم که برای مشکل سینوزیتم رفتم و حق با شماست که خیل پولکیه. ولی به نظرتون چرا بعضیا حاضرن این پولو پرداخت کنن؟ اصلا این شهرتو از کجا آوردن؟ مگه همه اعضای انجمن پلاستیک این شهرتو دارن؟ من هم با شما موافقم که 40 تومن عدد زیادیه برای میانگین جامعه و باید نظارت باشه. همون دکتر قیصری که فرموین واسه اینکه بر خلاف قانون عمل نکنه به بیماراش میگه بیان دبی با 25 تومن عمل کنن. من 40 نشنیدم. اما 12 تومن میتونه یه رقم معقولی باشه که البته من معیارو دکتر منافی میذارم که البته فقط باهاشون ویزیت شدم و اصلا تصمیمم برای ترمیم با ایشون قطعی نیست چون تحقیقم هنوز کامل نشده. باید قبول کنیم ما توی انتخاب دکتر اولمون خیلی سرسری اقدام کردیم(در مورد من که این موضوع کاملا صادق هست) و اینکه نباید اشتباه قبلی رو تکرار کنیم. حق الزحمه عمل ترمیمی نمیتونه ملاک انتخاب دکتر باشه بلکه تبحر اون دکتره که باید ملاک باشه حالا هر چقدر هم بگیره که البته باید معقول باشه نه مثلا 40 یا 25 تومن. من بارها گفتم دوستان جیبتونو با دکترتون هماهنگ کنید نه دکترتون رو با جیبتون. ترمیم شوخی بردار نیست. از سمت دیگه هم مثلا شما رو نمی تونن مجبور کنن کاری رو که بهتر از همه بلدید و براش مشتری هم هست و هم شما راضی هستید و هم مشتریتون به یه قیمت پایینتر انجام بدید. مثلا اگه شما فروشنده مبل بودید و یک دست مبل 100 میلیون تومن بود و براش مشتری بود آیا به حرف دولت میومدید بفروشید 10 میلیون؟ الان برای این پزشکای ترمیمی معروف بیمار هست و هستن کسایی که حاضرن درآمد مثلا یک یا دو سالشونو برای ترمیم بینیشون و درست کردن اشتباه قبلیشون بپردازن.
آقا میلاد دکتر آروین سازگار توی لیست پزشکان انجمن پلاستیک ایران نیست. اینم سایت انجمن پلاستیک و پزشکاش: http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm یه سری به سایت دکتر منافی هم بزنید: www.cosmeticsurgery.ir یک وقتی هم از دکتر کلانتر هرمزی بگیرید. اینترنتی می تونید وقت بگیرید. من فقط همین دو تا دکترو میشناسم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

saraoskouee سارا جان اینطور که یه دکتر به من گفت گفتش که اگر کسی مبلغی بالاتر از تعرفه ها بگیره حتی اگر پولی به حساب اقوامش مثل همسر یا فرند هم ریخته بشه حتی با توافق بیماران باز هم برخورد قانونی میشه . حتی یک مورد مثال هم زد که با توافق دکتر و بیمار انجام شده بود و شامل این قانون شده بود . این چیزیه که من شنیدم خیلی از صحتش مطمئن نیستم برای همین پرسیدم . ضمنا شهرت گاها بدلیل مسائل دیگه هم پیش میاد مخصوصا در جوامعی که خیلی جو بین و جوگیر هستند . به تبلیغات اهمیت زیادی میدن و کافیه یه دکتر رو مثل نراقی تو تلویزیون ببینن اونقوت فکر میکنه چون صدا سیما نشونش داده و برنامه بهش داده ... بگذریم . 40 تومن رو خود مریض به من گفت که بنده خدا از اصفهان هم اومده بود . البته دماغش طبق گفته خودش کاملا نابود شده بود . پیش دکتر منافی رفتم ، به من 18 گفت حدود7 ،8 ماه پیش که برام زیاده راستش . دکتر کلانتر رفتم وقت که بهم نداد . ایمیل زد گفت نیاز به جراحی نداری ، مشکلمو توضیح دادم گفتم دکتر معرفی کن منو فرستاد پیش دکتر مظفری ، رفتم مطبش راستش با توجه به اطلاعاتی که دارم و نمونه کاری که ازش دیدم خوشم نیومد . من هم مثل شما دو سال دارم تحقیق میکنم . کلی فیلم جراحی و ترمیم دیدم و مقاله خوندم تا حالا و دارم سعی میکنم با آگاهی برم واسه جراحی . و با توجه به تجارب منفی که دوستان در همین انجمن از پزشکان عضو انجمن پلاستیک داشتن ، فکر میکنم خیلی ملاک نباشه وجود یا عدم وجود یک دکتر تو این لیست نسبتا کذایی ! چون متاسفانه اینجا ایران هستش و ... ضمنا مطب دکتر سازگار رفتم ، اطلاعات خوبی بهم داد و حتی به مواردی تو بینی من اشاره کرد که خودم فهمیده بودم و دکترای دیگه نگفته بودن . ایشون هم فوق تخصص زیبایی هستن و هم متخصص گوش و حلق و بینی و این امتیاز خوبیه . پیشنهاد میکنم شما هم یه سر به مطبش بزن شاید باز اطلاعاتی بدست آوردی . بهرحال ممنون از توضیحاتتون .
اقا میلاد منافی الان از ترمیمی هاش 10 و 12 میگیره..شما اگه بخواین باهاش عمل کنین ازش تخفیف بگیرین بهتون تخفیف میده و هزینه عملتون 10 یا نهایتا 12 میشه. قیصری توی تهران 25 تومن عمل میکنه. حالا خدا میدونه تو دبی چقد میگیره.
نازنین 1
Marmar دکتر سازگار چند ماه پیش به من گفت 10 که با کلینیک میشه حدود 12 و گفت اگر نیاز به استفاده از دنده هم باشه 2م اضافه میشه یعنی 14 . نمونه کار توی لپ تاپ دیدم چنتا تمیز بود . مشخص بود که آدم ریز بین و متعهدی هستش گفت جراحیت حدود 6 ساعت طول میکشه بینی من اونقدرها هم داغون نیست و این نشون میده که میخواد کار خوب انجام بده . و جالبه که به مریض هاش بعد از عمل میگه چسب هم نیاز نیست بزنید و یه مریض هم تو مطبش بود که ترمیمی بود با گچ و خیلی ورم نداشت صورتش . اما نکته ای که من متوجه نمیشم اینه که تو سایتش عکس زیادی از عمل هاش نذاشته . البته دکتر قیصری هم عکس نداره که خوب کاراش خیلی خوبو تمیزه من دوستم عمل کرده از نزدیک بررسی کردم بینیشو . حالا دقیقا نمیدونم چرا یه دکتر نباید عکس بزاره تو سایش ! احتمالا سیاست خاصی هستش . __________________________________________________ نازنین من فکر میکنم از وقتی وزارت بهداشت تعرفه گذاشته منافی هم قیمتشو آورده پایین چون عضو انجمن هست . اونموقع به همه میگفت 18 ولی با تخفیف میومد رو 12 . شما میگید الان اولش میگه 12 ؟ اگه اینطور باشه با تخفیف رقم بهتری میشه ... شما با منافی جراحی کردید نازنین خانم ؟ بدیه منافی اینه که زیاد برات از شرح و نیجه کار توضیح نمیده فقط میخنده میگه ایشالا ! و اینکه اگر مشکل سینوس پلیپ و .. داشته باشید هم انجام نمیده . ولی دکتر سازگار جزئیات رو کامل بهم گفت . اما منم باز هنوز نمیدونم پیش کی برم . از تجربه بد اولیه که دارم خیلی محتاط شدم و میترسم راستش. قیصری کارش تمیزه ، اگر بالا هم میگیره الکی نیست ، ولی خوب مشکل اینجاست که پزشکان دیگه طمع کار میشن وقتی نظارت قیمتی وجود نداره . یه مورد رو من دیدم که گفت 40 میلیون گرفته اما دختره گفت من دکتر قبلی دماغم رو کلا نابود کرده بود و براش یه دماغ جدید ساخته بود . اما همکارش تو همون ساختمون خودش گفت قیصری هم بعد از قانون وزارت بهداشت کمی به مشکل خورده و دیگه نمیتونه نرخ های زیاد بالا بگیره و احتما بیشتر میره دبی .
آقا میلاد من رفتم از اینترنت یه اطلاعاتی از دکتر سازگار درآوردم. فارغ التحصیل گوش وحلق و بینی هستن از دانشگاه علوم پزشکی تهران و اینکه یک سال بعدش تخصص پلاستیک خوندن تو استنفورد آمریکا. الان استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در گروه آموزشی گوش و حلق و بینی هستن. سایتشونم اینه: www.drsazgar.ir که توش هیچ عکسی مثل دکتر قیصری نیست!!! 20 سال هست که دارن گوش و حلق و بینی تدریس می کنن. اما چرا تو سایتشون عکس نیست؟! من معتقدم ترمیم کار هر کسی نیست. یه دکتر باید سالها جراحی بینی کرده باشه که حالا بتونه ترمیم کنه.20سال دکتر منافی عمل بینی انجام میدن. الان دکتر منافی 12 میگیرن من دی باهاشون ویزیت شدن به من 12 قیمت دادن برای ترمیم. عمل اولی هارو 10 میگیرن. چون من جدی نبودم و تصمیمم قطعی نبود دیگه به چونه زدن نرسید که بپرسم نهایتا چقدر میشه. توی سایت دکتر منافی به اندازه کافی عکس عمل ترمیمی هست. دوستان یه سوال دکتر قیصری برای ظریفکاری به نظرتون بهتره یا دکتر منافی؟
saraoskouee سازگار رو یک متخصص گشو حلق بینی به من معرفی کرد و گفت کارش ترمیمه ! توسایتشم زده جراح پلاستیک و ترمیمی صورت و مطبشم که رفتم یه ترمیمی نشسته بود و خودشم گفت حتی از دکتر خود من تا حالا 5، 6 نفر رفتن پیشش ! و میدونه دکتر من دقیقا چیکار کرده . اینکه قیصری عکس نداره با اینکه نمونه کارای خیلی خوبه داره من فکر میکنم یه سیاسته چون براشون کاری نداره دو تا عکس بزارن ! احتمالا سازگار هم برای خودش دلیلی داره چون تو لپ تاپش کلی عکس بود 10 تا شو میزاره ، تازه اگه بخوان میتونن فتوشاپم کنن مثل خیلی ها ! ضمنا عکس هایی که بالای سایت هست کارای خودشو . من با توجه به تجربه بدی که دارم دیگه گول عکسو حرفو اینچیزارو نمیخورم . و منافی هم مدت هاست که همون عکسای قبلیه و هیچ مورد جدید اضافه نشده ! ولی خوب کارش خوبه نمونه ای که تو مطبش دیدم خوب بود ولی خیلی خیلی طبیعی نبود نسبت به اون چیزی که تو عکسهای سایتش دیدم . من خودم الان گزینه هام منافی و سازگاره . قیصری خیلی گرونه طرفش نمیرم اصلا :-) و اینکه در مورد قیصری . تا حالا فهمیدید که جراحی بینی یه کار هنریه و جراح باید کاملا تناسب بینی فرد رو بعد از عمل در نظر بگیره . قیصری خانمش طراحی بینی ها رو انجام میده و نمونه ای که من از نزدیک دیدم که دوست خودم هست . عکس دوست منو دو سه تای دیگرو تو سایت بزاره کافیه ! خیلی تمیز و طبیعیه و کاملا متناسب با صورتش و در نگاه اول اصلا به چشم نمیاد بینیش ، چون بینی یه مقدار کوچیک هم تابلو باشه سریع به چشم میاد و مشخصه که عملیه و من اصلا دوست ندارم این موضوع رو . نمونه هایی که تو مطبش هم دیدم همینطور بودن . به نظرم قیصری از منافی میتونه بهتر باشه برای ظریفکاری . پیشنهاد من اینه که از روی گالری عکس فقط قضاوت نکنید و برید از نزدیک ببینید . کاش این انجمن جای مشخصی داشت که همه عکسهاشونو میزاشتن اینطوری خیلی بود ولی متاسفانه هر بار این تاپیک تعداد صفحه هاش زیاد میشه و مطالب پیچیده میشه .
اقا میلاد من نمیدونم دوست شما ترمیمی بوده یا عمل اولی ک با قیصری عمل کرده.اگر عمل اولیه ک کلا بحثش جداس.دوست مامان من با قیصری ترمیم کرده.سه بار اتاق عمل رفته و بیهوشی کامل گرفته و چندین بارم تو مطب بینیش دستکاری شده و هزینه زیادی هم کرده ولی اصلااااااااااا بینیش خوب نیس...جدیدا هم دوتا ترمیمی دیگه با قیصری بود ک اونا هم راضی نیستن و 25 میلیون هم هزینه عمل دادن.اون اوایل تو تاپیک قبلی هم یکی دوتا عمل اولی ناراضی از قیصری بودن ک بینی یکی رو کج کرده بود دوباره براش ترمیم کرده بود ولی درست نشد. منافی قبلا هم 10 میگرفت.همه بچه های اینجا ک با منافی ترمیم کردن همه 10 دادن و الان نهایتا 12 میگیره.من دوست مامانمو ک دیدم متوجه شدم ک قیصری کیفیت کارش تو ترمیم از منافی پایینتره با وجودی ک 15 میلیون بیشتر میگیره و این رقم کمی نیس.
نازنین 1
نازنین جان باهات موافقم ، روزی که برای عمل رفتم یه ترمیمی با قیصری بود یعنی باهاش 7 سال پیش عمل کرده بود یکم نوک بینیش( کلوملاش) اویزون شده بود خوب بینیش خوشگل نیمه فانتزی بود، ازش 6 میلیون هم دستمزد گرفت چون زود تر از من رفت اتاق عمل و زودتر اومده بود بیرون مامانم میگفت ازش 2 ت هم پول اتاق عمل گرفت اما خودش راضی بود اخه صورتش قشنگ بود هر دماغی رو صورتش خوشگل میشد ، تازه میگفت اگه میرفت بیمارستان خودش ازم خییییییییییلی بیشتر میگرفت واسه همین اوورد اینجا. به نظرم نامردیه
اقا میلاد دکتر منافی در مورد جزییات چیزی به منم نگفت فقط میخندید منتها من دیدم مشکل مثل من رو حل کرده منم بهش اطمینان کردم تازه به من قول نداد سوراخ بینیم یکی بشه اما انجام داد چقدرم خوشگل شده همه میگن عالی شده و انحراف بینیم هم عمل کرده یعنی سرجم بگم هر چی مشکل داشتم درست کرده خییلی زحمت کشیده خیلی ایشون مودب هستن و صبور بر عکس دستیارشون که یه کلمه اضافه صحبت نمیکنه البته هنوز از ظاهرش راضی نیستم چون خیلی ورم داره اما هر چی باشه ازشون ممنونم