2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851612 بازدید | 9732 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جرا کسی عکس نمیذاره ما امیدوار بشیم منکه کذاشتم سر صبر برم تریم الانم ٣ سالو ٤ ماهه ک عمل کدم و ی طرف بینیم ورمش نخوابیده و نوکشم ب یکم ترمیم کوجیک نیاز داره واقعا راسته میگن اگه هرچی از عمل اولی بگذره. عمل بهتره!؟؟؟؟؟ حواب بدین
میدونم نازنین جان ولی دوستانی که ترمیم کردن میتونن با اولین عملشون مقایسه کنن اینکه چقدر طول کشیده یا بعد از چند روز تامپونشونو برداشتن کبودیشون چقدره نسبت به عمل قبل. همین اطلاعاتم برای کسانی که میان اینجارو چک میکنن خیلی خوبه.
گلی جان دقیقا درسته. هر چقدر از عمل اول بگذره بینی ظاهرش بهتر میشه. من توی این 7 سالی که از عملم میگذره بینیم تغییراتش زیاد بوده. ورمش خوابید. نوک بینیم پایینتر اومد. اون حالت شفافی و براقی اولشو از دست داد. نوک بینیم نرمتر شد. منم هنوز ترمیم نکردم.
ابجی منیر بانو منیر گل میشه عکستو بذاری یا بکین اگه عکس کذاشتین صفحه چنده من با تب میام. سخته واسم و نتم ضعیفه ممنون میشم عکس بذارین منم بتونم عکس بینیمو بعدا میذارم واستون ک ببینین ابجی سارا مرسی از راهنماییت عزیزممم
ببخشید هستش جان دیر پیامتو گرفتم ، خییییییییییلیییییییی مبارکه حالا گچ رو باز کرد؟ چه احساسی داری؟ sara .. جان از نظر تنفسی فعلا خوبم تا چی بشه ، ظاهری هم بالای بینیم ورم داره اصلا نمیدونم چی بشه اگه الان عکس بزارم شاید خوب نباشه اخه خیلی نافرمه اما دوباره میرم پیششش اگه بزاره عکس بندازم میزارم براتون
پردیس جان ممنونم که به دوستان توی تاپیک و من کمک میکنی خیلی از لطفت سپاسگزارم. گلی جان خواهش می کنم پروا جان ظاهر شدن یا کم شدن قوس بینی بستگی به دو عامل داره 1- اینکه بینی ورمش بخوابه خب قوس بیشتر مشخص میشه 2- اگه بینی بعد از گذشت زمان افت کنه مسلما قوس بینی کمتر میشه
بانو منیر ممنونم دوست نازم پردیس جان دکترم دیروز تو ویزیت دوماهم بهم گفت همونطور که میبینی بینیت تاحالا افت نکرده و از این به بعدم حتی نیم میلیمتر هم افت نمیکنه به دو دلیل. یکی چون از غضروف خودت برات استرات (پایه) گذاشتم و دوم اینکه بخیه هایی که واسه فیکس نگهداشتن نوک بینیت زدم (البته همشون جذب شدنا ) جوری هستن که حتی اگه از امشب رو بینیت بخوابی هم تکون نمیخوره... خب پس میشه امیدوار بود این قوس ظریف یه کوشولو بیشترشه
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
sara جان دفعه اول عملم واقا صورتم ترکید هم کبود بودم هم چشم خون افتاده بود هم ورم صورتم زیاد بود اما این دفعه روز اول تا سوم خیلی کم اطراف بینیم باد کرد بعد این سه روز هم خوب شد و منافی بعد 10 روز گچ و اون لوله هارو برمیداره و بعد اینکه لوله هارو برداشت به راحتی نفس میکشیدم اما دفعه اول بعد 1 ماه هم من خوب نفس نمیکشیدم البه دفعه اول 2/3 بینیم رو تراشیده بود ایندفه اضافه شده