2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851609 بازدید | 9732 پست
بینی ک نوکش سفته واسهترمیم چیکار میکننش!؟؟ من نوک بینم سفته ولی از بیوند خوشم نمیاااااد دوس دارم بینیم ترمیمش ب پیوند نیاز نداشته باشه کیااا نوکبینیشون. بعد ترمیمم سفت بوده!؟؟ ینی بروتزه نوک بینی!؟؟ جقدر بجه ها کم لطفین ج بدین دیگهههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پردیس جان بازم مبارکت باشه عزیزم به نظرم اینجوری که داری پیش میره امید به اینکه عملت رضایتبخش بوده باشه خیلی زیاده. واقعا دکترهایی مثل آقای دکتر منافی برای این جامعه بی قانون نعمت بزرگی هستن. خیلی بزرگواری که دوستان تاپیکو در جریان درمانت قرار میدی. ممنون
گلی جان نوک بینی اگه سفت باشه میتونه غضروف مصنوعی باشه یا غضروف خودت.ولی اگه غضروف خودت باشه بعد از مدتی نرم میشه ولی غضروف مصنوعی همیشه سفته.والا من دوست خودم الان 20 ساله ک تمام بینیش غضروف مصنوعیه و تاحالا مشکلی نداشته.خودمم پایه بینیم مصنوعیه و نوکم سفته و خیلی از دوستامم پایشون مصنوعیه و مشکلی نداشتن.فقط بعضی افراد هستن ک با غضروف مصنوعی سازگار نیستن و دچار مشکل میشن
نازنین 1
گلی جان اول بگو بینیت عمل اولی بوده یا ترمیمی و اینکه با کدوم دکتر یا دکترهایی؟ دوم اینکه بینی خیلی ها قبل از عمل غضروف نوک بینیشون کافیه و وقتی این غضروف رو دکتر شکل میده(یا با بخیه زدن برای نزدیک کردن کلوملا یا تراشیدن) سفت میشه. الان بینی من بعد از 7 سال که از عمل بار اولم میگذره هنوز سفته اما نه خیلی از قبل از عمل هم همینطوری بود چون فقط از داخل بخیه خورده و غضروف نوک خود بینیمه!!! پس لزوما هم نباید پروتز باشه. مطمئنا اگه بینی اولتو یادت بیاد متوجه میشی پروتزه یا بینی خودته. اما پیشنهاد میکنم یه دکتر به انتخاب خودت بری و باهاش مشورت کنی.
سلام. گچم در اورد . لوله ها رو هم در اورد . فعلا راضی نیستم . قرار بود بینیم بزرگ کنه ولی نکرد فقط قوس بینیم پر کرد و سر بینیم یه خورده پایین اورد . تیغه بینیم باریک بود ولی پهن نکرد اصلا تغییری نکرد فقط قوس پر شده . فعلا در کل ناراضیم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من ازش بینی طبیعی خواستم ولی بینی من الان نیمه فانتزیه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نازنین جون و سارا جون بینیم بار اوله سه سال و ٤ ماه پیش عمل کردم پیش دکتر جواد پورجبار دکتر خوبیه خداییش ولی بینیم تو رفتگی داره و نوکشم اون نوک بینیم دو طرفش خط داره بینیم استخونی غضروفی بود غضروفمم بد نبود شاید ب قول شما غضروف خودمه نمیدونم والا ازش نپرسیدم دوسدارم بییم ایراداش برطرف شه و شیک و بدون ایراد عشق بینیه فانتزی و نقلی م
ترمیم ب هرکی میگم میکه ریسکه کلا هیچکسم عکس نمیذاره از بینیش ک یا لااقل نمیگینم عکس توو کدوم صفحه هست من واستون دعا میکنم ک همتون بینی ای ک دوسدارینو بهش. برسین شما هم واسه من دعا کنین ک هم خانوادم رضایت ب عمل بدن و هم بینیم قشنگ بشه و شیک و بدون نقص وایراد عکسم بذارین از قبل و بعد عملتووووون خواهشننننننن
گلی جان به احتمال زیاد غضروف خود بینیته. جا داره بازم بیفته و شل بشه نگران نباش. به سایت دکتر منافی یه سر بزن مورد ترمیم بینیهاشو ببین شاید شبیه بینی خودتو پیدا کردی: www.cosmeticsurgery.ir سایت دکتر کلانتر هرمزی هم می تونی سر بزنی ولی مورد ترمیم بینی توش نیست: www.drkalantar.ir اینم سایت دکترای متخصص جراحی و پلاستیکه و لیست دکتراش اینه http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm باید صبور باشی قبل از هر چیزی و اینکه دنبال دکتر خوب بگردی. اون دو تا دکتر بالایی رو من خودم به شخصه قبول دارم که اسامیشونو گذاشتم خصوصا آقای دکتر منافی که بازم اشخاصی هستن که از ایشونم راضی نباشن مثل هستش جان که تازه ترمیم کرده. صفحات تاپیکو بخون مخصوصا صفحه 1 دستت میاد دوستان اکثرا با چه کسی ترمیم کردن و میزان رضایتشون چقدره ترمیم واقعا شوخی بردار نیست باید با دقت دکترتو انتخاب کنی و اصلا اصلا عجله نکن. اما با این شرحی که از بینیت دادی میگم کار خود آقای دکتر منافیه فقط. چون من که تو مطبشون بودم 2 نفر به خاطر تو رفتگی دو طرف بینیشون باهاشون وقت عمل گذاشتن. توی سایتم می بینی خودت که دکتر از چه بینی هایی چی درآورده. قیمت الان ترمیمشونم روی 12 هست. حالا خودت یه وقت بگیر برو ویزیت شو از این نگرانی حداقل در مورد غضروف نوک بینیت در میای خود دکترم بهت میگه چند درصد بهتر میشه. دکتر دیگه ای هم که خوب باشه من نمیشناسم بازم خودت پرس و جو کن موردی بود به ما هم اطلاع بده.
مریمی جان خودم در تعجبم اخه میگفتن پیوند از دنده بینی خیلی بزرگ میشه ولی برا من نشد . ممکن الکی باز کرده باشه بعد بسته باشه . اخه برا قوسم من همینجا شهر خودم چندتا دکتر رفته بودم بهم گفتن تیغه بینیت غضروف داره که برای قوست کافیه ولی اگه میخوای پهن بشه از جای دیگه باید گرفته بشه . حالا ممکن از تیغه بینیم گرفته باشه نمیدونم ولله خیلی گیجم