گلی جان به احتمال زیاد غضروف خود بینیته. جا داره بازم بیفته و شل بشه نگران نباش. به سایت دکتر منافی یه سر بزن مورد ترمیم بینیهاشو ببین شاید شبیه بینی خودتو پیدا کردی: www.cosmeticsurgery.ir سایت دکتر کلانتر هرمزی هم می تونی سر بزنی ولی مورد ترمیم بینی توش نیست: www.drkalantar.ir اینم سایت دکترای متخصص جراحی و پلاستیکه و لیست دکتراش اینه
http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm باید صبور باشی قبل از هر چیزی و اینکه دنبال دکتر خوب بگردی. اون دو تا دکتر بالایی رو من خودم به شخصه قبول دارم که اسامیشونو گذاشتم خصوصا آقای دکتر منافی که بازم اشخاصی هستن که از ایشونم راضی نباشن مثل هستش جان که تازه ترمیم کرده. صفحات تاپیکو بخون مخصوصا صفحه 1 دستت میاد دوستان اکثرا با چه کسی ترمیم کردن و میزان رضایتشون چقدره ترمیم واقعا شوخی بردار نیست باید با دقت دکترتو انتخاب کنی و اصلا اصلا عجله نکن. اما با این شرحی که از بینیت دادی میگم کار خود آقای دکتر منافیه فقط. چون من که تو مطبشون بودم 2 نفر به خاطر تو رفتگی دو طرف بینیشون باهاشون وقت عمل گذاشتن. توی سایتم می بینی خودت که دکتر از چه بینی هایی چی درآورده. قیمت الان ترمیمشونم روی 12 هست. حالا خودت یه وقت بگیر برو ویزیت شو از این نگرانی حداقل در مورد غضروف نوک بینیت در میای خود دکترم بهت میگه چند درصد بهتر میشه. دکتر دیگه ای هم که خوب باشه من نمیشناسم بازم خودت پرس و جو کن موردی بود به ما هم اطلاع بده.