2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851705 بازدید | 9732 پست
ملیکا جون.از سامی خیلی فانتزی,نیمه فانتزی و خیلی طبیعی دیدم.من نیمه فانتزی هاشو. می پسندم.قوس های خیلی کم و سر بینی های خیلی قشنگ.حالا این وسطا ممکنه کسایی هم باشن که از کارش ناراضی باشن. سمیرا جون.بینیت ترمیم لازم نداره.متقارن پ تمیزه.سر بینیت ممکنه کوچکتر شه.اگه نشه هم مهم نیس.. بچه ها من فکر میکردم بعد یه سال دیگه ورمی باقی نمی مونه ولی ظاهرا شماها میگید ممکنه بیشترم طول بکشه.ای بابا,,,
ترمیم با دکتر سامی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ملیکا جون خیلی مهمه باید دقیقا بدونی چی دوست داری.کارش ممکنه از نظر یکی.مت مثل من عالی باشه,یکی هم ممکنه اصلا نپسنده.دکتر مطرحی هست ولی اینجا.کسایی هم بودن که راضی نبودن.بنظرم چندتا دوشنبه برو مطب با مریضا صحبت کن.به حرفای تاپیک تا حدی میشه استناد کرد ولی نه صد درصد.
ترمیم با دکتر سامی
اخه من شیرازم ولی مامانم میگه تهران عمل کن ... تا حالا واسه بینی گوشتی سامی و شیروانی و پیدا کردم ...نمیدونم جه کار کنم اصلا به دکترای دیگه اعتماد ندارم...فقط این ٢ تا مخصوصا سامی
من شنیدم کارای گوشتیش خوبه فقط یخانمی رو دیدم که خیلی طبیعی عمل شده بود.شیروانی رو ازش چیزی نمیدونم.برو مطب ببین حتی اگه سخت باشه برات.خلاصه خیلی انتخاب مهمیه.نهایت دقتت رو بکن.
ترمیم با دکتر سامی
این بینی لعنتی تو هر چیزی که فکرشو بکنی تعصیر داره حتی یسری لباس ها مثلان رنگ سبز الان بینیمو تابلو میکنه اما رنگ مشگی اینطور نیست وقتی تو افتاب هستی یک نفر میاد از نزدیک باهات حرف بزنه خیلی بده تمام ایرادای بینی پیداس هر کاری میکنم نمیتونم از فکر ترمیم بیرون بیام اخه به همه چی ربط داره روحیه اعتماد بنفس اخلاق حتی سلیقه
آقا آرمان تو پست های قبلی عکس هایی از کارهای منافی و کلانتر گذاشته بودید و با هم مقایسشون کرده بودید که متاسفانه باز نمی شد،میشه اگه بجز عکس های سایتشون عکسی دارید دوباره بذارید؟من بینیم اندازش معمولیه فقط تیغش کج شده و کلیپسیه،با توجه به پست هایی که خوندم ممکنه که منافی با غضروف گذاری بینیمو بزرگ و مردونه و زشت کنه یا به ابعادش دست نمیزنه؟
مریم خانوم یادم نیست اگرم عکسی گذاشتم از خوده سایتش گذاشتم من عکس زیاد دارم که تو سایت منافی نیست اما نمیتونم اینجا بزارم چون اون شخص راضی نیست اگر منافی یا هر دکتر دیگه قرار بود با گذاشتن قضروف بینیو زشت کنه خوب کسی دیگه به ترمیم فکر نمیکرد همه ترمیم میکنن که زیبا تر بشن نه زشتر