2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851705 بازدید | 9732 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام به همه من هنوز نمیدونم باید ترمیم کنم یا نه فقط اینو میدونم اصلا از الان بینیم راضى نیستم و دارم دیوونه میشم یک سالو چهار ماهه عمل کردم پیش دکتر هادى سرمست از تمام رخم اصلا راضى نیستم چون به نظر خودم هیچ فرقى نکرده دو روز پیش رفتم مطبو گفتم از بینیم راضى نیستم دکترم گفت بینیت خیلى خوبه دختر خوب چرا این حرفو میزنیو اینا بعد که معاینه کرد گفت ٨٠ درصد ورمت رفته اما اگه بخواى این سمت که ورمش بیشتره امپول بزنم امپولو زد و دوباره گفت یخوردم ژل تزریق کنم خوب میشه ژلم تزریق کرد اما نمیدونم خوبه یا نه میترسم تو اینه نگاه کنم چون هربار که میخوام نگاه کنم بغض گلومو میگیره واقعا این چیزى نبود که من سالها انتظارشو داشتم حالا اگر بتونم عکس میذارمو شمام نظرتونو بگین وقتى به دکتر گفتم ترمیم کن گفت احتیاجى به ترمیم نداره
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
نسی جان اغلب مریضاش راضی و شاداب بودن ولی به نظرم بینی بعضیاشون خیلی کوچیک شده بود،فقط یه ترمیمی ناراضی داشت که دو هفته از عملش گذشته بود و میگفت هنوز بینیم کجه،ما بقی راضی بودن و بینیشون ظاهرا بد نبود-سمیرا جان بینیت خوبه حساسیت نشون نده عزیزم