2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851706 بازدید | 9732 پست
عسل جان فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی کاش همه دردها درد بینی بود عزیزم اول روحیه ات را درست کن دکترها ترسو هستند کافیه بفهمند تعادل روحیت به هم ریخته به هیچ عنوان عملت نمی کنند چون می ترسند براشون بعدش دردسر شه حق داری تا حدی ناراحتی و افسردگیت به جاست .ولی عزیزم درد بی درمون که نیست یه خورده بهتر شدی حتما باز برو پیش منافی
عسل جان فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی کاش همه دردها درد بینی بود عزیزم اول روحیه ات را درست کن دکترها ترسو هستند کافیه بفهمند تعادل روحیت به هم ریخته به هیچ عنوان عملت نمی کنند چون می ترسند براشون بعدش دردسر شه حق داری تا حدی ناراحتی و افسردگیت به جاست .ولی عزیزم درد بی درمون که نیست یه خورده بهتر شدی حتما باز برو پیش منافی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون از انرژی مثبتت saraoskouee عزیزم ولی من هنوز بین منافی و زمانی دو به شکم،بچه ها راست میگن گلناز جان دکتر اول منم (دکتر صحراییان) با اطمینان 100 در صد حرف میزد ولی کلی خرابکاری کرد،حداقل خیال آدم راحته که منافی کارو خرابتر از اون چه هست نمیکنه،راستی برای منم سی تی و عکس نوشت اما هنوز کاری نکردم
منافی منو هم قبول نکرد هر سری که میرم میگه بینیت خوبه دست بزنی پوست بینیت پاره میشه فکر کنم ترمیمی زیاد میرن پیشش میخواد کمی خلوت تر بشه من بهش گفتم بازم میام گفت اگه پوست شل شده باشه عملت میکنم هر روز دارم ماساژ میدم تا بعد از عید دوباره برم اگه یه وقت منافی تو تعطیلات یه اتفاقی واسش بیوفته یا خدا نکرده یه ماشین بهش بزنه من چیکار کنم
آرمان جان امیدوارم هر چه زودتر با این ماساژا بینیت نرمتر شه و آقای دکتر منافی هم اینبار که میری پیشش قبولت کنه. به چیزای بد اصلا فکر نکن. اینهمه فکر خوب هست آخه چرا فکر بد. فکر کن که بعد از عید میری دکتر منافی هم قبولت میکنه و بینیتو ترمیم میکنه بعدشم با کلی خبرای خوب برای ما برمیگردی. مثبت باش. ما باید خودمون به خودمون روحیه بدیم.
به من نه خودش قیمت داد نه وقت عمل،گفت منشیم بهتون میگه،این یعنی که منم رد بودم از نظرش؟ آخه من حتی گونه رو هم ازش پرسیدم که گفت قیافتو خشن میکنه جاش بیا برات چربی تزریق میکنم که منشیش گفت هزینه اونم میشه 6 میلیون
سلام بچه ها ،ی سوال دارم خواهش میکنم زود زود بهم جواب بدین من ۲ سالو چهار ماهه بینیم رو عمل کردم ۶ ماه بعد عمل ی قوز کوچولو روتوش کردم قوز ه خوب شد ولی من الان مدتیه جای قوزه ورم کرده حدود ۱ ساله صبحا عین قوز میشه ولی تا شب اگه نخوابم تقریبا میره واسه فردا از دکترم وقت گرفتم ک اونجا رو واسم کورتن تزریق کنه ... ب نظر شما خوب میشه ? پوستم نازکه تقریبا و بینیم استخوانی غضروفی و کوچولو بوده ولی نمیدونم این ورم لعنتی رو قلم بینیم چیه
اینایی ک ب یکی دست میدن *ب یکی پا میدن * ب یکی دل* اینارو اذیت نکنین اینا کارت اهدا ی عضو دارن...:|
ی کاربری ب نام حدیثه یادمه دو سال پیش ک من تازه عمل کرده بودم چند بار ب بینیش دکتر علامه کورتون تزریق کرده بود ، کسی نمیدونه چی شد ؟ خوب شد یا نه؟ حدیثه جون خودت هستی؟ بچه ها توروخدا ج بدید مردم از استرس
اینایی ک ب یکی دست میدن *ب یکی پا میدن * ب یکی دل* اینارو اذیت نکنین اینا کارت اهدا ی عضو دارن...:|