2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851707 بازدید | 9732 پست
امروز تو اینه فروشگاه بینیمو دیدم دلم داش میترکید اینقد کجه .دیواره ی سمتش تخریب ارتفاع کم.تو خونه خودمو نگاه نمیکنم.ا دماغم پیرم کرد از زندگی 3 سال افتادم
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه هستیس نرفتم من تهران زندگی نمیکنم سخته.اما پیش توسلی ساری رفتم گف دوبار عملشدی من عملت نمیکنم.باید دوباره بیام چند تا دکتر تهران.دماعم به سمت راست کج شده

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

هیچکس متوجه نمیشه عمل کردم اونم دوبار از بس داغونه بد ترکیبه .بالای 25 میلیون خرج شد کاش پام شکسته بود هیچوق عمل بینی نمیکردم

راستی عسل بشارتی بهت گفت چند درصد بهتر میشی؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اینکه آدمو قبول نکنن یه مقدارم بستگی به روحیه و رفتار خود آدم داره تو مطب.اگه دکتر فک کنه مریض خیلی روحیه اش بده و بعدا هم راضی نمیشه قبول نمیکنه.من میگم منافی خیلی تواناس.بابا پس اینایی که تو مطب دیدم بار چهارم با منافی عمل کرده بودن پس چی بودن? عسل تو بینی منو دیدی خودت که هیچوقت عکس نذاشتی,بینی تو از من بدتره? عسل تو اینقدر ناراحتی هردفعه پستاتو میخونم غصه ام میگیره.هرجیزی بالاخره چاره داره.
ترمیم با دکتر سامی
بشارتی گف میتونم ی کارای کنم میترسم اخه منافی گفت نمیتونم نمیکنم اما اون گف باشه.من خیلی استرسی ام هستم

عسل ی بار دیگه پیش منافی برو و اصلا خودتو ناامید و وسواس نشون نده.بگو هرچقدر ک بهتر شه قبول دارم حتی اگه درصد بهبودیم کم باشه.و نزار بفهمه ک افسردگی گرفتی.چون من اون اوایل ک پیشش رفتم خیلی حالم بد بود بهم گفت حتما باید پیش روانپزشک بری و افسردگیتو درمان کنی بعد بیای وگرنه عملت نمیکنم
نازنین 1
عسل من یه خانمی مطب منافی دیدم که برای 8 بار میخواست با منافی عمل کنه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
قبلا 7 بار جایی عمل شده بود برای ترمیم دفعه 8 امده بود پیش منافی . منافی قبولش نکرده بود خانم اصرار کرد منافی هم ازش امضا گرفت