2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851742 بازدید | 9732 پست
دوستان حرفام تکراریه.صفحات قبلم بخونید یه چیزایی گفته ام.من خیلی وقت پیش عمل اولمو کردم.بینیم انحراف داشت و کمی قوز و غضروف پایین هم باید کوچیک میشد.دکتر اول خرابکاری وسیعی کرد.انحراف شدید ظاهری پ عدم تقارن پیش اومد.شش ماه پیش دکتر سامی از خود بینی پیوند زد برام.بهم قول 70%داد همونم شد.من 12بدکتر و 1370به گاندی دادم.ورم من خیلی زیاده.اغلب اشکالات بینیمو گرفته.تنفسم خوبه.قبلا سمت راستم بسته بود تقریبا.عمل دوم عوارض زیادتری داشتم.ورم زیاد و ریزش مو .تا 4ماه نمیتونستم بخندم.تازگی میتونم کامل لب بالا رو وحرکت بدم.خیلی سفارش کردم طبیعی باشه.ولی چون یه قوس خیییلی نامحسوسم میخواستم گفتم طبیعی شیک.الان شکل کلی بینی بدک نیس.ولی یه سمت ورم بیشتری داره.ممکنه بخوابه ممکنه هم نخوابه.چون مشکلات زیادی داشتم خیلی رو شکل وفرم تاکید نکردم.چون سلیقه آشو می پسندیدم.دیگه باید خرابکاری ها جمع و جور میشد.البته غضروف بینیم داشته کم میومده ولی دیگه از گوشم نگرفته.ظاهرا غضروف دنده لازم بوده.در کل میشه گفت تا الان راضیم ولی کی عز فردا خبر داره و میدونه زیر ورما چخبره?
ترمیم با دکتر سامی
نمی گم ورما بخوابه کلا بینی از این رو به رو میشه ها ولی تجربه قبلیم نشون داده باید ورما کامل بخوابه تا بتونی درصد رضایت واقعیتو بگه.پوست باید حسابی بچسبه به بافت زیر.خیلیا اولش راضین. کلا به عوارض بعد عمل فکر نکنید,گذراست,نتیجه مهمه که ایشالا خوب باشه.
ترمیم با دکتر سامی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان عزیز میشه یکی پیدا بشه و به من کمک کنه؟ من دفه اول پیش بهرام مقدم فرد عمل کردم و دماغم کلاً نابود شد، نه انظر سایز بلکه هیچ تغییری نکرد فقط سوراخای بینیم بی نهایت کوچیک شده و احساس خفگی می کنم یه بار دیگه ترمیم کردم که به مدت 2 هفته خوب بود و بینیم باز شدو غضروف پیوندی گذاشتم. اما بعد 2 هفته سوراخای بینیم بازم کوچیک شد. کسی میدونه کدوم دکتر میتونه درستش کنه؟؟؟ توروخدا کمک کنین :(((((
آزاده جان دکتر مقدم فرد تخصش خراب کردنه بینی من حسابی گند زد کلا بینیمو منهدم کرد . مقدم فرد یه بار پره بینیمو ترمیم کرد که باز بشه تا سه روز خوب بود و از روز چهارم دوباره همون آش وکاسه شد بعد کلی تبلیغ الکی میده که مثلا کارش عالیه من خیلی ها را دیدم که عمل کرده همین مشکل داشتم من که کل بینیمو داغون کرد کل بینی من ترمیمه اینقدر استخون تیغمو تراشیده بود که تیغه بینیم شیار شیار بود.عزیزم برای این کار یا پیش منافی برو یا پیش دکتر کلانتر . یه دکتر هم هست که میگن کار ترمیم پره بینیش خوبه دوستم میگفت ولی من خودم نرفتم اسمش دکتر بیگدلی هست میخوای یه سر برو ببین نظرش چیه.
نازنین جان دکتر بیگدلی که بانو منیر جان هم گفتن اگه منظور دکتر محمدرضا بیگدلی باشه اسمش توی لیست انجمن جراحان و پلاستیک ایران هست. توی این لینک میتونی اسامی رو ببینی http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm اینم سایت دکتر محمدرضا بیگدلی هست: http://www.dr-bigdeli.com/ بانو منیر جان مگه میشه توی مطب ترمیم پره بینی انجام داد؟
اولش ازم پرسید انتظاراتت چیه؟گفتم اینکه تیغه بینیم صاف بشه از حالت کیلیپسی در بیاد و بتونم نفس بکشم،دکتر هم شروع کرد به ضد حال زدن که شاید اینجور نشه اونجور نشه و غیره که همراهم گفت پس کلا امیدی نداشته باشیم و بی خیال شیم که ناگهان! دکتر خنده بدجنسانه ای کرد که فهمیدیم ظاهرا اینجوری میگه که امید زیاد نداشته باشیم و سطح توقعمون بیاد پایین،برام برای اردیبهشت وقت عمل گذاشتن اما کفتن اگه تو اسفند کنسلی داشتیم بهت خبر میدیم
مریم جان شما پیش دکتر منافی رفتین درسته؟ یعنی اگه شما توقعت بالا بوده رو آورده پایین. منم گفتم میخوام کاملا درست شه گفت فقط 20درصد. واقعیتش آخرش منم گفتم پس هیچ کاری نمیشه کرد یه نگاهی کرد و گفت نه بابا نه اینکه نشه هیچ کاری کرد. پس به نظرم دکتر منافی کلا توقع بیمارارو میاره پایین. نظر دوستان توی این تاپیک اکثرا همینه که دکتر منافی اینجورین. اما اصلا دلیلشو نمیدونم. آخه بیمار باید قبلش یه دید منطقی داشته باشه نه دید ناامید کننده. آقای دکتر منافی برعکس دکترای دیگه هستن. دکترای دیگه تا میری پیششون میگن کاملا درست میشه و صددرصد اکی میشی. خیلی خوبه که دیگه تصمیمتو گرفتی و برای اردیبهشت باهاشون عمل ترمیم داری. امیدوارم همه مشکلات بینیت رفع شه و عمل کاملا موفقیت آمیزی داشته باشی عزیزم. منتظر خبرای خیلی خوبی ازت هستیم
بنظرمن اگه توقعت پایین باشه و بعد از عمل ببینی بینیت خیلی بهتر از توقعت شده خیلی بهتره تااینکه بعد از عمل ببینی چقد نتیجت پایینتر از سطح توقعت شده و یکباره کاخ آرزوهات رو سرت خراب شه.و من نمیدونم چطور بعضی از دکترا قول صد درصد میدن درصورتی ک تو عمل بینی هیچ چیزی پیش بینی شده نیس و کلا نمیشه اطمینان کامل داشت و قول صد در صد داد
نازنین 1
نازنین جون من حرف شما رو قبول دارم من این تجربه را با علامه داشتم که قول 99%داد بعد عمل بینیم خرابتر از قبلش شد الانم میگه کاری نمیشه کرد فقط باید سوراخای بینی رو با برش باز کنیم و اینکه ظاهرت رو به تنفست ببخش!