2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851764 بازدید | 9732 پست
آلمین جان هرکاری دوست داشتی انجام بده فقط خواهشن نذار تزریق ژل برای گونه هات انجام بده میترسم خدای نکرده شبیه شهرام صولتی بشی . شما میخوای با جراحی چهرتون طبیعی تر بشه بینیت بهتر بشه ولی اینجوری بیشتر چهره آدم مصنوعی میشه .حالا بازم نظر خودته هر جور که صلاح میدونی (ولی این کار رو انجام نده )

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آلمین سلام این ممکنه مورد خیلی ها باشه که وقتی میرن پیش دکتری برای ترمیم بینیشون دکتر بهشون میگه که بهتره صورتشون پرتر بشه. ولی امروز دیگه همه میدونن تزریق چربی به بدن خیلی بهتره از ژل هست. اولا ژل یه چیز خارجیه که وارد بدن شده و بعد از مدتی جذب کبد میشه. دوما بدن اشخاص با هم فرق داره و ممکنه به ژل حساسیت نشون بده و پسش بزنه که بیمار باید ژل رو تخلیه کنه ولی اصلا چربی اینطور نیست چون از بدن خود بیماره و هیچ حساسیتی رو ایجاد نمیکنه. سوما چربی بعد از تزریق به بدن هنوز یه بافت زنده حساب میشه که با چاق شدن و لاغر شدن حجمش زیاد و کم میشه. چهارما تزریق چربی باعث میشه چین و چروک صورت از بین بره و پوست حتی شادابتر بشه. در ضمن چند سال پیش یه ژلی اومد به اسم پاژ که بیمارای زیادی رو بیچاره کرد. این ژلها همون زمان که میان عوارضشون کاملا معلوم نیست ولی بعد از گذشت مدتی تازه بیماریا میان میگن عفونت کرد سفت شد و اینکه واقعا نمیتونن از عوارضش خلاصی پیدا کنن. البته این اواخر ژلایی اومده که میگن خوبه ولی باز در مقابل چربی خود بدن اصلا حرفی برای گفتن نداره. آلمین منم رفتم پیش منافی اونم بهم گفت صورتت باید پرتر شه ولی گفت هرگز ژل به صورتت نزن فقط و فقط چربی خود بدنت چون هیچ حساسیت و دردسری برات ایجاد نمیکنه. در ضمن توی تاپیک تزریق چربی میتونید اطلاعات کاملی بدست بیارید که همه در صفحه اول اومدن نوشتن که بعد از مثلا یک سال میزان رضایتشون چقدره اینم لینکش: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=280055&PageNumber=1 راستی دکتر سامی پزشک گوش و حلق و بینی هستن باید میگفتن چربی بهتره.
بانو منیر عزیز من اصلا نمیخوام تزریق انجام بدم بابا من میخوام همین بینیمم از حالت فانتزی دربیاد طبیعی بشه انوقت برم ژل تزریق کنم!!! اصلا فکرشم قشنگ نیست من اگه این ترمیم بینیم تموم شه اصلا دیگه دوره هرچی جراحی زیبایی خط میکشم فقط میرم یه ژل میخرم میزنم به موهام
من فکر میکنم مطب علامه و بشارتی هم بری بد نباشه... من از ترمیمای زمانی هم خوشم اومد مریمی...ولی به نظرت چقد قابله اعتماد...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاید عکسا جز کارای خوبشه و بد هم کم نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
لاوین عکسای زمانی خیلی خوبه.اون‌موقع که تحقیق میکردم یجا خوندم که عکساش حقیقی نیست و یچیزایی خیلللی ناجور .البته فقط ینفر. اینا رو گفته بود.منم ترسیدم و دبگه گذاشتمش کنار.کلا خیلی ازش مطلبی نمیشه پیدا کرد...خدا میدونه. Sara...یه سوال,مگه اینطوری نیس که برا تزریق چربی باید رفت اتاق عمل ولی تزریق ژل سرپایی هس?ایرادای جزیی مث عدم تقارن رو میشه با تزریق برطرف کرد? Alminچی بگم. تا حالا خیلی شنیده بودم که سامی میگه حتما باید چونه اتو عمل کنی تا من عملت کنم ولی ژل رو دیگه نشنیده بودم اونم واسه آقایون. البته اینم بگم من تو مطبش بینی های مردونه خیلی خیلی خوبی دیدم.ولی عمل اول بودن.اخیرا خیلی طبیعی کار شده.پیوندش هم بنظر من خوبه.اگه پیوند بینی.یا گوش کفایت میکنه میتونی روش.حساب کنی
ترمیم با دکتر سامی
بانو شهرام.صولتی رو خیلی خوب گفتی Alminسامی زود عکس و ازمایش می.نویسه,من چون قطعا میخواستم عمل کنم زود رفتم انجام دادم و گفتم فوقش اینا رو میبرم واسه هر دکتر دیگه .پیش منافی هم همونا رو بردم. منافی هم همون اول می نویسه.کلا انجامش بدی بد نیس واسه مشاوره هم که هرجا رفتی.اسکنو میبری.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان توی پیام قبلیم آدرس تاپیک تزریق چربی نی نی سایتو گذاشتم. اطلاعاتی که توش هست واقعا خوبه فقط باید وقت بذاری حداقل صفحه اولشو بخونی. در مورد تزریق چربی که پرسیده بودی میشه گفت آره ایرادا رو برطرف می کنه ولی مثلا آقای دکتر منافی به من گفتن اصلا برای بینی تزریق چربی جواب نمیده. بعدشم کسی که مثلا برای گونه تزریق چربی انجام میده برای اینکه این برآمدگی با بقیه صورتش هماهنگ باشه زیر چشمش هم دکتر تزریق میکنه چون با تزریق به گونه دیگه خیلی گودی زیر چشم به چشم میاد. تزریق چربی اتاق عمل رفتنی حتما نیست یعنی خواب عمیقه یا بیحسی موضعی. خلاصه بیهوشی نیست.
راستی مریمی جان شما که پیش دکتر سامی ترمیم کردی به قول آلمین جان لطفا بگو چطور بود. آیا پیوندی بودی یا نه؟ نتیجشو راضی هستی؟ بار دوم از بار اول که بینیتو عمل کردی سختتر بهت گذشت یا نه؟ و اینکه دوره نقاهتت چقدر بود؟