2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851767 بازدید | 9732 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه گلناز جان من حدود 6-7 سال پیش عمل کردم با مقدم فرد. پیش آقای دکتر منافی رفتم که بینیمو بیاره پایینتر. رفتم پیششون چند وقت پیش به من گفتن بینیت خوبه. دستش نزن. بعد که اصرار کردمو و گفتم میخوام 100 درصد بهتر شه گفتن فقط 20درصد بهتر میشه!!! برو فکراتو کن اگه با 20درصد اکی هستی بیا. حالا چند ماه دیگه بازم میرم ببینمشون شاید درصد موفقیتو بالاتر بردن. اما با این حرفی که دکتر زد راستش انگیزمو فعلا کم کرد. آقای دکتر منافی کلا به قول دوستان توقع بیمارو خیلی میاره پایین.
سارا جان مقدم فرد علاقه شدیدی به سربالا کردن و پهن کردن کوتاه کردن بینی داره . به نظرم منافی میتونه بینیتو بهتر از الانت برات درست کنه ولی چون گفتی 100 درد 100 یکمی ترسیده که بعد ازعمل این که راضی نباشی بخوای بهش گیربدی به نظرم دفعه بعد که رفتی مطب بگو میخوام 50 درصد بهتر بشم مسلما دکتر راحت قبول میکنه که عملت کنه و این که بینیت بهترمیشه آخه عزیزم 100 در 100 درصد بالایی گلم . تو ترمیمیا میگن 50 درصد یعنی درصد بسیار خوب .موفق باشی
بچه ها یه سوال! من واسه اولین بار می خوام برم مطب به نظر شماها که بیشتر تجربه دارین باید چه سوالهایی از دکتر و مریض ها بپرسم؟ مریض ها که اکثرا با چسب هستن و چیزی معلوم نیست
صدف جان اولین سوالی که باید بپرسی این که سلامت بینیت چه قدرتضمین میشه بعدشم مدلی که میخوای بگی بعدش این که چه قدر خط بخیه میمونه تا اونجایی که میشه به پره هات دست نزنه بعد تومدلاش ببین تقارن پره های چه جوریه کلا روی تمیزی بینی خیلی توجه کن .این که کج نباشه تیغه صاف باشه و این که ببین مریضا چه قدر راضین . دکتر هر چی طبیعی تر کار کنه بینی قشنگ تر میشه
پروا جونم.خدا روشکر که خودت متوجه شدی بیتیت عالیه ، بینی های کوچیک اکثرا مشکل تنفس دارن حالا یکی بیشتر یکی کم تر، این که یه عمر تنفس راحت داری به یه دنیا میرزه خب بینیتم که خوشکل شده خودتم که صورتت نازه دیگه شده نور علی نور
مطب گردی (این قسمت دکتر سامی) ساعت هشت رسیدم مطب تقریبا شلوغ بود اما خوشبختانه جا برای نشستن بود بیست دقیقه که نشستم منشی صدام کردم منشی:آقای ... این برگه آزمایشتونه این یکی ماله سی تی اسکنه اینم که نسخه قرص هاتونه که باید یک هفته قبل عمل شروع کنید به خوردن در ضمن از پیش دکتر که اومدین اگه اکی بودین یه چک تضمینی به مبلغ دستمزد دکتر تهیه میکنید و زنگ میزنید به من تا روز قرار عملو براتون هماهنگ کنم سوالی هست؟ من: نه ممنون همه مریضا که اونجا بودن واسه باره اولشون بود اومده بودن البته یکی گفت اگه میخوای نمونه ببینی باید دوشنبه ها بیای بعد تقریبا دو ساعت نوبت من شد سلام آقای دکتر خسته نباشید سلام جانم بیا اینجا بشین خب چند وقته عمل کردی؟پیش کی عمل کردی؟مشکل تنفسی چی داری؟ بعد اومد شروع کرد معاینه کردن خب اینجا رو که میشه پیوند زد یه خورده هم پره هاتو جمع میکنم شاید یه کم نوکشم جمع کردم شاید لازم باشه ژلم به گونه هات تزریق کنم من: دکتر ژل برای چی؟ دکتر:خب صورتتو پرتر میکنه بهتر میشی برگرد یه چند تا ازت عکس بگیرم من:دکتر برای پیوند یه گوش کفایت میکنه بعد ظاهرش چی تغییر نمیکنه؟ دکتر:ظاهرش که اونقدر نه برای پیوندم که فکر میکنم یه گوش کفایت میکنه حالا باز بریم تو عمل مشخص میشه من:دکتر چند درصد احتمال موفقیت میدین؟ دکتر:ببین الان بهت میگم 50 درصد ولی شاید رفتیم تو عمل شد 80 درصد ولی شما یه چیز بین 50 تا 80 درصد بگیر دکتر این غیر قرینگی که بین دو طرف بینی وجود داره چی درست میشه؟ دکتر:ببین اون دیگه جزیه حالا تو عمل باید پوستتو باز کنم ببینم شاید مشکل از پوستت باشه نگران نباش یه کارایی روش میکنم از مطب که اومدم بیرون ساعت 10:30 شب بود و این داستان همچنان ادامه دارد.. دوستان لطفا راهنمایی کنید نظرتون درمورد سامی چیه به نظرتون از پس ترمیمی و پیوند برمیاد؟
المین جان من خودم.مطب سامی نرفتم ولی یه خانم تو مترو.دیدم که بینیش قشنگ عمل شده.بود اون خانم میگفت دوساله با سامی عمل کرده بینیشم پیوند شده از گوشش غضروف گرفته قوسشو پر کرده خیلی تمیز بود غضروفاشم آب نشده بود ، سامی دکتر خوبیه، ولی بازم جاهای دیگه برو تا اطمینان پیدا نکردی. با هیچ دکتری عمل نکن، راستی هر جا که میری به دکتر بگو یه نمونه ترمیم مثل خودتو نشون بده که ببینی دکتر از پسش برمیاد یا نه،حالا میخواد سامی باشه ، منافی باشه یا هر دکتر دیگه ای