مطب گردی (این قسمت دکتر سامی) ساعت هشت رسیدم مطب تقریبا شلوغ بود اما خوشبختانه جا برای نشستن بود بیست دقیقه که نشستم منشی صدام کردم منشی:آقای ... این برگه آزمایشتونه این یکی ماله سی تی اسکنه اینم که نسخه قرص هاتونه که باید یک هفته قبل عمل شروع کنید به خوردن در ضمن از پیش دکتر که اومدین اگه اکی بودین یه چک تضمینی به مبلغ دستمزد دکتر تهیه میکنید و زنگ میزنید به من تا روز قرار عملو براتون هماهنگ کنم سوالی هست؟ من:

نه ممنون همه مریضا که اونجا بودن واسه باره اولشون بود اومده بودن البته یکی گفت اگه میخوای نمونه ببینی باید دوشنبه ها بیای بعد تقریبا دو ساعت نوبت من شد سلام آقای دکتر خسته نباشید سلام جانم بیا اینجا بشین خب چند وقته عمل کردی؟پیش کی عمل کردی؟مشکل تنفسی چی داری؟ بعد اومد شروع کرد معاینه کردن خب اینجا رو که میشه پیوند زد یه خورده هم پره هاتو جمع میکنم شاید یه کم نوکشم جمع کردم شاید لازم باشه ژلم به گونه هات تزریق کنم من:

دکتر ژل برای چی؟ دکتر:خب صورتتو پرتر میکنه بهتر میشی برگرد یه چند تا ازت عکس بگیرم من:دکتر برای پیوند یه گوش کفایت میکنه بعد ظاهرش چی تغییر نمیکنه؟ دکتر:ظاهرش که اونقدر نه برای پیوندم که فکر میکنم یه گوش کفایت میکنه حالا باز بریم تو عمل مشخص میشه من:دکتر چند درصد احتمال موفقیت میدین؟ دکتر:ببین الان بهت میگم 50 درصد ولی شاید رفتیم تو عمل شد 80 درصد ولی شما یه چیز بین 50 تا 80 درصد بگیر دکتر این غیر قرینگی که بین دو طرف بینی وجود داره چی درست میشه؟ دکتر:ببین اون دیگه جزیه حالا تو عمل باید پوستتو باز کنم ببینم شاید مشکل از پوستت باشه نگران نباش یه کارایی روش میکنم از مطب که اومدم بیرون ساعت 10:30 شب بود و این داستان همچنان ادامه دارد.. دوستان لطفا راهنمایی کنید نظرتون درمورد سامی چیه به نظرتون از پس ترمیمی و پیوند برمیاد؟