2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851784 بازدید | 9732 پست
بانو منیر جون ، عزیزم حرفات باعث شد واقعا امیدوار بشم و حس خوبی نسبت به بینیم داشته باشم واقعا مرسی که انقد ماهی و واسه بچه های تاپیک انقد وقت میذاری و از تجربیاتت میگی امیدوارم توزندگیت همییییییییییییییییییییشه خوشحال باشی عزیییییییییییزم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کارای ترمیم قدرت اله زمانی به نظر منم خیلی خوبه.عکس ها معلومه خیلی زود گرفته شدن.حتی هنوز رد قالب رو صورتشونه...ورم ندارن و فرم بینی خیلی خوب شده. نمی دونم به چه دلیلی بلافاصله بعد قالب عکس میگیره.
ترمیم با دکتر سامی
گلناز جان احتمالا دکتر منافی سرشون شلوغ بوده وگرنه اخلاقشون خیلی خوبه. اگه صفحات قبلو بخونید می بینید توی انتخاب ترمیمیها خیلی دقت می کنن و هر کسی رو قبول نمیکنن. سطح توقع بیمار رو هم خیلی میارن پایین. نمونش خود من که بهم گفتن فقط 20درصد بهتر میشی. باید از عمل اولتون هم حداقل یکی دوسالی گذشته باشه تا بینی حالت سفتی اولشو نداشته باشه که بشه روش کاری کرد.
من با دکتر منافی ویزیت شدم. برخوردش خیلی معمولی بود. نه خیلی خوب نه خیلی بد.کلا وقتی اومدم بیرون حس خوبی نداشتم.ولی برخوردش برام مهم نبود.بنظرم اومد که کاملا قابل اعتماده. به من گفت تا 70 درصد بهتر میشی. دکتر سامی هم همینو گفت و هردو هم درست گفتن. بانو جان. وقتی برای اولین بار دکتر آینه داد دستم نمی تونی تصور کنی بینی من چجوری بود. یه مثلث کامل عین یه بینی خیلی گوشتی...خیلی بد بود. اولین چیزی که گفتم این بود: چقدر بی ریختم. دکتر خنده اش گرفت.ولی ناراحت نشدم. میدونستم ورمه. اگه بینی من میخواس شبیه وقتی باشه که از قالب دراومد که تا حالا افسردگی گرفته بودم.شاید بخاطر اینه که من یه جور عجیبی ورم داشتم. کلا تو کسایی که ترمیم کردن هم انگار من خیلی متورم بود.هم تو مطب دکتر اینو دیدم هم بین دوستانی که اینجا عکس گذاشتن.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان شاید سیستم بدن افراد با یکدیگه فرق داشته باشه چون من زمانی که قالبو برداشت اصلا ورم نداشتم کلی ذوق مرگ شده بودم بعدش ورم کردم الان فرم بینیم داره مثل اون روزی میشه که اول دیدیم. البته اینم بگم بینیم خیلی بزرگ نبود شاید به خاطر همین ورم نداشتم .
بانو منیرم و مریمی عزیزم ممنونم ازتون. من بیشتر به نیمرخم حساسم...اگه شماها میگین خوبه پس حتما خوبه و دید من منفیه...هرکی هم دیده حرفای شمارو زده و گفته خیلی خوب شدم...منم سعی میکنم دیگه ناشکری نکنم...2 روز پیش داشتم حسرت یکی از آشناهامونو میخوردم که پیش یه دکتر فانتزی کار یک سال پیش عمل کرده بود... دقیقا همونشب باخبر شدم که چند ماهیه مشکل تنفسی داره شبا خواب نداره... از اینهمه توجه خدا به خودم تعجب کردم...و بیشتر عاشق خدا شدم... همون شبم عکسمو گذاشتمو شما دوستای گلم امیدوارم کردین... ازتون ممنونم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
پروا جان بینی هر چی طبیعی تر باشه قشنگ تره میدونستی بینی های که قاعدشون کم میشه تنفس سخت تره کلا بیشتر مشکلات تنفسی تو بینی های فانتزی وخیلی کوچیکه چون بینی خیلی جمع میشه مسلما تنفس سخت تره و مجاری تنفسی باریک تر میشن همین که ظاهرت عالیه و از همه مهم تر تنفست خوبه برو خداتو شکر کن که این دکترو سر راهت قرار داده خیلی میشناسم که بینی عالی ولی تنفس افتضاح که اصلا اون زیبایی بینی فایده نداره تازه تو داری میگی جای بخیه معلوم نیست از نظر من بینی تو بالای 95 درصد عمل موفقیت آمیزی بوده . تو بیشتر مطالب تاپیک ترمیم بخونی اکثر دارن پول میدن که بینیشون بزرگ شه
ممنون از راهنماییتون مریمی جان،من دیروز برای مشاوره ترمیمی پیش دکتر منافی رفتم،برخوردش خیلی خوب و سر حوصله بود،اصلا بابت زیبایی بینیم بهم امید نداد و فقط گفت مشکل تنفست بهتر میشه،موردایی هم که تو مطب دیدم بینی های کپلی و رو به بالا بودن که خیلی دوس نداشتم،فقط خانومی که شش ماهه پیش عمل کرده بود خیلی بینی طبیعی و زیبایی داشت که اونم میگفت مشکل تنفسی داره
الان بین منافی و زمانی سر در گمم،به نظرم فرمت بینی های زمانی خوشگل تره اما چون کسی ازش زیاد نمیدونه میترسم پیشش عمل کنم، در ضمن منافی برای اردیبهشت بهم وقت عمل داد و گفت اگه کنسلی داشتم توی اسفند ماه بهت خبر میدم بیای عمل کنی