اون تاپیک قبلی خیلی اطلاعات مفیدی داشت حیف شد به خاطر بعضی مسایل ترکید من 5 سال پیش عمل اولمو با منافی انجام دادم بینیم نه غوز داشت نه افتاده بود اکثر بچه ها عکس بینیمو دیدن فقط یه کم ظریفکاری میخواست.من اول دوست داشتم با کلانتر عمل کنم 5 سال تمام مطبش رفتم ولی دکتر قبول نمیکرد منو عمل کنه میگفت همه تناسبات لازمو تو داری و من به بینیت دست نمیزنم.خلاصه چرخ روزگار مارو چرخوند و انداخت مطب منافی بعد عمل اولم بقدری بینیم بد شده بود که خود منشی دکتر زنگ زد گفت دکتر گفته بیا بینیتو ترمیم کنم که ای کاش دوباره اون اشتباهو نمیکردمو نمیرفتم. ایرادای عمل اولم کلیبسی شدن شدید سمت راستم بالا پایین شدن محسوس سوراخای بینیم ارتفاع خیلی زیاد بینیم چسبندگی ایرادایی که بعد ترمیم دارم خالی شدن سمت راست بینیم که اکثر دکترایی که رفتم یه نظر گفتن پیوند غضروف از گوش دارم کج شدن تیغه بینی ناهماهنگی غضروف نوک بینیم و پهن شدن تیغه کلا منافی چه عمل اول چه ترمیم یه الگوی خاص داره عمل اولیاش یه سبکه ترمیمیاشم یه سبک دیگه ترمیمیهای دکترای دیگرو خوب میتونه انجام بده ولی ترمیمای خودشو باز ایراد میذاره عمل اولش 70 درصدشون به ترمیم میکشه ترمیمیهاشم 50 درصد به روتوش من شبرنگ ارکیده کاوه کاربرایی بودیم از اون تاپیک که عمل اولمونو با منافی انجام دادیم و کاملا ناراضی بودیم دوتا کاربرم بودن که با منافی ترمیم کردن که اونا هم به شدت ناراضی بودن.یکیشو اگه اشتباه نکنم اناروفیا بود که غضروفای پیوندیش همه تحلیل رفته بود یکی هم عسل نمیدونم چن

که اونم بینیش کج شده بود و تیغش حسابی پهن من احترام زیادی برا منافی قایلم چون واقعا کارای بینظیری ازش دیدم ولی خوب کاراشم بی ایراد نیست.امیدوارم با دید باز دکترتونو انتخاب کنین و به حرف بعضی از کاربرای منشی نما که میان میگن وایییییی فقط منافی اگه تو دنیا یه دکتر باشه اونم منافیه و من حتما با اون عمل میکنم گوش ندیدن .برین مطب کاراشو ببینین شاید شما هم اصلا سبکشو نپسندین