2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851811 بازدید | 9732 پست
مریمی عزیز من نمیدونم چه سواستفاده ای میشه از عکس بینی کرد اینهمه دکترا تو سایتشون عکس گداشتن خب کسی بخواد سواستفاده کنه میره از اونجا برمیداره که تنوعشم بیشتره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آقا آرمان اگر کم را هم متهم نکنید من دوست مریم هستم یعنی تو مدتی که دنبال دکتر از این مطب به اون مطب میرفیتم با هم دوست شدیم. مریم کاملا حق داره من اولین بار به سال و نیم قبل تو مطب دکر علامه دیدمش تمام ایرادهایی که میگه حق داره تازه اونموقع هنوز ورم داشت و سر بینی اش یه کم قلنبه هم بود که خوشبختانه این یکی از بین رفت بینی مریم ایرادهاش ریز ریزه بینی خرابی نیست که بگی داغون شده ولی انصافا بینی فابریک و عمل نشده خودش از این بینی بهتر بود. در اینکه دکتر منافی دکتر قابلی هست و بسیار مناسب برای بینی های تخریب شده شکی نیست ولی بهتره از یه دکتر اسطوره درست نکنیم
هر کاری ریسک داره. مثلا همینکه می خواید از خیابون رد شید احتمال تصادفتون هست. خب جراحی هم از کارهای دیگه مستثنی نیست. ریسک داره. پس هر دکتری هم کارهاش 100% خوب در نمیاد. توی این سایت اگر تعداد راضی های دکتر منافی رو با تعداد ناراضی ها قیاس کنیم خب خیلی بیشترن و قابل قیاس نیستن. شاید حدود 95% صفحه اول همین تاپیک حرف منو تایید میکنه. البته ما در مورد کسانی که وضعیتشونو بعد از ترمیم اینجا گزارش کردن صحبت می کنیم نه حتی مواردی که کسی توی مطب دکتر منافی دیده چه خوب بوده نتیجه ترمیمش یا چه بد. این احتمال موفقیت و رضایت اون هم برای دکتری در ترمیم بینی اون هم در ایران خیلی خوبه. به هر صورت ما اینجا میایم تا همه موارد راضی و ناراضی رو ببینیم. توی 100 مورد راضی اگه 5 مورد ناراضی باشه خوبه تا به ما دید واقع بینانه بده. من مطمئنم همه دوستان میان اطلاعات درست بگیرن تا تصمیمشون واقع بینانه باشه هر چند من خودم معتقدم اگر کسی واقعا میخواد با دکتری عمل کنه باید چند ماهی رو توی مطب اون دکتر وقت بذاره و رفت و آمد کنه. به هر حال هر کسی فقط باید به چشم خودش اعتماد کنه و بس.
من بازم میگم منافی کارای زیبایی دیگش حرف نداره واگه بخوام عمل دیگه ای انجام بدم حتما با منافی عمل میکنم ولی به هیچ عنوان کار بینیشو قبول ندارم دکتری با این مهارت چرا از هر 10 تا عمل بینیش 7 تاش باید به ترمیم بکشه بعد دکتر کم تجربه ای مثل سجادیان از هر 10 تا عمل یکیش به روتوش میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
درسته کار.خاصی نمیشه با عکس کرد,ولی بهتره عکسا رو فقط خودمون ببینیم و اونا رو منتشر نکنیم.درسته که بعضیا واقعا ایرادگیرن.من به چشم خودم بینی خوب دیدم که طرف ناراضی بوده,ولی باید به اینم.توجه کنیم که اون فرد بینی قبلش چقدر ایراد داشته, بعد عمل چقدر تغییرمثبت کرده,ارزش اونهمه هزینه و عذاب رو داشته یانه.نسبت به اینا باید سنجید,الان بینی مریم بد نیس ولی بینی خودشم خوب بوده,من همیشه گفتم منافی برای ترمیم های سخت خیلی خوبه ولی اهل ظریف کاری و زیباکردن بینی نیس.یعنی انتخاب دکتر باید متناسب با توقع و مشکل اولیه بینی باشه.
ترمیم با دکتر سامی
مریم جان منظورتون از دکتر سجادیان همون امیر سجادیان هست که گوش و حلق و بینیه؟ اگر همون باشه رفتم سایتشو دیدم. اصلا مورد ترمیمی نذاشته همه عمل اولن! توی سایت دکتر منافی عکسهای ترمیمیش خیلی عالیه. منظورم نسبت به قبل و بعده. من مطبش هم یه عمل اولی دیدم اونم خیلی طبیعی و عالی بود. توی تاپیک ترمیم بینی قراره دکترای ترمیمی خوب رو معرفی کنیم. اگه شما هم دکتر ترمیمی خوب میشناسید بگید.
اقا ارمان درست نیست این لفظ منشی نما رو در مورد مریم به کار ببری کسایی که میان اینجا دروغ که ندارن بگن ،واین با هیچ دکتری دشمنی که ندارن من عکسای ایشونودیدم بینیشون خراب نشده ولی قشنگ نیست دکتر منافی زحمت نکشیده سلیقه به خرج بده قشنگ عمل کنه، بینی قبل از عملش خیلی بهتره به نظر من، بینی الان مریم پهنه با با یه نک بینی قلمه که یه دکتر اماتور میتونست انجام بده شما کار منافی دوست دارید درست ولی دلیل نمیشه به کاربرای دیگه بی احترامی کنی چند بار دکترای دیگه رو ترور کردی کارشونو زیر سوال بردی کسی چیزی بهت نگف ولی رفتار درست نیست ، من خودم چند بار تو سایت عکس گذاشتم بعدش کلی پشیمون شدم بچه های دیگه عکساموتو خصوصی دیدن اگه. کسی عکس نذاره بهش تهمت نزنید، مثل اینکه الان بیان به شما بگن که از فامیلای دکتر هستی که اینقدر طرفداری میکنی چه حسی بهت دست میده
البته بنظر من در مورد بینی مریم,اصلا خرابکاری نیس کم سلیقگی هس و چون خود بینی خوب بوده توقع میرفته که بینی قشنگی از کار دربیاد. درهرحال خودش راضی نیس و هرکی حق داره اعتراضشو بگه.
ترمیم با دکتر سامی
من همه حرفم اینه که طبق تعریفا و به به و چه چه کردن دیگران تحت تاثیر قرار نگیرین و خودتونو یه عمر بدبخت نکنین.کم نبودن بچه هایی که به خاطر همین اعتمادای بیجا خودشونو الان اسیر مطب گردی و پیدا کردن دکتر برا ترمیم کردن. سارا اسکویی جان به نظر من تو جراحی های زیبایی سلیقه حرف اولو میزنه.وگرنه چه کاریه که ادم زجر عمل و اون هزینه های گزافشو متحمل بشه من دوبار عمل نکردم که اخرشم دربدر دکتر باشم که کم کاریای دکتر قبلیمو جبران کنه و هر کی منو میبینه یا میشناسه بگه بینی قبلت بهتر بود همین سارا دوبار با دکتر رزم پا عمل کرد بینیش خیلی داغون شد هیچ دکتری هم قبولش نمیکرد برا ترمیم ولی همین سجادیان کم تجربه بینیشو چنان با مهارت ترمیم کرد که زیبایی صورتشو صد چندان کرد یا همین مریمی واقعا سامی براش سنگ تموم گذاشت یا بانو منیر بینیشو دکتر علامه خیلی تمیز براش پیوند زد حتی پیوند پوستم داشت دکتر ترمیم کار زیاده من منافیو برا کسایی که واقعا بینیشون خرابه توصیه میکنم باز دیگه تصمیم با خودتونه
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست