2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851809 بازدید | 9732 پست
مریم جان من فقط واقعیت گفتم و رو هیچ دکتری تعصب ندارم حتی علامه ولی خدا کنه بقیه دوستان این واقعیت قبول کنن که دکترای خوب دیگه هم هستن که کارشون خوب باشه فقط یه دکتر نیست که اینهمه بلود بشه الکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

maryam خانوم من هیچ تعصبی رو دکترا ندارم ولی این آمارو از کجا آوردی که منافی از هر ده تا عمل هفتاش به ترمیمی میکشه یا اینکه سجادیان از هر ده تا عملش یکیش به روتوش میکشه به نظرم آماراتون غیر واقعیه و اصلا درست نیست مثلا در مورد علامه شما یه کار ازش دیدی میگی خوبه در صورتی منم کار بد ترمیمی ازش دیدم و تو همین تاپیکم بخونی میبینی خیلیا ازشون نارضین
بانو منیر عزیز بحث باید منطقی باشه وگرنه فقط بیشتر دوستان رو سردرگم میکنه این آماری که خانوم maryam دادن کاملا مشخصه بی پایست من خودم تو مطب دکتر ابیانه که بودم بعضی از خانوما که صحبت میکردن از سجادیان خوب نمیگفتن بعد ایشون رو چه حسابی میگه از هر ده تا عملش یکیش به روتوش میکشه
لاوین جان انحراف شدید,عدم تقارن غضروف.سمت راستم همتقریبا بسته بود.الان بینیم خیلی سفته احتمالا بعد یه سال ورما کاهش پیدا میکنه.تا الان راضیم.ولی تا کل ورم نخوابه نمیشه بگم چطور شده...ممکنه ورم که بخوابه راضی تر یا ناراضی تر بشم.الان تنفسم خوبه.شکل کلی بینی هم بد نیس.دستش درد نکنه.
ترمیم با دکتر سامی
اقا المین من 5 سال به خاطر عمل اول وترمیمم مطب منافی رفتم فکر نکنم کسی رکورد منو داشته باشه.من الان اگه چشمامو ببندن بین 10 نفر میتونم با لمس کار منافیو تشخیص بدم.طی این 5 سال شاهد خیلی عملها و ترمیمها بودم با خیلی از مریضا حرف زدم برا همینم من برا عملهای دیگه چشم بسته حاضرم با منافی عمل کنم ولی متاسفانه..... بگذریم من خواستم تجربمو در اختیار دوستانی که امکان مطب گردی ندارن بذارم باز تصمیم نهایی با خود فرده امیدوارم همگی لااقل ترمیمهی موفقیت امیزی داشته باشیم چون واقعا تحمل بینی که دوسش نداری واقعا سخته همگی موفق باشین
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
بچه ها؟ واسه کوچیکتر کردن یه بینی عمل شده هم باید پیوند غضروف انجام بشه؟ من 35 روزه بینیمو عمل کردم اما دکترم حتی 1 سایزم کوچیکترش نکرد فقط اصلاحش کرد
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **