2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851839 بازدید | 9713 پست
سارا امیرسجادیان ادس تل و مبشو داری اینجام سر بزنم.
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساراسا عزیز بینی تا یک وسال ونیم ممکن ورم داشته باشه یعنی 18 ماه طبیعی جای نگرانی نیست من بار اول با اینکه بینیم استخونی بود نزدیک 2 سال طول کشید تا فرم بگیره ورمام کامل بخوابه ولی این دفعه که 13 هفته شده ورمام از بین رفته فقط یکمی نک بینیم و پره هام ورم دارم دکترم گفت نزدیک 70 درصد ورمام خوابیده .
مطب گردی (این قسمت دکتر ابیانه) ساعت 7 رسیدم ساختمان دکتر ابیانه طبقه پنجم مطب ایشون بود وارد ساختمون که شدم رفتم آسانسورو زدم ولی هر چی زدم نیومد به ناچار پیاده رفتم، طبقه پنجم که رسیدم دیدم در آسانسور بازه حالا بگذریم رفتم داخل مطب تقریبا شلوغ بود ینی جا برای نشستن نبود از منشی پرسیدم کی نوبتم میشه گفت یکی دوساعت باید بشینی(من نمیدونم پس این وقتی که میدن به چه دردی میخوره) خلاصه بعد از سه ساعت نوبت من شد رفتم پیش دکتر خیلی خوش برخورد بود اولین سوالی که پرسید این بود که چند وقته عمل کردی و بعد اصلا ازم نپرسد مشکلت چیه خودش مشکلا رو گفت که درستم گفت بعدشم گفت که باید پیوند انجام بدی که اونم از یکی از گوشت هات شایدم دوتاش استفاده میکنه ازش پرسیدم چقدر احتمال موفقیت هست که گفت بهرحال این مشکلایی که الان داری برطرف میشه ولی خب بینیتم بزرگتر میشه گفتم شنیدم که امکان داره غضروف جذب بشه گفت شاید ولی نه اینکه همش مثلا یه مقدارش شاید و خب مثل اول که نمیشه خلاصه چند تا دیگه سوال کردمو با اینکه خسته بود ولی انصافا با حوصله جواب داد ولی خب معیار من تبحر دکتره در ضمن ویزیتشم رایگان بود از مطب که اومدم بیرون ساعت یازده شب بود و این داستان همچنان ادامه دارد.. دوستان لطفا راهنمایی کنید به نظرتون دکتر ابیانه از پس عمل ترمیمی و پیوند بر میاد گزینه خودمم همچنان دکتر منافی