2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851819 بازدید | 9732 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا ارمان نمیدونم منافی چه جوری از گوش غضروف میگیره که رو شکل ظاهری گوش اثر میذاره، چون.من پشت گوشم کامل باز شد ولی اصلا نشون نمیده رو ظاهر گوشم تاثیر نذاشته تازه خط بخیه داره کم رنگ میشه هیشکی نمی فهمه از گوشم غضروف گرفته. اگه به ناقص کردن باشه دنده بیمار شکسته میشه و جای بخیه رو بدن بیشتر معلومه
بانو منیر گفت از دنده هر چقدر که لازم داشته باشه بینیت میشه قضروف برداشت اما قضروف گوش خیلی کمه تغییر کمی میکنه بینیت گفت فقط واسه نوک بینی بیشتر کاربرد داره در ضمن گفت اگه خیلی اصرار داری از گوشت بردارم همکارای دیگه هم هستن بورو پیشه اونا منم گفتم این حرفو نزن خواهشن اصلان از کله دندم قضروف بردار در ضمن اقا almin ما پسر هستیم اگه از گوش برداره از پشت یکی نگاه کنه 100% پیداست بعد اونوقت هی میگن وای گوشت چی شده حالا هی باید توضیح بدی یا رو گوشت چسب بزنی که باز میشه دردسر
saraoskouee اون کاربری که با قیصری عمل کرده 3 ماه از عملش میگذره وبه شدت ورم داره وفعلا تا 70 درصد راضیه.منافی بهش گفته بوده از دنده پیوند میخوای ولی قیصری از خود غضروفای بینیش براش استفاده کرده. کلا منافی به همه میگه که از دنده یا گوشت غضروف برمیدارم.
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
مریم جان ممنون از اطلاعاتت من مطب دکتر قیصری نرفتم تو سایتش هم اصلا عکسی نذاشته! البته سنشون هم از آقای دکتر منافی پایینتره و خب تجربشونم هم باید پایینتر باشه. من فعلا نظرم روی آقای دکتر منافی هست ولی خب تعصب خاصی هم ندارم. دکتر منافی به من گفتن بهتره تزریق چربی به صورت رو هم انجام بدید. در حال بررسی هستم فعلا. واقعا انتخاب دکتر برام خیلی سخته.
سارا جان اول از هر چیز باید سبک دکترو بپسندی.منافی سبکش خاصه زیاد رو زیبایی بینی اصراری نداره.فقط رو عملکرد بینی زوم میکنه.من با این حالی که حتی با دوبار عمل باهاش از نظر زیبایی اصلا راضی نیستم ولی خدا رو شکر هیچ مشکل تنفسی برام بوجود نیاورد و از این نظر ازش ممنونم. تزریق چربیش هم خیلی خوبه.کار آبدو و لیفتش که دیگه حرررررررف نداره.
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
مریم جان ممنون از جوابت راستش نمی خواستم بحث تزریق چربی رو به اینجا بکشونم ولی تو تاپیکه تزریق چربی هر چی پرسیدم کسی جواب منو نداد که کار آقای دکتر منافی خوب هست یا نه عکسای سایتشون هم در مورد تزریق چربی به صورت کافی نیست برای تصمیم گیری. منشی هاشون هم گفتن تزریقیهای چربی صورت خیلی دیر به دیر مطب میان. اما شما که میگید عالیه ممنونم از اطلاع رسانیتون. در ضمن 2 تا سوال دارم 1-چرا با ایشون دوبار عمل بینی کردید(البته اگر خواستید جواب بدید)؟ 2-برای عمل ترمیمی دوم بینی هم ازتون هزینه گرفتن؟ اینا رو می پرسم چون کار ایشون خوبه و همه تاییدشون کردن تا حالا. من هم توی مطب 4 مورد بینی های خیلی آسیب دیده دیدم که همون جا همشون برای اواخر بهمن یا توی اسفند وقت عمل ترمیمی گرفتن قیمتشونم که به یکیشون شنیدم گفتن 12. حالا اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
من تا الان فقط با سجادیان ویزیت شدم که گفت باید از عملت 2 سال بگذره بعد بشه نظر داد ویا تصممیم گرفت... از عمل دوم من 7 ماهه گذشته...که خیلی ناراضیمممممم تو فکر اینم که تا سر سال صبر کنم بعد علامه منافی و بشارتی وزینلی هم برم....