2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851844 بازدید | 9713 پست
بار دومم بود،دکتر اولم محسن حسین پور بود که تیغه بینیم رو بیش از حد تراشیده بود،نوک بینیم پهن و افتاده شده بود،عمل باز انجام داده بود و سوراخای بینیم هم متاسفانه کوچیک کرده بود که دکتر کلانتر گفتن علت مشکلات تنفسیت هم همین هست و کاریش نمیشه کرد. ولی گودی تیغه بینی و افتادگی نوک بینیم و یه سری گوشتای اطراف سراخ بینیم رو بصورت بسته ،با پیوند از غضروف گوشم ترمیم کردن.حالا تا یک ماه اینده ببینم نتیجه چی میشه. دکتر کلانتر به منم گفتن هر ترمیمی رو قبول نمیکنن و شخص منم بخاطر آشنایی پذیرفتن
سلام مانی جان خوبی؟چن وقت پیش به یادت بودم. کلا هر وقت بورس دچار نوسان میشه یادت میوفتم از بچه های قدیمی یکیشون با بشارتی یکی دیگه با قیصری یکی دیگه هم سجادیان ترمیم کردن.منم که همچنان بین زمین و اسمون معلقم.گاهی پشیمون میشم گاهی سر از مطب یه دکتری درمیارم. کلا از اینکه عمل کردم پشیمونم.بدتر از اون از انتخاب دکترم. خیلی دلم میخواد از ارکیده و شبرنگ خبری بگیرم چون اونام قصد داشتن ترمیم کنن و ناراضی بودن کاش یه خبری میدادن
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گف پوست بینیت جلوش گوشتی و کلفته.امکان نداره ارتفاعش زیادشه .قبولم نکرد برای عمل
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....

من خسته‌ام. از روی زمین ماندن. می‌دانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی

مانلی میم جان مبارکه امیدوارم تمام نقصهایی که مدنظرتون بوده تو ترمیم رفع شده باشه و نتیجه عالی بگیرید. عسل جان نمی دونم چند وقت از عمل اولتون میگذره ولی اگر زمان کمتر از یکی دوسال هست باید صبر کنید تا بینیتون جا بیفته چون بعد از عمل خیلی بینی سفته و تا اونجایی که می دونم تمام دکترای زیبایی این موضوع خیلی براشون مهمه در ضمن کاش از دکتر منافی می پرسیدید که آیا با ماساژ حل میشه یا نه چون به یکی از دوستان گفته بودن ماساژ بدید. مریم جان منم دنبال نتیجه ترمیمهای آقای دکتر قیصری بودم. این دوستتون که گفتید با دکتر قیصری ترمیم کردن مشکلشون چی بوده و میزان رضایتشون بعد از ترمیم چقدره؟ ممنون
ریحانه جان منم هزار بار به دوستان گفتم چه خوب چه بد بیاین بگین حالا اینجا کلا بعضی از دوستان خیلی تعصب الکی دارن علنا کارخراب از دکترا دیدم چه تو تاپیک چه بیرون تاپیک ولی زیر بار نمیرن فکر میکنن اگه طرفداری کنن واقعا اتفاق خاصی می یوفته . حتی از همین بهترینایی که اینجا دارن مدام میگن من خودم کار خرابی دیدم که واقعا باورم نمیشد که فلان دکتر خراب کاری داشته باشه. هر دکتری هم کار خوب داره هم کاره بد ولی اینکه میگن فلانی استاده واقعا هر بینی عالی نمی کنه نه همین چیزی واقعا وجود نداره که بخواد در حد معجزه کار کنه . این ما ها هستیم که الکی یه دکتری اینقدر بلود میکنم
کاش کسایی ک میگن ناراضی هستن یکم بیشتر توضیح میدادن . چه انتظاری داشتن قبلن که الان ناراضی هستن . عکس قبل و بعد میذاشتین . که دیگرانم بتونن بهتر تصمیم بگیرن . این چیزا یکم هم مربوط ب سلیقه ادم میشه باید ببینیم اون انتظار و سلیقه ای که ما داریم به سبک عمل دکتری که میخوایم عمل کنیم میخوره یانه . من تو مطب خیلی دکترا دیدم کسایی که بینیشون واقعن خوب شده بود و ایرادی نداشت ولی ناراضی بودن به خاطر اینکه سلیقه و انتظاری که داشتن با سبک عمل دکترشون فرق داشته . ولی به هر حال هر دکتری هم کار خوب داره هم بد .
الهه جان بعضی وقتا آره سبکا فرق داره سلیقه هام فرق میکنه ولی بعضی وقتا یه بینی واقعا خراب شده من خودم دوهفته پیش مطب دکتر بودم یه خانمه اومده بود واقعا بینیش خراب شده بود خیلی افتضاح بود بدبخت که بهش گفتن 70 درصد بهترمیشی اون خانم میگفت با کلانتر عمل کرده .من خودم بینی فانتزی دوست دارم ولی دکتر اولین بینیمو خراب کرده بود مدل خوکی عمل کرده بود قوس افتضاح بود . ولی شما راست میگین بچه ها باید بیان عکس قبل وبعدشونو بذارن . بعضی وقتا ظاهر بینی خیلی قشنگه ولی تنفس خیلی بده . ولی اگه همه روراست باشن خیلی میتونن کمک بزرگی برای همدیگه باشن به هم کمک کنن .
بانو منیر عزیز بله بینی که خراب شده دیگه ربطی به سلیقه نداره و در هر صورت خرابه . بینی خود من که دکترم کاملن اسیب زده و تخریب کرده .وگرنه اصلن دلم نمیخواست دوباره استرس عمل و تحمل کنم . من الان فقط انتظار ی بینی نرمال دارم که ب صورتم بیاد .